2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mclaren diye bir bebek arabası markası var kızlar.
inanıllmazz pahalı, bizim burada çok görüyorum kullananları.

canım bende Sait beye gıdecektım ama sızden bu memorıal olayını duyunca hast.arayıp sordum ve maalesef bu olay gerçekmiş.
İsmide Memorıal hizmet hast.olmuş..
fıyatlar henuz aynı ama değişiklik olacak sanırım dedı ve tabıkı orda ssk da gecmıyor...

daha öncede konuşmuştuk senınle bu konuyu..gecen c.tesi medıcalparka gıttım
eh işte dııyorum cok içime sinmedi ama oraya devam edeceğim galiba..
buyuk konuştum o hastaneye hıç gıtmem ticarethane dıyordum ama içine düştüm anlaşılan.

hımm bu baktığım yerdede kız onu tavsiye etti ben hafif hafif diyip durunca mclarenler gelcek haftaya 9kg dedi.en hafif arabaymış....ama baston tipiymiş..işte gelir bakarım demiştim.demek çok pahallıııeyvahedigeldismile
bu benim arabada 12kg çok ağır değil aslında...

bnde onların yalancısıyım valla bu kadar parası olupta veren varmıdır acaba..

varsada veren sasarim araba parasi ya nerdeyse yazik yani bu kadar paraya sonucta herkes doguruyo doktorlar ozel sarki falanmi soyluyo acaba :)
bu arada aklima bir sey geldi biz uc kizkardesiz annem en sonuncumuzu acile zeynep kamilde dogurdu annem diyorki dogururken doktor sibel canin o zaman en son cikan kasetini dinliyormus yani annem hatirliyo kadin eve geldi sorun yok bir kanama basladi annemin rengi degisti zaten arada hastanedede oluyormus kanama ben o zaman iste genclik zamanimda falanim babam hastaneye geri kaldirdi doktorlar bir sey demediler annem hastanede tam 40 gun yatti iki ameliyat gecirdi her gun bebek iki defa taksi ile sut emmeye gidiyo geliyo babam perisandi annemden umudu kesmeye baslamisti en son bir hemsire anneme dediki dogum esnasinda damarlardan birine zarar vermisler catlamis farkina varmamislar yani iki ameliyatta anca onarmislar muzik dinlerken doktor gozden kacirmis ama doktor inkar etti tabi olan aneme kardesime olmustu 40 gun hastanede surunduk aklima bu geldi . allah bunalrdan korusun herkesi .

teşekkür ederim canım :) öyle bi sorun yok ama isim beğenmeyen eşim var bakalım daha neler düşünülür neler

canım sakın jilet sürme, daha beter çıkar sonra. napalım sıkıcaz dişimizi doğuma kadar sonra gidiyomuş zaten. herşey onlar için :) ama asıl sorun şu ki ben kasıklarıma ağda yaptırmak istiyordum malum beter durumdayım. geçen druma sordum. kesinlikle karşı çıktı bana. ne ağda ne lazer epilasyon ne tüy dökücü kullan dedi. doğuma kadar idare et , geçici çözümler bul dedi üstü kapalı jileti kastederek. özellikle ağda konusunda çok katı,dediğine göre kasılmalara ve o bölgede aşırı baskıya neden oluyormuş ve bu da bebek için iyi değilmiş. ayrıca o bölgede tahrişe ve kanamaya neden olması nedeniyle enfeksiyona sebep te olabilir kesiinlikle yaptırma dedi. napayım ben de kaptan mağara adamı gibi dolaşıyorum :kedi: herşey meleklerimiz için yerimseniben

gördüğüm en ucuz mclaren 1.100 tl den başlıyor.
internette daha ucuza bulmak mümkün müdür bilemiyorum ama bu kadar pahalı olduğuna göre çok kaliteli ve kullanışlı olsa gerek.
bana kalırsa kesinlikle almam tabi, nasip olursa almak chicco düşünüyorum.

selam kızlar
ben 2009 aralık annesiyim oğlum 3 aylık oldu
darısı sizin başınıza :)
iiiiiinşallah sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
bu arada bebek arabasını kullanamayacaksınız çünkü hiiiiiç bi yere çıkamayacaksınız
şimdiden eksiklerinizi tamamlayın son 2 aya hiç birşeyi bırakmayın çoooooook zor oluyo çünkü
sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz canlar

medicalparkta çok pahalı bir hastane diye biliyorum siz doğum ücretlerini konuştunuz mu?valla çok üüzldüm duyunca hastane işini şimdi güvenebileceğim başka dr arayışı içine girdim siz nerde oturuyorsunuz medical parka yakınmıısnız?

evet bende duydum ajda yasak diyorlar kesinlikle bende kullanmiyorum dedigin gibi boyle dolasicaz artik baska care yok ben bu arada esmerim ama daha oyle yinede bronzlastirici urunler kullaniyordum gerci ihtiyacim yok ama onalrida toptan kestim nerydigi belirsiz sorun falan olur dedim attim hepsini kullanmiyorum.
yanliz bir kere saclarimi boyadim doktorlar karsi cikiyo ama ben danistim istersen boya dedi bende evde boyadim bir kere yani doktor dediki kesin zararli bir sye yok psikolojin iyilesicekse boyayabilirsin bende boyadim oje suruyoru baze kaidnalr zararli diyo bilgisi olan varmi bu konuda?

bizmi çok nazlıyız artık drlar mı çok kötü bilmiyorum eskiden annemler hep sskda doğum yapmış hepimizi biz şimdi dr beğenmiyoruz.memorıal hastanelerinde ssk geçmiyormuş o yüzden biraz pahalı bu kadarıda fazla gerçi aama

hangi hastaneye gıdıyorsun canım

canım ben kadıköy şifaya gidiyorum. kadın-doğum ve yeni doğan konusunda anadolu yakasındaki en köklü ve konusunda en iyi hastane. kalabalık olmuyor,doktorlar çok ilgili,hastane tertemiz. özel sağlık sigortası olanlara kesinlikle tavsiye ederim ama ssk anlaşması yok maalesef.

canim bir sey sorucam simdi ben elbise aliyorum arada ama bir bebek icin ilk uc ay sonraki uc ay ne gerekir yani kac tane zibin kac tane tulum kac tane battaniye yatak seti falan benim ailemde bebek yoktu hic kardeslerimdende bir sey gormedim bhani kardeslerime falan baksaydim iyi olurdu tecrube olurdu onuda hic yaptirmadi annem sagolsun nasil bebek tutulur alti degistirilir hic bilmem ne kadar alisveris yapmak normal ? esim simdiden ben bakarim diyo ama tek sarti altina ilk zamanlar karismam diyo altini ben degistircem yani nasil ogrenicem her seyi ? birde ben bebek iki aylikken turkiyeye gelicem bebek burda aba ile kalicak babanne baba bakicak ben turkiyeye yanimda getiremem 20 gun tek kalicak ne olur yani beni unutrmu kusermi ?

canım valla ben agda yapıyorum ayda 1 kere doktorumada danışmadım ama zararsız diyolar şaşırdım şimdi bilmiyorumkismile

benimde 2tane muhabbet kuşum var evde bebiş doğnca inş onlar evde olmıcak

canım benimde evde muhabbet kuşum var ona öyle alıştım ki nsıl bırakırım bilmiyorum eşime veririz diyorum o da hiç istemiyo başka odada olur diyo bilmiyorum ne yapıcaz ( kuş da "annecim annecim dedikçe hiç veresim gelmiyor biraz kızayım çok konuşuyosun maviş desem annecim seni çok seviyoom diyo :))

canim ben burda ilk uc ay icinde bir gece cok sancim vardi ozele gittim ama burda ozel hastane turkiyedeki gibi degil yani sadece iki tane yakin oda araba ile bir saat gittim kan testi icin 2000 euro istediler dedimki yuru devlet hastanesine devlet hastanesi burda ucretli herkese ama hamilelere ucretsiz yaptirdim herseyimi bir gecede kaldim tertemiz sabah kahvalti geliyo oglen arasi sut geliyo oglen menu geliyo yemek seciyosun arada sandvic aksam yemegi menu geliyo yanliz tek sorun doktorlari ithal onu hic sevmiyorum hele irk sorunum yok ama zenci erkek doktorlar hintliler benim doktorum hintli yani siz sanslisiniz daha oncede dedim yani aklinaza geleni soruyosunuz ben soruyorum bon bon bakiyo bana down sendromu testi dedim yasin genc gerek yok dedi ertesi hafta bebegi gormek istiyorum dedim beni eve yolladi acayip programlilar ne ne zamansa o zaman olacak sinir ediyo beni yani turkler gibi gulmuyolar soguk milletler naz yapamiyorum ayrica esim diyoki doktorun aksani kotu anlasmak zor dedimki sana zorsa ben oliyim :)

ben tam bir bakımsız tarzana döndüm hadi şimdi bebişimizin sağlığı için diyoruz da asıl doğunca hiç fırsatımız olacak mı acaba süslenip püslenmeye bilmiyorum. fisfisfis ama dediğim gibi kozmetik ürünleri mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum,ağda yok,boya zaten yoktu,oje bile sürmüyorum inan. artık çatlak kremlerine başlamam gerek aslında bu konuda önerisi olan var mı?

canim ben hayvanlari acayip severim yani eve bir canli gelicek super bir sey ama diger iki canlinin ahini alamam baska odaya koy esin ilgilensin ama sana alismis hayvani evinden etme derim benim sahsi gorusum :) cani onalrin da duygulari canlari var ayni senin bebegin gibi hic farki yokki kustan zarar goren bebek duymadim ben hayatimda sesi olur onuda baska odaya korsun biter yazik onlara ya .

senin işin epey zor cnm allah yardımcın olsun..

2 hastane çıkışı 5-6 altı çıtçıtlı zıbın 1-2 tulum 2-3 battaniye 3çift çorap 2-3 patik şart
bebek takımları çok sevimli gelecek size ama abartıp çooook almayın çünkü ilk 1 ay olan 2, aya olmayacak bebeğinize
ayrıca çokta hediye gelecektir
çok zor bi durum senin için canım
hem ememeyecek seni hem doğurunca anlayacaksın ki sen çok zor ayrılacaksın bebeğin anlamayacak bişey
unutmaz merak etme canım
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…