canim fiyati ne kadar bu arabanin gecen ben baktim 299 euro birde baktim saat ve hava derecesi tahmini yapiyo birde kac dakika yurudugunu gosteriyo 400 euro tabi ben bu kadar para vermem arabaya normal bir sey istiyorum bunun fiyati nedir?
canım sadece arabası 590 lira dünbaktım carfourda kanzda..ama daha araştırmak lazım..bu travel olanları 2li setleri 700 falan...ama bence tam yatış pozisyonu olduğundan o yandaki koltuğa gerek yok zaten oda 0-6 ay için kullanılıyor..e üzerindeki yatışlı şeyi çok güzel bence...yatsın uyusun yani bi misafirliğe gidincede alırsın yanına çocuk yadırgamaz beşik gibi uyur içinde:)ya bide çi kocaman hee ben baktım valla yayla gibi yatak:lepi:
evet gayet güzel hele çıkıp taşınması büyük rahatlık ama çok pahalı geldi bana ya
bilmiyorumkismile 590 tl yani :)
hahahaha))))ay canım derecemi ölçüyor yaw hiç gülceğim yoktu valla....
gerek yok ya napim ben dereceyi....zaten ben bütün gün sabahtan akşama çocuğu arabada tutmam yani hafif pratik aç kapa olsun bide sırt desteğine bakıyorum hep kimi çok dandik..bu çok güzeldi..590 lira...
ayyy cnm ya alma bence jiletle falan daha çok çıkar ve sertleşir sonra
Mopsi alemsin valla kız kaydirigubbakcemile3 bebek odasınıda çok beğendim. bende pembe oda istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:jeyyar:
valla derece var havayi olcuyo bide kac dakka gittigini falan diyo dedimki gerek yok vericez buna o kadar para zaten eylulden sonrasi burda havayi ben biliyorum gunes gormek zor bana ver o parayi dedim ben sana diyim .
gerci esimde ilginc herseye daha erken daha erken diyo ya araba diyorum erken elbise diyorum erken oda diyorum erken bu adam en son hafta aldiracak galiba bana her seyi yada aldirmicak
mopsycm ya supermıs oda..
ben doguma hazrlık sayfasndan ınsanlarn hazrladgı odalara bakıyrdum onceden.... onlarınkıden de fıkır alınabılır
ben hizmet hastanesine gidiyorum, meltem hanım doktorum.
ben o konuda doktorumun hakkını yiyemem, çok detaylı bakıyor ultrasonda,hatta bebişimin 1 aydır tahmini boy,kilo,baş ve karın çevresi,bacak uzunluğu gibi bilgilerini de veriyor sağolsun..
boşver canım boşuboşuna aldanma...senin adımları saysa neolcak yani )))hahahah))))
daha uygun şeyler bak.çok güzel arabalar var yaa aslında....benim bile bebek olasım geliyor)))hahahaha
6000 lira cok para ya bu ne bu fiyat gercekmi ?hizmet hastanesi memorıal hastaneleri satın almış bütün doğum fiyatları değişicek dedileri bu konuda bilginiz varmı?memorıal hastaneleri doğumda araştırdım da 6000 lira civarında ve korktum tekrar dr arayışınamı geçicez..
mopscm kadınlar kulubu doguma hazırlık yaz.. hamıle anne adaylarınıın hazırladgı odalar sekerler kıyafatler vs hepsınnı gorebılırsınız..
super seyler yapıyrlar masallh
6000 lira cok para ya bu ne bu fiyat gercekmi ?
valla ben bebekken benim arabam oldugunu sanmam yani odam bile yoktu oturma odasi annemin yatak odasi arasinda besikte konakladim yillarca eminim annemle babamin her durumunada sahit olmusumdur istemeden allahtan hatirlamiyorum
esim dersem ailesinin evleri kocaman bahceleri hele tarla buyuklugunde ama oyle 7 kardes yasamislar hepsi yakin yaslarda oda oyle cok zengin buyumemis normal yani esimin ailesinin bahcesinde hala esimin bebek salincagi duruyo gordukce cok guluyorum.
zaten annesi bunu bahceye saliyomus komur yiyomus falan anlatiyo tavsan falan yakaliyomus cocukken yani oda ayni cok para vermem yazik arabaya falan gerek yok yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?