2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Korkma canım , bende korkuyorum ama bi şekilde cıkacaklar artık...
bu arada ben sezeryandan daha çok korkuyorum sanki daha zor olurmuş gibi geliyor..neticede bi yerını 7-10 kat kesıyorlar ve dokular bırbırını bulmazsa acın kolay kolayda gecmıyormuş...normal doğum bi şekilde 1 gunde en fazla bıtıyor ve kendıne hemen gelıyorsun...

Neyse hakkımızda hayırlısı diyelım ve onu düşünmeyelım benım doktorun dediği gibi...

Bu arada ben çıkıyorum herkese İyi akşamlar.

dogru diyosun bir sekilde cikicaklar icerde kalan yok henuz oyle boyle cikaricam
bu arada sanada iyi aksamlar canim.

saadetcim süpersin sırnaşık şey çok güldüm akşam akşam , merak ettiğim bişey var.ingiltere de doğumu çok aman aman bir durum olmadığı sürece normal doğum yapıyorlar diye duydum doğru mu? ama epidural anestezi uyguluyolarmış tabii. hatta evde doğum için hazırlık yapanlar bile duydum,ebe geliyomuş eve. benim görümcem orda,hatta oranın vatandaşı da oldu. düşünmüyor değilim orada doğursam çocuğu diye ama ingiltere de vatandaşlık işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum,amerika gibi değil mi acaba?

canim burdada super bir hava var camdan bakiyorum kar yagiyo uff ya .
aglanacak halime guile roldum sicak gunesli havalr bekliyorum ben ama nerdeeee.
canım yaa bura süper buraya gel o zaman :):) yarım kollularla geziyoruz valla adanaya yaz geldiii:):):) bekleriz adanayaaa....opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt

kızlar selam
bu akşam ıkılı test için dr gidicem
iki hastanden fıya aldım
biri 45 yapıyo sonucu 1 gun sonra verıyo
digeri 93 e yapıyo 3 gun sonra sonuç verıyoo
bu ne lahana bu ne turşu yaa kafam karıştııı(
bu arada ben ekım annesıyım:))

selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız. bugün doktora gittik. moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. doktor ultrasonda incelerken oğlumun beyninde koroid pleksus kisti olduğunu söyledi. neye uğradığımı şaşırdım. heryeri normaldi oğlumun. amniyosentez önerdi kızlar ben ne yapıcam şimdi...

ya valla ben de anlamadım ben de özel hasatanede sgk ile yaptırdım para almadılar benden yani farkını da almadılar neden anlamadım?? valla ticarete dökmüş millet işi.(

canımmm çok üzüldüm senağlama
ama içini ferah tut tatlım kötü düşünme sakın hep iyi düşün iyi şeyler çıksın tamam mısenağlama
ne zaman yaptıracaksın amniyosentezi??

canım üzme kendini kalbini ferah tut.niye olduğu hakkında bilgi verdimi dr.

Canım ya, ne olur sıkma canını. Böyle durumlarda hep bir doktora daha görünün derler, mutlaka bir başkasına daha görün bence, başka bir hastaneden. birde ondan dinle bakalım..

geçmiş olsun ama içini rahat tut, bu kistler çoğunlukla doğumdan önce kendiliğinden kayboluyormuş, internette bakınırken okumuştum..

canımmm çok üzüldüm senağlama
ama içini ferah tut tatlım kötü düşünme sakın hep iyi düşün iyi şeyler çıksın tamam mısenağlama
ne zaman yaptıracaksın amniyosentezi??

canım üzme kendini kalbini ferah tut.niye olduğu hakkında bilgi verdimi dr.

Canım ya, ne olur sıkma canını. Böyle durumlarda hep bir doktora daha görünün derler, mutlaka bir başkasına daha görün bence, başka bir hastaneden. birde ondan dinle bakalım..

kızlar acayip kötü oldum anlatamam. doktor bizi geri çağırdı. ben sizin moralinizi bozdum değil mi dedi. hocam valla çok korktum dedim. sizin durumunuzda korkulacak bişey yok. merak etmeyin. bu kistler 24. haftada falan kendiliğinden yok oluyor dedi. ama ben yüzde bir risk bile görsem sana söylemek zorundayım dedi. her ihtimale karşı amniyosentez yapalım bence dedi. problem çıkacağını hiç sanmıyorum ama ikimizin de içi rahat etsin diye amniyosentez istiyorum dedi. ben de ne yapacağımı bilmiyorum. çok korkuyorum. internetten ben de araştırdım gerçekten 24. haftalarda yok oluyormuş kendiliğinden. ama içime kurt düşürdü işte doktor.

bence de bi doktora daha görün hatta iyi bir prof fln varsa ona görün.

geçmiş olsun ama içini rahat tut, bu kistler çoğunlukla doğumdan önce kendiliğinden kayboluyormuş, internette bakınırken okumuştum..

gamzecim canım benimki prof zaten. peny canım benim ben de araştırdım evet kendiliğinden kayboluyormuş bu kistler. içim rahatladı biraz hem okuduklarım hem de doktorun söylediklerinden sonra. ama işte bir kere bişey söyleyince doktor, insan çok kötü oluyor..

canım geçicek hiççç merak etme sen kendini de bebişi de strese sokma

canım geçmiş olsun sen kendini üzme onlar geçici durm ve hemen başka bi dr a daha git burda bizm rakadaşlarn başına geldi ve bşka dra gitti odrda kızmış böle şeylerle sizn moralinizi bozuyo diye varsa bile 24 haftada kaybolurmuş kafana takma lütfen biliyorm içine kurt dşdü hiç bişey olmayacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…