2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiç öyle bir duyum almadım. ama bu cumartesi kontrole gittiğimde doğum fiyatlarını sormayı düşünüyorum. onu sorunca açığa çıkar dediğin gibi bir durum varsa. haberdar ederim.

Selam kızlar neler yapıyorsunuz? Bulunduğum ilçede bütün bu hafta boyunca inglizce öğretmenlerine öğleden sonra avrupa birliği projeleriyle ilgili seminer veriyorlar, zorunlu olarak...ben sabahçıyım, bir de öğleden sonra bu konferansı dinliyorum, mafoldum yani bu hafta (

canim ya ben soylesi ayip biraz susluyum yani yatakta bile allik surmeden yatmam esim guluyo bazen hastaneye gittim sancim vardi bir gun esime dedimki cantamda ruj allik var cikar yap kotu gozukmiyim dogum cantasina set koydum o kadar yani yuzmeye giderken suya dayanikli ruj suruyorum esim guluyo hastayim diyorum belli alligindan rujundan diyo ben yapiyorum ne yapiyim ya catlak kremi olarakta bebek yagi ve roc catlak yagi kullaniyorum

hiç öyle bir duyum almadım. ama bu cumartesi kontrole gittiğimde doğum fiyatlarını sormayı düşünüyorum. onu sorunca açığa çıkar dediğin gibi bir durum varsa. haberdar ederim.

memorıal hastanelerinin satın aldığı kesin ben gazetede okudum ve az önce aradım sordum evet doğru dediler fiyatlarda şuan için bi değişiklik olmamış ama hazırlık aşamasındaymış ve bildiğim kadarıyla memorıal hastanelerinin sgk anlaşması yok.

0 çatlağım var ve heeerkes şaşırdı buna :)
sırrıda:
gliserin yağı, hint yağı ve badem yağı birebir karıştırarak 5, aydan sonra düzenli kullandım
4, aydada başlanabilir hiç bir zararıda yok canım

Son düzenleme:

sagol canim aynen uyucam bunlara cok tesekkurler evet daha simdiden nasil gidicem birakip diyorum ama yanimdada getiremem iki aylik bebegi zaten getirsemde bir cok isim var tasiyamam yanimda bakicam zavalli bebek iki aylikken sutten kesicem ona cok uzuluyorum .

Ama çok ilginç ya, ben her gidişimde soruyorum ve üstelik ben kanamalı bir haftada geçirdim, doktorum kesinlikle bi sakıncası yok diyor, sadece kuaförlere dikkat et , mikrop kapabilirsin, kendin yapmaya çalış diyor...bilmiyorumkismile

canım doktorlar da farklı düşüncelere sahip demek ki. ona bakarsan ilk doktorum sadece ikili tarama yapıyordu üçlü teste gerek yokmuş ona göre. herkes farklı yorumlayabilir. ama mantıklı düşünecek olursan aslında doktorun dediği doğru hakverdim sonradan. neden biliyomusun benim cildim çok hassas ve daha öncede defalarca o bölgede kanama olmuştu zaten,sakat bir durum aslında.ayrıca kendini kasıyorsun ister istemez,bu da bebek için iyi değil. ama dediğim gibi 10 doktora git 10u da farklı şey söyleyebilir,önemli olan senin kendini ve bebişini rahat hissetmen sonuçta gerisi boş..

Haklısın Pandora, ama işte insanın kafası karışıyor, sonuçta sen öyle yapıcan, ben böyle; ee peki hangisi doğru, daha doğrusu sağlıklı? Geçenlerde kuaförümle konuştum, doğumdan bir gün önce gelip yaptıran bile var dedi, çok ilginç...üfff ((

ay kızlar bende birazcık süsülüyüm.daha önce boş gebelikten kürtaja giderken bile makyajımı yapıpta gitmiştim kürtaja..ama tabi pastel tonlarında yani hastahaneye uygun:roflol:
makyajsız çıkmam valla kendimi daha kötü hissediyorum çünkü...

tabii var ben de yaptıracaktım aslında ama yine de gitmeden bir doktoruma danışmak istedim. hatta forumlara bile bakmıştım millet napıyo gidiyomu falan diye. karar bizim...o bölge kullanıma kapalı olduğu için doğuma kadar idare ederim napalım biz de yasak var çünkü, doktordan değil ama...naniknanik

işte o zaman vay halimize bizim durum belirsiz olur ve başka hastane de aramak istemiyorum açıkçası . neyse artık hayırlısı.

ay kızlar doktor ağda yapma demiş pes doğrusu ağda yapmadan ben dayanamam jilet zaten 2 günde çıkıyor onla başedilirmi..hem allerji yapıyor bana..ağdamı yaparım pamuk gibi gezerim...zaraını görmedim..ki çevremde herkez hamileytken ağda yaptırıyordu özellikle jiletten ağdaya geçen arkadaşlarım oldu..malum koca göbekle 2 günde bir bişi gözükmüyor uğraşılmaz yani...

ağda yaptırmak kuaförlerde belki tehlikeli olduğu için dr yaptırmayın demiştir ama evde kendiniz yaptığınızda bişey olacağını sanmıyorum jiletle mümkün değil doğuma gitmeden alsakdoğum yapana kadar çıkar ya vede innaılmaz bir kaşıntı yapıyor.

Kızlar bu hastane olayı nedir anlayamadım, ne olmuş, kim kimi almış??

istanbul hizmet hastanesini memorıal grubu satın almış ve bütün fiyatlar değişiyor yani daha pahalı olacak anlamına geliyor bizde uuzn zmandır gidiyoruz ve alıştık ona üzülüyoruz yeni hastane ve dr arayışına başlıycaz.

ay hiçbiryere çıkmadan çatlıcazmı evde..3 aylık olunca çıkarız biz 1-2 saatte olsa bişiler yapılır haftasonu....

dün öğrendim bende ve epey bi üüzldüm dr uma çok alışmıştım şimdi bende konuşucam ama yinede hastane ve dr arayışına girdim

internette araştırınca böyle bir başlığa rastladım.
bu iyi haber.
Memorial SGK'lı hastaya Hizmet'te bakacak
Memorial Sağlık Grubu, Türk Böbrek Vakfı kuruluşu olan İstanbul Özel Hizmet Hastanesi'nin yönetimini 10 yıllığına devraldı. Grup, medikal ve teknolojik yeniliklerle Hizmet Hastanesi'nde 20 milyon doların üzerinde bir katkı sağlamayı hedefliyor. SGK'lı hastalara bazı branşlarda hizmet veren Memorial, Hizmet Hastanesi'nde tüm branşlarda hasta kabul edecek. Memorial Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Yaşar Aydın, Memorial Hastanesi'nde SGK'lı hastalara bazı branşlarda hizmet verdiklerini ancak Hizmet Hastanesi'nde bunun tüm branşlarda olacağını söyledi. Aydın, iki hastane arasında bir sinerji yaratmayı hedeflediklerini de söyledi.
Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk de mevzuatın değiştiğini ve buna ayak uyduramadıklarını anlattı. Erk, vakfın mal varlığının yarı yarıya azaldığını, bu yüzden hastaneyi devretmeye karar verdiklerini söyledi.

Anladım şimdi, kötü olmuş ya. Semtinizi bilmiyorum ama ben özel GOP hastanesine gidiyorum, çok memnunum kızlar, doktorları da öyle. Yeni doğan yoğun bakım bölümü de var her ihtimale karşı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…