2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim fiyati ne kadar bu arabanin gecen ben baktim 299 euro birde baktim saat ve hava derecesi tahmini yapiyo birde kac dakika yurudugunu gosteriyo 400 euro tabi ben bu kadar para vermem arabaya normal bir sey istiyorum bunun fiyati nedir?

hahahaha))))ay canım derecemi ölçüyor yaw hiç gülceğim yoktu valla....
gerek yok ya napim ben dereceyi....zaten ben bütün gün sabahtan akşama çocuğu arabada tutmam yani hafif pratik aç kapa olsun bide sırt desteğine bakıyorum hep kimi çok dandik..bu çok güzeldi..590 lira...

Kullanışlı zaten belli cnm... Ama dediğin gibi iyi araştırmak lazım. Bende arada gitti gidiyordan bakmaya çalışıyorum. Hatta carrefoursa da gördüğüm bebek arabasının aynısı orada yarı fiyatınaydı.

evet gayet güzel hele çıkıp taşınması büyük rahatlık ama çok pahalı geldi bana ya
bilmiyorumkismile 590 tl yani :)

ya nebilim ben baktım zaten 300-400 den başlıyo 400ü veren 500üde verir dedim))))400 olanlar kadar kullanışlı değildi...bunun dönmesi falan çok rahat araba direksiyonu gibi..o tutma yerindeki yuvarlak yeri çeviriyosun dönüp duruyor tek başına çıkar tak hemen kolay geldi....
daha pahallıları var asıl ben onları gereksiz buldum 1200 1300 falan uçuyor zaten....
ya bide benim arabam var yani yürüyüşe ona buna çıkarız işte bazende alışveriş merkezinde dolaşmaya..aslında buda gereksizmi benim için onu düşünüyorum..daha ucuzlarının sırt desteği basit biraz

Mopsi alemsin valla kız kaydirigubbakcemile3 bebek odasınıda çok beğendim. bende pembe oda istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:jeyyar:

valla derece var havayi olcuyo bide kac dakka gittigini falan diyo dedimki gerek yok vericez buna o kadar para zaten eylulden sonrasi burda havayi ben biliyorum gunes gormek zor bana ver o parayi dedim ben sana diyim .
gerci esimde ilginc herseye daha erken daha erken diyo ya araba diyorum erken elbise diyorum erken oda diyorum erken bu adam en son hafta aldiracak galiba bana her seyi yada aldirmicak

mopsycm ya supermıs oda..

ben doguma hazrlık sayfasndan ınsanlarn hazrladgı odalara bakıyrdum onceden.... onlarınkıden de fıkır alınabılır

ayyy cnm ya alma bence jiletle falan daha çok çıkar ve sertleşir sonra

diyorumya canim ruyama bile girdi ben zaten hamile olmadanmda takintiliydim kolalrimi alirdim hatta ayak parmagimda iki tuy var onlari bile aliyodum agdayla simdi heryerim tuy doldu hemde siyah oyle hafif ince degil bildigimiz simsiyah tuy deli ediyo beni jiletle almiyim dedim gecen ajdada canimi yakar almadim magara kadini gibi oldum yuzmeye gidicem gozuken yerleir aliyorum yani sadece isime lazim zamanalrda laizm yerleri ne yapiyim erkek gibi oldum aliyorum bacakalrimi 3 gun sonra cikiyolar deli oluyorum ya.

Mopsi alemsin valla kız kaydirigubbakcemile3 bebek odasınıda çok beğendim. bende pembe oda istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:jeyyar:

ben zaten cinsiyeti öğrenmeden seçmişim kız eşyalarını dimi..hemen döküverdim ortaya..ama kızlar için çokgüzel şeyler car suraycım yaa..bu çilek çok uygun canım.bide biz bursadayız ya inegöl markası zaten ama kaliteli yani.....pembiş pembiş....

boşver canım boşuboşuna aldanma...senin adımları saysa neolcak yani )))hahahah))))
daha uygun şeyler bak.çok güzel arabalar var yaa aslında....benim bile bebek olasım geliyor)))hahahaha

mopsycm ya supermıs oda..

ben doguma hazrlık sayfasndan ınsanlarn hazrladgı odalara bakıyrdum onceden.... onlarınkıden de fıkır alınabılır

bende beğendim çiçekli falan hoş yani...
bende bakayım nerdeymiş o sayfa canım...
bu çilekteki erkek odalarıda çok şeker oğlu olanlar baksın çileğin sayfasından..orman gibi bi teması var bitanesinin safarimi neydi çok şirin

ben hizmet hastanesine gidiyorum, meltem hanım doktorum.

hizmet hastanesi memorıal hastaneleri satın almış bütün doğum fiyatları değişicek dedileri bu konuda bilginiz varmı?memorıal hastaneleri doğumda araştırdım da 6000 lira civarında ve korktum tekrar dr arayışınamı geçicez..

mopscm kadınlar kulubu doguma hazırlık yaz.. hamıle anne adaylarınıın hazırladgı odalar sekerler kıyafatler vs hepsınnı gorebılırsınız..

super seyler yapıyrlar masallh

boşver canım boşuboşuna aldanma...senin adımları saysa neolcak yani )))hahahah))))
daha uygun şeyler bak.çok güzel arabalar var yaa aslında....benim bile bebek olasım geliyor)))hahahaha

valla ben bebekken benim arabam oldugunu sanmam yani odam bile yoktu oturma odasi annemin yatak odasi arasinda besikte konakladim yillarca eminim annemle babamin her durumunada sahit olmusumdur istemeden allahtan hatirlamiyorum
esim dersem ailesinin evleri kocaman bahceleri hele tarla buyuklugunde ama oyle 7 kardes yasamislar hepsi yakin yaslarda oda oyle cok zengin buyumemis normal yani esimin ailesinin bahcesinde hala esimin bebek salincagi duruyo gordukce cok guluyorum.
zaten annesi bunu bahceye saliyomus komur yiyomus falan anlatiyo tavsan falan yakaliyomus cocukken yani oda ayni cok para vermem yazik arabaya falan gerek yok yani :)

bende bu aynayi cok sevdim :) zavalli bebekler ozel hayat denen hic bir sey yok ya.

Eklentiler

• $ayna.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 45
mopscm kadınlar kulubu doguma hazırlık yaz.. hamıle anne adaylarınıın hazırladgı odalar sekerler kıyafatler vs hepsınnı gorebılırsınız..

super seyler yapıyrlar masallh

tamam canım ya bakarım hiç bilmiyordum

ya işte fazla paaya gerek yok dediğin gibi..zaten kışın çok fazla çıkamayızda...bu benim yolladığım araba 300 euro civarında ...eşime biraz fazla gelecek ama bikeresinde 400-500 veririz demişti 600 vercek napim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…