2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım zaten büyük ihtimalle dediğin gibi olacak. ne o kadar maddi durumumuz var, ne de ben tek başıma bu halde kalabilirim oralarda. hamilelikten herhalde herşeye ağlar oldum iki göz iki çeşme , haberleri bile seyredemiyorum artık salya sümük ağlamaktan. kaldı ki bi başıma ben oralarda... kısmetiyle beraber gelirmiş o küçük yaramazlar,dilerim kısmeti dolsun taşsın hepimizin yavrularının. bu arada beni de listeye ekler misiniz canım,bilgilerimi yazmıştım dün ama istersen yine yazabilirim.yerimseniben

boşverrr sen şimdi doğuma yurtdışına gidip orda falan kalacaksın ay bana göre o halinle rezillik canım burda kendi evinde mis gibi olmak varken....
şimdi memleketimizde her imkan var yeterki çocuklarımız okumak istesin...
boş insanı kim nereye alsın canım yurtdışındada olsa sürünüyorlar böyle yeteneksiz beceriksizler..yani başüstünde taç değil kimse..ya buna inan...kişi yetenekli oldumu heryerde tutunur .....bazı şeylerde bizim elimizde bana göre.....
buarada bilgileri lila ekliyor ona özel msj atsana cnm...

ahh bi msj atabilsem canım. dün üye olur olmaz özelden göndereyim dedim ama izin vermedi, 50 msj göndermem gerekiyormuş öncelikle,ne saçma bişeyse. şimdilik sadece editöre (kimse artık o! ) özelden gönderebiliyorum kafamçokkarıştı

mrhaba kızlar dışarıda tertemiz bir hava var ne güzel insan dışarı çıkıp gezesi geliyor

buradada hava çok güzel ama rüzgarda çok galiba öyle görünüyor camdan :))

merhaba hamişler
benim 3 -4 gündür acayip miğdem ağrıyo sizde böyle bi sorunla karşı karşıya kaldınızmı?
birde hamileliğimin ilk 3 ayı nerdeyse hiç miğde bulantısı yaşamadım ama ne zaman 4,5 aylık oldum miğdem çok fena bulanıyoo off ya neden böylebi terslik yoktur dimi kızlar yaaa

burada herkes yazlık giyinmeye başladı dışarısı yaz gibi ama akşamları biraz serin oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…