merhaba gözlerini dinlendirmek için bu poşet çaylar varya onlardan koy bi bardağa sonra süzülen çayı ya iç ya dök onu bielmicem ben çay içemiyorum o poşeti ılık ılık gözlerinin üstüne koy 5-10 dk dursun günde 1 kaç kez yapabilirsin faydasını göreceksin kako yağını yıkamıyacaksın yıkarsan hiç bi faydası kalmaz diey düşünüyorum
mrb kızlar opuyorumnanaktan ben er gün sabah pekmez içiyodum bu sabah içti ve hemen kustum halının üstünesempatiksalakcinni öfff bi de oturdum ağlaya ağlaya halı sildim ıyyy bi daha içer miyim bilmiyorum:sinifsinif:
arkadaslar sali aksamlari favori programim oldu bu porgram hastanede hamile kadinalrin gelisini sancilarini anlatiyo kamera koymuslar sonra dogum anlarini falan yani gercek burda hastanede cekiliyo dun kadin izledim nasil sancilar epidural oldu sonra bebegi verdiler eline nasil guzel bir duygu kadin nasil agladi dedimki bende kucagima almak istiyorum artik isterseniz izleyebilirsiniz tum bolumlerini bu adresten.
http://lifebegins.channel4.com/
hehe aslinda kocamla bebegimizi beraber dogurmaya karar vermistik ama bazen kocise aciyorum ya. Cunku bir yerim acidiginda bi "ay" demem yeterli gozleri kocaman olmus bana dogru kosyo ne oldu diye... sempatiksalakcinni sanci cektigimi nasil gorebilecek bilmiyorum. Kocisler dogumda yaninda olacaksa bu konuda cok arastirmis hazirlikli ve bilincli olmasi cok onemli dm. kaydirigubbakcemile3 kizlar siz bu konuda ne dusunyonuz? doguma kocislerinizle berbar gireceniz mi?
saadet baba avrupa vatandaşıysa bebekte öyle oluyor canım sen etkilemiyorsun türk vatandaşıysan...
ya ben genel düşünüyordum dün bi arkadaşla konuştum beni baya bi epidurala ikna etti ama nebileyim ya bu epiduralde vurulan iğne acıtıyormu acaba...
o vidyoda izlerken belden iğne yapınca kadın irkildimi böyle bi acı var gibimiydi saadet dikkat ettinmi???
arkadaşım hiç acımıyor dedi hissiz bir noktaya yapıyorlar gibiydi anlamadım diyor kan alınırken bile daha çok hissediyorsun falan dedi bana..o yaptırmış çok rahat ettim 3.günü dükkandaydım diyor..işyerine gitmiş evde duramamış çatlak hatun:))
selam kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. benim derdimi sıkıntımı paylaşıp teselli verdiğiniz için. böyle şeyler okuyunca içim çok rahatlıyor. hepinize tekrar teşekkürler. iyi ki varsınız. Allah bebişlerimizi bize sağ salim bağışlasın inşallah....
selam kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. benim derdimi sıkıntımı paylaşıp teselli verdiğiniz için. böyle şeyler okuyunca içim çok rahatlıyor. hepinize tekrar teşekkürler. iyi ki varsınız. Allah bebişlerimizi bize sağ salim bağışlasın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?