günaydın kızlar buarada....:1hug:
günaydın pınarcım nasılsın<*??
İyiyim canım Allaha çok şükür,,sen nasılsın bebiş nasılopuyorumnanaktan
panoracım çok kafana takma yarın birgün zaten çocuğun başarılı olursa iyi bir meslek edinirse çok yurtdışı fırsatı bulur.....benim çevremde çok kişi var yurtdışında okuyan çalışan yada türkiyede kendi vatanına hizmet edip yurtdışındada ticaret yapabilen..yani bizim imkanlarımızda küçümsenecek cinsten değil kişinin kendisine bağlı diye düşünüyorum......
çifte vatandaş olupta yurtdışında bi iş tutturamamış akrabalarımda var yok değil yaniii...
tabi ailenin yönlendirmeside çok çok önemli ....maddiyatın çok güçlü olmasada başarılı olan çocukları zaten okullar üniversitelerde bırakmıyor çeşit çeşit imkanlar sunuyorlar......kimse gidemezsin yapamazsın demiyor.....çatır çatırda gidiyorlar yani...
iyiyz çok şükür sorunsuz dolduruyoruz günlerimiz bakalım.hep böyle gider inşallah..:lepi:
canım zaten büyük ihtimalle dediğin gibi olacak. ne o kadar maddi durumumuz var, ne de ben tek başıma bu halde kalabilirim oralarda. hamilelikten herhalde herşeye ağlar oldum iki göz iki çeşme , haberleri bile seyredemiyorum artık salya sümük ağlamaktan. kaldı ki bi başıma ben oralarda... kısmetiyle beraber gelirmiş o küçük yaramazlar,dilerim kısmeti dolsun taşsın hepimizin yavrularının. bu arada beni de listeye ekler misiniz canım,bilgilerimi yazmıştım dün ama istersen yine yazabilirim.yerimseniben
Günaydın güzel hamişler a.s.
Günaydın herkese.
günaydın güzel anne adayları
boşverrr sen şimdi doğuma yurtdışına gidip orda falan kalacaksın ay bana göre o halinle rezillik canım burda kendi evinde mis gibi olmak varken....
şimdi memleketimizde her imkan var yeterki çocuklarımız okumak istesin...
boş insanı kim nereye alsın canım yurtdışındada olsa sürünüyorlar böyle yeteneksiz beceriksizler..yani başüstünde taç değil kimse..ya buna inan...kişi yetenekli oldumu heryerde tutunur .....bazı şeylerde bizim elimizde bana göre.....
buarada bilgileri lila ekliyor ona özel msj atsana cnm...
günaydın kızlar keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?