2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tecrübeli hamilelik nasıl bi duygu acaba.. ne güzel iki erkek kardeş olcaklar.. hep ikinci çocuk farklı cinsiyette olsun deriz kendimiz için ama aynı cinsiyette olması da çok avantajlı.

tecrübeli hamilelik nasıl bi duygu acaba.. ne güzel iki erkek kardeş olcaklar.. hep ikinci çocuk farklı cinsiyette olsun deriz kendimiz için ama aynı cinsiyette olması da çok avantajlı.
ewt canım tecrübeli olmak gerçekdende çok iyi oluyor. Gönlümüzden kız çocuk geçmedi değil.ama ben açıkcası kardeşlerin aynı cinsiyetden olmalarını çok istedim.ilersi için birbirlerine destek olmaları ve paylaşımları açısından.Aralarında tam 3 yaş olacak asıl zor kısım doğduğunda başlayacak

günaydın herkesee,,,mesticim geçmişi okurken gördüm sıkma canını Allahın izniyle 24.haftada kaybolur kendiliğinden dualarımız bebişlerimiz için...

günaydın kızlaropuyorumnanaktan mesticim Allah yardımcın olsun geçecek inşaallah üzme kendini:Saruboceq:

canım başka bir doktora daha gıt ve bence ayrıntılı USG yaptırmayı bı sor doktora...

mestitosh canım msjını gördüm çok üzüldüm.nasılda tedirgin olmuşsun ama bak bu kistler geçiciymiş oyüzden çok kafana takma...ben senin yerinde olsaydım napardım amniyosentez yaptırırdım canım...
şimdi tıp çok gelişmiş iyi bir doktorla sonrasındadad dinlenerek bunu atlatabilirsin..ama sonrasıda önemli..bebeğinde normal olmayan birşey çıkarsa o tümörün tedavisi varmı acaba....eğerki varsa yaptırmanda fayda var amniyosentezi....
sen 3lü test yaptırmışmıydın acaba???ikili ve 3lü ne çıkmıştı canım merak ettim....

çok haklısın canım,maalesef dediğin gibi en az 50 yıl gerisindeyiz avrupanın ve hep teröristlerle geri kafalılarla bir tutuluyoruz. dediğim gibi benim ingiltere de görümcem var,oranın vatandaşı aynı zamanda. bilmiyorum bu vatandaşlık işleri nasıl oluyor orada doğum yapınca. aslında ben ilk olarak amerikayı araştırmıştım, orada eşimin akrabaları var. ama ne biliyim hem çok para lazım, hem az bir süre kalmayacaksın bu insanların yanında yani çok yük olacaksın, sonra o zor zamanlarında yanında sevdiklerini arıyor insan vs. kararsız kaldım açıkçası ama maddiyat çok büyük etken. yoksa amerikaya aracı kurumlarla gidip (tabii bi servet alıyorlar senden o ayrı!) amerikan pasaportu çıkartabiliyosun,tüm işlemlerini senin adına yapıyolarmış güya orda. şu an ingiltere de böyle bir ortam var mı onları öğrenmek lazım. senin eşin ingiliz vatandaşı mıydı canım? eğer öyleyse zaten çocuk direk çifte vatandaş olabilecek ne güzel :) ben de çok isterim çocuğumun böyle bir avantajının olabilmesini, çünkü senin de dediğin gibi sadece türk pasaportuyla maalesef hep engellerle karşılaşıyorsun,senin yaşadıklarını bende yaşadım çok iyi anlıyorum o yüzden aşağılanmanın ne demek olduğunu.. Allah yavrularımıza hayırlı,sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah, başka bir şey istemiyorum..

panoracım çok kafana takma yarın birgün zaten çocuğun başarılı olursa iyi bir meslek edinirse çok yurtdışı fırsatı bulur.....benim çevremde çok kişi var yurtdışında okuyan çalışan yada türkiyede kendi vatanına hizmet edip yurtdışındada ticaret yapabilen..yani bizim imkanlarımızda küçümsenecek cinsten değil kişinin kendisine bağlı diye düşünüyorum......
çifte vatandaş olupta yurtdışında bi iş tutturamamış akrabalarımda var yok değil yaniii...
tabi ailenin yönlendirmeside çok çok önemli ....maddiyatın çok güçlü olmasada başarılı olan çocukları zaten okullar üniversitelerde bırakmıyor çeşit çeşit imkanlar sunuyorlar......kimse gidemezsin yapamazsın demiyor.....çatır çatırda gidiyorlar yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…