kızlar acayip kötü oldum anlatamam. doktor bizi geri çağırdı. ben sizin moralinizi bozdum değil mi dedi. hocam valla çok korktum dedim. sizin durumunuzda korkulacak bişey yok. merak etmeyin. bu kistler 24. haftada falan kendiliğinden yok oluyor dedi. ama ben yüzde bir risk bile görsem sana söylemek zorundayım dedi. her ihtimale karşı amniyosentez yapalım bence dedi. problem çıkacağını hiç sanmıyorum ama ikimizin de içi rahat etsin diye amniyosentez istiyorum dedi. ben de ne yapacağımı bilmiyorum. çok korkuyorum. internetten ben de araştırdım gerçekten 24. haftalarda yok oluyormuş kendiliğinden. ama içime kurt düşürdü işte doktor.
çok teşekkür ederim kızlar. peki sizce amniyosentez yaptırsam mı???
canm ammiyosentez yaptrmayı başka bi dr a daha sor ve bu senin kararn olacak istemezsn yaptırmayabiliyosn bunu biliyosndur canm başka bi dr daha git eger oda önerirse yaptr bence bide detaylı usg ye gir benm dr bana demeden ben ayrıntılı usg yde gidiyom sölemedmde hala kendi druma 21 hafta dagideciğim 4 boyutluya kalp kapakcığna bakacak
selam kızlar...mestitosh canım içini ferah tut..başka bir doktora görün yada doktoruna güveniyorsan bence dediklerini uygula..positif düşün canım herşey güzel olucak inşallah...
selam kizlar bebeklerinizin cinsiyetini kacinci ayda ögrendiniz???
12 haftalikken ilk tahminde olsa doktorunuz birsey söledimi??
saadetcim süpersin sırnaşık şey çok güldüm akşam akşam , merak ettiğim bişey var.ingiltere de doğumu çok aman aman bir durum olmadığı sürece normal doğum yapıyorlar diye duydum doğru mu? ama epidural anestezi uyguluyolarmış tabii. hatta evde doğum için hazırlık yapanlar bile duydum,ebe geliyomuş eve. benim görümcem orda,hatta oranın vatandaşı da oldu. düşünmüyor değilim orada doğursam çocuğu diye ama ingiltere de vatandaşlık işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum,amerika gibi değil mi acaba?
canım yaa bura süper buraya gel o zaman :):) yarım kollularla geziyoruz valla adanaya yaz geldiii:):):) bekleriz adanayaaa....opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim canım. doktoruma güveniyorum. önceki hamileliğimde başka doktora gidiyordum memnun kalmadım. bu doktordan çok memnunum. şu anda amniyosentez ile ilgili yazıları okuyorum. doktorum bu konuda çok tecrübeli. sanırım yaptıracam ama henüz tam emin değilim.
teşekkür ederim canım.sanırım bir çoğunuzun ilk hamilelikleri.Sizin cinsiyet bellimi.Erkekse belli olmuştur 12.haftalarda genelde erkekler erken belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?