yani hepsi farklı bişeyler diyor tatlım hangisine inanaıcağımızı şaşardık valla...ben şeker kullanmadığım için sorun olmuyor zaten...
hepsi değil canım...ben bal firmasında çalışmıştım baya bilgim olmuıştu o dönemlerde balla ilgili....,bazı ballar çok ucuz o ballar arılara şeker yedirilerek yapılıyor..yani arı yediği şekeri kusuyor peteklere ve doğal değil....
bizim devamlı kullandığımız emin olduğum 2-3 firma var bal firması olarak
bende vitamini öldürdüğünü düşünüyorum sonuçta pekez demir deposu sütte demir düşmanı olarak
hangi markalar onlar canım. burada marka veriliyor mu problem olur mu. olmazsa yazabilir misin
bilmiyorum ama yazayım...ege bal..anavarza.birde aksu vital..
kan hapı günde 1 tanemi alınıyor..ben daha almadım bugun alacağım mrk ettim...hapı akşam içerim diyorum..siz nasıl içiyorsunzzzz
mopys cnm şimdi geldim ama kan hapından bahsediyorsunuz galiba
ben 1 aydır kullanıyorum ve sabahları aç karnı portakal suyu ile içiyorum
c vitamini kana daha hızlı yayılmasını sağlıyormuş bildiğim kadarıyla
geldim ben yemek koyuyordum...bende doğal bal alıyorum bi köyde yetişiyor.markası falan yok ama güveniyruz aldığımız kişilere çokta memnunum..
ben daha kan yada demir hapına başalamadım..hafatya kontrolüm var başlar belki..demirin gayet iyi dah sonra başlarız demişti geçen kontrolde..
ya kızlar hamilelikte miğde ağrısı olur mu?
tamam canım çok teşekürlerrrr..nasılsın buarada nezamandır yoktun ortalarda merak ettirme kendini arayı çok uzatma canm...nasılsınız bebişko neyapıyor???
geldim ben yemek koyuyordum...bende doğal bal alıyorum bi köyde yetişiyor.markası falan yok ama güveniyruz aldığımız kişilere çokta memnunum..
ben daha kan yada demir hapına başalamadım..hafatya kontrolüm var başlar belki..demirin gayet iyi dah sonra başlarız demişti geçen kontrolde..
canım çok şükür iyiyiz biz çok yiyiyoruz iştahımız açık
bulantılarımız falan çok seyrekleşti
işe başlamıştım şimdilik ayrıldım tekrar başlayabilirimde başlamayabilirimde bakalım
sizlerde iyisinizdir inş
ayın 6sında dr kontrolümüz var tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?