2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mestitosh canım merak etme hiç de üzüp kasma kendini. daha kötü olursun sonra.. iyi düşün iyi olacak bak göreceksin. hem bak doktorun kendisi demiş 24. haftadan sonra kayboluyor diye. % 1 ihtimali de dikkate alıp üzme kendini,hem ona bakarsan o kadar test yapıyolar ikili-üçlü ama nerede okusam bu testlerin bir garantisi yok sadece riski hesaplar diye yazıyorlar,yani biz sonuç iyi diye sevindiğimizde aslında sonuç risk oranının düşük olması.ama risk milyonda bir de olacaksa hep vardır. o yüzden bu yüzde bir, binde bir vs. ihtimalleri düşünüp de kendini ve en önemlisi bebişini sıkıntıya sokma. bence de arkadaşların dediği gibi sen yine de bir başka doktora daha görün..göreceksin bak herşey güzel olacak kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim kızlar. peki sizce amniyosentez yaptırsam mı???

canm ammiyosentez yaptrmayı başka bi dr a daha sor ve bu senin kararn olacak istemezsn yaptırmayabiliyosn bunu biliyosndur canm başka bi dr daha git eger oda önerirse yaptr bence bide detaylı usg ye gir benm dr bana demeden ben ayrıntılı usg yde gidiyom sölemedmde hala kendi druma 21 hafta dagideciğim 4 boyutluya kalp kapakcığna bakacak

canım benim. ayrıntılı ultrasona 20. haftada girecekmişim öyle diyor doktor.

selam kızlar...mestitosh canım içini ferah tut..başka bir doktora görün yada doktoruna güveniyorsan bence dediklerini uygula..positif düşün canım herşey güzel olucak inşallah...

selam kızlar...mestitosh canım içini ferah tut..başka bir doktora görün yada doktoruna güveniyorsan bence dediklerini uygula..positif düşün canım herşey güzel olucak inşallah...

teşekkür ederim canım. doktoruma güveniyorum. önceki hamileliğimde başka doktora gidiyordum memnun kalmadım. bu doktordan çok memnunum. şu anda amniyosentez ile ilgili yazıları okuyorum. doktorum bu konuda çok tecrübeli. sanırım yaptıracam ama henüz tam emin değilim.

canım bikaç arkadaşım yakın zamanda yaptırdı ve hepside anlatıldığı kadar zor birşey olmadığını söylüyor..net bilgi almak için gerekli bir test canım..umarım herşey yolunda gider..lütfen içini ferah tut..

selam kizlar bebeklerinizin cinsiyetini kacinci ayda ögrendiniz???
12 haftalikken ilk tahminde olsa doktorunuz birsey söledimi??

selam kizlar bebeklerinizin cinsiyetini kacinci ayda ögrendiniz???
12 haftalikken ilk tahminde olsa doktorunuz birsey söledimi??

selam canım listede gördüğününün çoğu daha tahmin netleşenlerde var tabii...benim tahmini 13+5 te yaptı ama yanılma payı yüksek oluyor dedi...haftaya kontrolümüz var umarım net sonuçla geliriz...darısı en yakın zamanda sana olsun...

canim aynen oyle burda acayip onemsiyolar normal dogumu eger saglik problemin yoksa kalp veya ciddi bir hastalik aten seeryan yapmiyorlar hania cil durumalrda sadece seeryan ben dogustan kalp kapakciklarimda sorun var gerci hic bir zarari yok bana belki onu bahane ederimde sezeryana giderim diyorum hani sezeryanda uyuyosun ben normal dogum gordum kesiyolar falan acayip korkuyorum sezeryan uyaninda basliyor acisi ama en azindan uyuyosun diyorum bilmem tabi doktor karar vericek.
normal dogum anne sutu acayip onemli kaidn anne sutu yararlarini anlata anlata bitiremiyor kurs bile evriliyo anne sutu hakkinda o kadar yani epudural zaten herkese yapiliyormus yani ozellikle istemene sormana gerek yok yani yillardir kullaniliyo her yerde.
canim eger elinde ingilterede dogum gibi bir sans varsa kacirma dusun derim neden vatandaslik baba anne turk olursa naisl oluyor bilmiyorum ama arastiririm istersen bizim bana ingiliz zaten ama elinde firsat varsa kacirma derim neden dersen .
turkiye guzel bir ulke benimde vatanim ama ekonomik sartlar acisindan turkiyenin yarini belli olmuyorki bir gun iyi bir gun kotu surekli dalgali kriz bitiyor digeri basliyor yillardir yani ilerde cocugun is dunyasina atilsa cifte vatandas olmasi yine bir sans vize kuyruklarinda surunup seni begenmedik gelme ulkeme demeleri onur kiriyo insanda ben buraya gelmeden italyaya tatile gitmek istedim evlenmemistim henuz esim ucak biletini aldi uctu benim konsolosluk vizemi reddettiki herseyim tamammi neden dedim cevap vermek zorunda degiliz dedi kadin kendimi cok asagalanmis hissetmistim .
teroristmiyim kanun kacakcisimi neden cevap yok deger vermiyorki cevap versin.
turkiye avrupa birligi olucakta bunlar asilacak diyede kimse beklemesin cok yillar lazim o islere bizim cocuklarimiz yetisirmi bilmem tamam ulkem guzel ama birde ekonomik sartlar var hani gurbetci olup surunen turklerde var tabi ama vatandas oldugunda cocugun onlar gibi olmicak tabi zorluk yasamicak su an issizlik ayligi turkiye ile kiyas edilemez babasiz bir bayan cocuk dogursa turkiyede sokakta kalir bunalr maas bagliyor birde cocuk 16 yasina gelene kadar ev veriyor kadina yani .
ilk geldigimde cok sasirmistim bunalrin en fakiri 4 yatak odali 2-3 katli evde oturuyor onu bile begenmiyor benim evim cok uyuk gelmisti ilkz aman simdi normal geliyo yani eger firsatin varsa cocuguna bu sansi ver derim hani diyorum ulkem turkiyem super ama arada anlayis bakis programli yasam 50 yil var diyorum cocuguna bu firsati ver hangi ulkede yasamak egitim gormek isterse ilerde ona gore yasasin vize kuyruklarinda asagalanmasin .
yinede sen bilirsin tabi ama 7 aylik tan sonra ucaga binemiyorsun yada karnini sakla ona gore ayarla herseyini :)

canım yaa bura süper buraya gel o zaman :):) yarım kollularla geziyoruz valla adanaya yaz geldiii:):):) bekleriz adanayaaa....opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt

ne guzel ya ben burda hava durumunu soyle ozetliyim sabah kar yagmaya basladi hala aksam oldu devam ediyor her yer kar tuttu disari ciktim dondum arabada cok ozeniyorum size ya hersey guzelde havasi b. buraninda iste.

canım moralin bozulduğu için çok üzüldüm, zaten duygusallığımız üstümüzde doktor önemli değil geçecek dese de, içimiz rahat etmiyor. ben kendimi unuttum her adımımda onu düşünüyorum sağlıklı mı diye... Allahım heran yavrularımızın şifasını versin.

bu geçici kist neden kaynaklanıyormuş ve nasıl yok oluyormuş onu merak ettim. amniyosentezin de ufak da olsa riski var. gerçi benim yengem yaptırdı, çok basit bir operasyon, operasyondan sonra 1 hafta dinlendim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama içim rahat etti demişti. gönlünü ferah tut canım, sakın kendini de bebeğini de üzme, sen bilinçli bir annesin araştırmaların sonucu gerekeni yapıcaksındır zaten.

teşekkür ederim canım.sanırım bir çoğunuzun ilk hamilelikleri.Sizin cinsiyet bellimi.Erkekse belli olmuştur 12.haftalarda genelde erkekler erken belli oluyor

teşekkür ederim canım.sanırım bir çoğunuzun ilk hamilelikleri.Sizin cinsiyet bellimi.Erkekse belli olmuştur 12.haftalarda genelde erkekler erken belli oluyor

ilk sayfada cinsiyet tahminleri yapılmış arkadaşlar var, benim de oğluşum olacak, evet resmen gösterdi bıcırık, doktor bişey söylemeden biz anladık erkek olduğunu kaydirigubbakcemile3 bakalım 17. haftada kesinleşir. sizde doğum ne zaman, bizden öndesiniz..

ewet canım öndeyim dr um 2 eylül dedi ama değişirmi bilemiyorum.sezeryan olacağım için tarih kesin değil.

ilk sayfada var açıklaması. sezeryan olacaksan iki hafta öne çekilir ekim de falan olur heralde doğumun kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…