ewt canım tecrübeli olmak gerçekdende çok iyi oluyor. Gönlümüzden kız çocuk geçmedi değil.ama ben açıkcası kardeşlerin aynı cinsiyetden olmalarını çok istedim.ilersi için birbirlerine destek olmaları ve paylaşımları açısından.Aralarında tam 3 yaş olacak asıl zor kısım doğduğunda başlayacaktecrübeli hamilelik nasıl bi duygu acaba.. ne güzel iki erkek kardeş olcaklar.. hep ikinci çocuk farklı cinsiyette olsun deriz kendimiz için ama aynı cinsiyette olması da çok avantajlı.
günaydın anişler?erkenciyim bugün
nasılsınız bakalım?
günaydın ben de varım
selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız. bugün doktora gittik. moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. doktor ultrasonda incelerken oğlumun beyninde koroid pleksus kisti olduğunu söyledi. neye uğradığımı şaşırdım. heryeri normaldi oğlumun. amniyosentez önerdi kızlar ben ne yapıcam şimdi...
canim aynen oyle burda acayip onemsiyolar normal dogumu eger saglik problemin yoksa kalp veya ciddi bir hastalik aten seeryan yapmiyorlar hania cil durumalrda sadece seeryan ben dogustan kalp kapakciklarimda sorun var gerci hic bir zarari yok bana belki onu bahane ederimde sezeryana giderim diyorum hani sezeryanda uyuyosun ben normal dogum gordum kesiyolar falan acayip korkuyorum sezeryan uyaninda basliyor acisi ama en azindan uyuyosun diyorum bilmem tabi doktor karar vericek.
normal dogum anne sutu acayip onemli kaidn anne sutu yararlarini anlata anlata bitiremiyor kurs bile evriliyo anne sutu hakkinda o kadar yani epudural zaten herkese yapiliyormus yani ozellikle istemene sormana gerek yok yani yillardir kullaniliyo her yerde.
canim eger elinde ingilterede dogum gibi bir sans varsa kacirma dusun derim neden vatandaslik baba anne turk olursa naisl oluyor bilmiyorum ama arastiririm istersen bizim bana ingiliz zaten ama elinde firsat varsa kacirma derim neden dersen .
turkiye guzel bir ulke benimde vatanim ama ekonomik sartlar acisindan turkiyenin yarini belli olmuyorki bir gun iyi bir gun kotu surekli dalgali kriz bitiyor digeri basliyor yillardir yani ilerde cocugun is dunyasina atilsa cifte vatandas olmasi yine bir sans vize kuyruklarinda surunup seni begenmedik gelme ulkeme demeleri onur kiriyo insanda ben buraya gelmeden italyaya tatile gitmek istedim evlenmemistim henuz esim ucak biletini aldi uctu benim konsolosluk vizemi reddettiki herseyim tamammi neden dedim cevap vermek zorunda degiliz dedi kadin kendimi cok asagalanmis hissetmistim .
teroristmiyim kanun kacakcisimi neden cevap yok deger vermiyorki cevap versin.
turkiye avrupa birligi olucakta bunlar asilacak diyede kimse beklemesin cok yillar lazim o islere bizim cocuklarimiz yetisirmi bilmem tamam ulkem guzel ama birde ekonomik sartlar var hani gurbetci olup surunen turklerde var tabi ama vatandas oldugunda cocugun onlar gibi olmicak tabi zorluk yasamicak su an issizlik ayligi turkiye ile kiyas edilemez babasiz bir bayan cocuk dogursa turkiyede sokakta kalir bunalr maas bagliyor birde cocuk 16 yasina gelene kadar ev veriyor kadina yani .
ilk geldigimde cok sasirmistim bunalrin en fakiri 4 yatak odali 2-3 katli evde oturuyor onu bile begenmiyor benim evim cok uyuk gelmisti ilkz aman simdi normal geliyo yani eger firsatin varsa cocuguna bu sansi ver derim hani diyorum ulkem turkiyem super ama arada anlayis bakis programli yasam 50 yil var diyorum cocuguna bu firsati ver hangi ulkede yasamak egitim gormek isterse ilerde ona gore yasasin vize kuyruklarinda asagalanmasin .
yinede sen bilirsin tabi ama 7 aylik tan sonra ucaga binemiyorsun yada karnini sakla ona gore ayarla herseyini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?