2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım şimdi, kötü olmuş ya. Semtinizi bilmiyorum ama ben özel GOP hastanesine gidiyorum, çok memnunum kızlar, doktorları da öyle. Yeni doğan yoğun bakım bölümü de var her ihtimale karşı yani...

teşekkür ederim arakadaşım ben bahçelievlerde oturuyoru bana epey bi uzak kalıyor bu çevredeki hastanelere bakıcam artık

canım bunda pes dedirtecek bir durum yok. her doktorun da her kadının da görüşü farklı olabilir sonuçta. ben de düzenli olarak sir ağda yaptıran biri olarak o rahatlığı çok iyi biliyorum ama keyfimden değil gitmeyişim. jilet beter bişey yapılmaz zaten,ancak doğum yapacağım zaman yaparım mecburiyetten.

sanırım son aylar bende kuaförüme yaptırırm..çünkü çok büyüyecek bide yazın olcak.ağda yaparken canım çıkar sanırım...giderim kauföre cart curt kaymakkkkkbayanssulusmile

devamlı yaptırıyorsan kasılmazsın zaten kıllar yumuşamıştır onu demek istiyorum..ağda yaptırmayan için can acısı yoğun olur ama zaten tüyler yumuşak bikerede geliyor...çok rahat çokkkk

bende pastel tonlarinda yaparim abartmam ama allik ruj olmadan cikmam iste birde cok komik genc kizken ameliyat olmustum oz aman bile makyaj yaptim ameliyata girmeden birde ameliyat sapkasini takmam demistim sevmiyorum doktor takicaksin dedi ben yokd edim taktim ameliyatta cikarmisim geri :)

nayse size hoş muhabbetler hepinizi çookk öptüm..erken çıkayım 2 gündür sarma sarıcam yaprakları taaa pazar günü çıkardım tembellikten yapamıyorum bari 2 tabaklık sarayım amann hiçte canım istemiyor ama napalım...
öptüm kızlar mucuk mucuk...

tabiki ağda yapan kişi ve yerinde önemi var yattığınız yerdeki çarşafların tek kullanımlık olması lazım ağda sürülen çubuğun her seferinde değiştirilmesi gerek.

hahahahah)))
bende onu düşünüyorum nasıl taksam kahkül çıkarsammı diye))))hahahahaha...
karizma gitcek....
ya ben yine hafif makyaj yaparım hortlak gibi girmem yanibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

hahahahah)))
bende onu düşünüyorum nasıl taksam kahkül çıkarsammı diye))))hahahahaha...
karizma gitcek....
ya ben yine hafif makyaj yaparım hortlak gibi girmem yanibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ben buyuk ihtimal takmam o sapkayi hani bir iki dakka sikildim der cikaririm yuzmeye gidiyorum orda bile mecburi yuzme bereleri takiyorum suda arada cikariyorum esim cok
kiziyo bende kelkul cikariyorum artik gecen gittim pembesi yokmu bu sapknin dedim adam suratima bu manyak kadin kim ya gibi bakti pembe yoksa bari siyah verde her renkle gitsin dedim yuzerken dedim :) esim yakinda deli olcak zaten yatarken allik suruyorum gece seni kim gorcek diyo ben gorucem diyorum .

BEN halkalı da oturuyorum... Hizmet hast.çok içime sınmişti hiç gitmedğim halde....
aslında fıyat olarak medıcal parkla aynı sayılır...
Şu anda yine buyuk konuşmak istemıyorum ama bu ayarda bı hastaneye gıdeceğim sanırım...
200-300 veya bedava doğum yaptıran hast.de var ama bilemiyorum..
ben şahsıma en kötü 2500 Gözden çıkardım...
hanı sezaryen-küvez -epidural falan olur dıye....
bakalım hakkımızda hayırlısı...

Meıdcal park ta cok temız ve guzel bır hastane..odaları geniş ferahhh ne bilim ortamı guzel ççbu hafta yıne gıdeceğim ..doktorada bıraz daha ısınırsam ıyı olacak...
çünkü doğumdan bahsettım birazcık epidural tavsıye edıyomusun dıye...
oda bana sen doğuracaksın benım için farketmez ...şu aşamada kendını düşünüyorsun, sen anne olacaksın, bebeğini alacağın anı hayal et doğum hıkayelerını düşünme dedı...

Aslında doğru konuştu ama benım korkularımda var maalesef, bu konuda bıraz terddüte düştüm ,o doktorada Aslında hastanenin en ıyı doktoru dıyorlar :))

bende senin gibi bi fiyat gözden çıkardım bakalım hizmet hastanesi daha pahalı olmazsa eğer devamedicem ama yüksek çıkarsa başka hastanelere bakıcam medical parkta bi tanıdğım dr hastaneler içerisinde ameliyethanesi cihazları en güzel ve yeni olan hastane demişti doğumları hakkında biilgim yok ama odaları çok güzel.

canim burda epidural arastirdim her dogumda yapiyor devlet hastaneleri yani benim istemem yada ozellikle soylememe gerek yokmus. yok ama ben cok korkuyorum belden hortum takicaklar ya sezeryan iyi uyucam ne guzel gerci ben sezeryan istiyorum tuhaf ama ben dogumdan cok cok korkuyorum acayip .

ayyy öldüm yorgunluktan kızlar mutfak dolaplarını sildim,buz dolabını temizledim,mutfak camlarını sildim,evi sildim süpürdüm,pazara çıktım,şimdi yemeği ocağa koydum veee nihayet oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…