Anladım şimdi, kötü olmuş ya. Semtinizi bilmiyorum ama ben özel GOP hastanesine gidiyorum, çok memnunum kızlar, doktorları da öyle. Yeni doğan yoğun bakım bölümü de var her ihtimale karşı yani...
ay kızlar doktor ağda yapma demiş pes doğrusu ağda yapmadan ben dayanamam jilet zaten 2 günde çıkıyor onla başedilirmi..hem allerji yapıyor bana..ağdamı yaparım pamuk gibi gezerim...zaraını görmedim..ki çevremde herkez hamileytken ağda yaptırıyordu özellikle jiletten ağdaya geçen arkadaşlarım oldu..malum koca göbekle 2 günde bir bişi gözükmüyor uğraşılmaz yani...
Haklısın Pandora, ama işte insanın kafası karışıyor, sonuçta sen öyle yapıcan, ben böyle; ee peki hangisi doğru, daha doğrusu sağlıklı? Geçenlerde kuaförümle konuştum, doğumdan bir gün önce gelip yaptıran bile var dedi, çok ilginç...üfff((
canım bunda pes dedirtecek bir durum yok. her doktorun da her kadının da görüşü farklı olabilir sonuçta. ben de düzenli olarak sir ağda yaptıran biri olarak o rahatlığı çok iyi biliyorum ama keyfimden değil gitmeyişim. jilet beter bişey yapılmaz zaten,ancak doğum yapacağım zaman yaparım mecburiyetten.
ay kızlar bende birazcık süsülüyüm.daha önce boş gebelikten kürtaja giderken bile makyajımı yapıpta gitmiştim kürtaja..ama tabi pastel tonlarında yani hastahaneye uygun:roflol:
makyajsız çıkmam valla kendimi daha kötü hissediyorum çünkü...
bende pastel tonlarinda yaparim abartmam ama allik ruj olmadan cikmam iste birde cok komik genc kizken ameliyat olmustum oz aman bile makyaj yaptim ameliyata girmeden birde ameliyat sapkasini takmam demistim sevmiyorum doktor takicaksin dedi ben yokd edim taktim ameliyatta cikarmisim geri :)
hahahahah)))
bende onu düşünüyorum nasıl taksam kahkül çıkarsammı diye))))hahahahaha...
karizma gitcek....
ya ben yine hafif makyaj yaparım hortlak gibi girmem yanibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
medicalparkta çok pahalı bir hastane diye biliyorum siz doğum ücretlerini konuştunuz mu?valla çok üüzldüm duyunca hastane işini şimdi güvenebileceğim başka dr arayışı içine girdim siz nerde oturuyorsunuz medical parka yakınmıısnız?
BEN halkalı da oturuyorum... Hizmet hast.çok içime sınmişti hiç gitmedğim halde....
aslında fıyat olarak medıcal parkla aynı sayılır...
Şu anda yine buyuk konuşmak istemıyorum ama bu ayarda bı hastaneye gıdeceğim sanırım...
200-300 veya bedava doğum yaptıran hast.de var ama bilemiyorum..
ben şahsıma en kötü 2500 Gözden çıkardım...
hanı sezaryen-küvez -epidural falan olur dıye....
bakalım hakkımızda hayırlısı...
Meıdcal park ta cok temız ve guzel bır hastane..odaları geniş ferahhh ne bilim ortamı guzel ççbu hafta yıne gıdeceğim ..doktorada bıraz daha ısınırsam ıyı olacak...
çünkü doğumdan bahsettım birazcık epidural tavsıye edıyomusun dıye...
oda bana sen doğuracaksın benım için farketmez ...şu aşamada kendını düşünüyorsun, sen anne olacaksın, bebeğini alacağın anı hayal et doğum hıkayelerını düşünme dedı...
Aslında doğru konuştu ama benım korkularımda var maalesef, bu konuda bıraz terddüte düştüm ,o doktorada Aslında hastanenin en ıyı doktoru dıyorlar :))
BEN halkalı da oturuyorum... Hizmet hast.çok içime sınmişti hiç gitmedğim halde....
aslında fıyat olarak medıcal parkla aynı sayılır...
Şu anda yine buyuk konuşmak istemıyorum ama bu ayarda bı hastaneye gıdeceğim sanırım...
200-300 veya bedava doğum yaptıran hast.de var ama bilemiyorum..
ben şahsıma en kötü 2500 Gözden çıkardım...
hanı sezaryen-küvez -epidural falan olur dıye....
bakalım hakkımızda hayırlısı...
Meıdcal park ta cok temız ve guzel bır hastane..odaları geniş ferahhh ne bilim ortamı guzel ççbu hafta yıne gıdeceğim ..doktorada bıraz daha ısınırsam ıyı olacak...
çünkü doğumdan bahsettım birazcık epidural tavsıye edıyomusun dıye...
oda bana sen doğuracaksın benım için farketmez ...şu aşamada kendını düşünüyorsun, sen anne olacaksın, bebeğini alacağın anı hayal et doğum hıkayelerını düşünme dedı...
Aslında doğru konuştu ama benım korkularımda var maalesef, bu konuda bıraz terddüte düştüm ,o doktorada Aslında hastanenin en ıyı doktoru dıyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?