hizmet hastanesi memorıal hastaneleri satın almış bütün doğum fiyatları değişicek dedileri bu konuda bilginiz varmı?memorıal hastaneleri doğumda araştırdım da 6000 lira civarında ve korktum tekrar dr arayışınamı geçicez..
ben tam bir bakımsız tarzana döndüm hadi şimdi bebişimizin sağlığı için diyoruz da asıl doğunca hiç fırsatımız olacak mı acaba süslenip püslenmeye bilmiyorum. fisfisfis ama dediğim gibi kozmetik ürünleri mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum,ağda yok,boya zaten yoktu,oje bile sürmüyorum inan. artık çatlak kremlerine başlamam gerek aslında bu konuda önerisi olan var mı?
hiç öyle bir duyum almadım. ama bu cumartesi kontrole gittiğimde doğum fiyatlarını sormayı düşünüyorum. onu sorunca açığa çıkar dediğin gibi bir durum varsa. haberdar ederim.
ben tam bir bakımsız tarzana döndüm hadi şimdi bebişimizin sağlığı için diyoruz da asıl doğunca hiç fırsatımız olacak mı acaba süslenip püslenmeye bilmiyorum. fisfisfis ama dediğim gibi kozmetik ürünleri mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum,ağda yok,boya zaten yoktu,oje bile sürmüyorum inan. artık çatlak kremlerine başlamam gerek aslında bu konuda önerisi olan var mı?
2 hastane çıkışı 5-6 altı çıtçıtlı zıbın 1-2 tulum 2-3 battaniye 3çift çorap 2-3 patik şart
bebek takımları çok sevimli gelecek size ama abartıp çooook almayın çünkü ilk 1 ay olan 2, aya olmayacak bebeğinize
ayrıca çokta hediye gelecektir
çok zor bi durum senin için canım
hem ememeyecek seni hem doğurunca anlayacaksın ki sen çok zor ayrılacaksın bebeğin anlamayacak bişey
unutmaz merak etme canım
:teselli:
canım sakın jilet sürme, daha beter çıkar sonra. napalım sıkıcaz dişimizi doğuma kadar sonra gidiyomuş zaten. herşey onlar için :) ama asıl sorun şu ki ben kasıklarıma ağda yaptırmak istiyordum malum beter durumdayım. geçen druma sordum. kesinlikle karşı çıktı bana. ne ağda ne lazer epilasyon ne tüy dökücü kullan dedi. doğuma kadar idare et , geçici çözümler bul dedi üstü kapalı jileti kastederek. özellikle ağda konusunda çok katı,dediğine göre kasılmalara ve o bölgede aşırı baskıya neden oluyormuş ve bu da bebek için iyi değilmiş. ayrıca o bölgede tahrişe ve kanamaya neden olması nedeniyle enfeksiyona sebep te olabilir kesiinlikle yaptırma dedi. napayım ben de kaptan mağara adamı gibi dolaşıyorum :kedi: herşey meleklerimiz için yerimseniben
Ama çok ilginç ya, ben her gidişimde soruyorum ve üstelik ben kanamalı bir haftada geçirdim, doktorum kesinlikle bi sakıncası yok diyor, sadece kuaförlere dikkat et , mikrop kapabilirsin, kendin yapmaya çalış diyor...bilmiyorumkismile
Haklısın Pandora, ama işte insanın kafası karışıyor, sonuçta sen öyle yapıcan, ben böyle; ee peki hangisi doğru, daha doğrusu sağlıklı? Geçenlerde kuaförümle konuştum, doğumdan bir gün önce gelip yaptıran bile var dedi, çok ilginç...üfff((
memorıal hastanelerinin satın aldığı kesin ben gazetede okudum ve az önce aradım sordum evet doğru dediler fiyatlarda şuan için bi değişiklik olmamış ama hazırlık aşamasındaymış ve bildiğim kadarıyla memorıal hastanelerinin sgk anlaşması yok.
işte o zaman vay halimizebizim durum belirsiz olur ve başka hastane de aramak istemiyorum açıkçası . neyse artık hayırlısı.
Kızlar bu hastane olayı nedir anlayamadım, ne olmuş, kim kimi almış??
selam kızlar
ben 2009 aralık annesiyim oğlum 3 aylık oldu
darısı sizin başınıza :)
iiiiiinşallah sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
bu arada bebek arabasını kullanamayacaksınız çünkü hiiiiiç bi yere çıkamayacaksınız
şimdiden eksiklerinizi tamamlayın son 2 aya hiç birşeyi bırakmayın çoooooook zor oluyo çünkü
sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz canlar
dün öğrendim bende ve epey bi üüzldüm dr uma çok alışmıştım şimdi bende konuşucam ama yinede hastane ve dr arayışına girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?