2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani hepsi farklı bişeyler diyor tatlım hangisine inanaıcağımızı şaşardık valla...ben şeker kullanmadığım için sorun olmuyor zaten...

evt haklısın..ben 6sene gıda firmasında çalışmıştım evlenmeden önce birçok firmanın üretimini biliyorum allahtan güvendiğim bazı markalar var...artık kullanımda değişiyor işte o faydalı bu faydalı devamlı bişiler söyleniyor....
neyse ben kasiyumu alayımda birşekilde çünkü kalsiyum eksikliğim var...

hangi markalar onlar canım. burada marka veriliyor mu problem olur mu. olmazsa yazabilir misin

rica ederim..reklam olmasında..artık hiç bir bağım yok 2 senedir bu firmalarla ...evlendim kendi işimize geçtim bıraktım gıdayı falan...ama bu ballar eminim güzel firmalar..zaten fiyatlarıda çok ucuz değil ama çok güzel doğal ballar.

kan hapı günde 1 tanemi alınıyor..ben daha almadım bugun alacağım mrk ettim...hapı akşam içerim diyorum..siz nasıl içiyorsunzzzz

kan hapı günde 1 tanemi alınıyor..ben daha almadım bugun alacağım mrk ettim...hapı akşam içerim diyorum..siz nasıl içiyorsunzzzz

mopys cnm şimdi geldim ama kan hapından bahsediyorsunuz galiba
ben 1 aydır kullanıyorum ve sabahları aç karnı portakal suyu ile içiyorum
c vitamini kana daha hızlı yayılmasını sağlıyormuş bildiğim kadarıyla

geldim ben yemek koyuyordum...bende doğal bal alıyorum bi köyde yetişiyor.markası falan yok ama güveniyruz aldığımız kişilere çokta memnunum..
ben daha kan yada demir hapına başalamadım..hafatya kontrolüm var başlar belki..demirin gayet iyi dah sonra başlarız demişti geçen kontrolde..

tamam canım çok teşekürlerrrr..nasılsın buarada nezamandır yoktun ortalarda merak ettirme kendini arayı çok uzatma canm...nasılsınız bebişko neyapıyor???

ALDIĞIN KİŞİLERE GÜVENİYORSAN NEGÜZEL CANIM BULMUŞSUN İŞTE DOĞAL BAL.DAHA ŞANSLISIN:içelim:

ya kızlar hamilelikte miğde ağrısı olur mu?

canim benim ilk uc aymda feci geceleri artan bir agrim olmustu sordum doktora mideye basinc arttigindan midede agri yanma yapiyor demisti bana ac kalma gece bile olsa miden agrir agrimaz kraker ekmek falan ye demisti fare gibi gece kalkip diyordum birde gaviscon vermisti hamileler icin en uygun ilac buymus ben suruptan nefret ettigim icin seker gibi emilenden almistim iki saatte bir emiyordum ama neyseki ucuncu ayla birlikte benim mide agrim sona erdi o kadar siddetli idiki ben acim varsa acayip asabi olurrum herkesle kavga edesim vardi sancidan ama allaha sukur gecti :) insallah canim seninkide gecer dediklerimi danis bir dene istersen zaten gavisconun uzerinde hamileler icin falan der zarari yok eczaneye yada doktoruna danis birde ekmek falan ye bak bakalim.
gecmis olsun.

tamam canım çok teşekürlerrrr..nasılsın buarada nezamandır yoktun ortalarda merak ettirme kendini arayı çok uzatma canm...nasılsınız bebişko neyapıyor???

canım çok şükür iyiyiz biz çok yiyiyoruz iştahımız açık
bulantılarımız falan çok seyrekleşti
işe başlamıştım şimdilik ayrıldım tekrar başlayabilirimde başlamayabilirimde bakalım
sizlerde iyisinizdir inş
ayın 6sında dr kontrolümüz var tekrar

şuan hiç bi ilaç kullanmıyormusun cnm bizim dr niye erken başladıki ?

bu arada balı ne yapıyorsunuz ? ben yiyemiyorum siz süte fln mı karıştırıyorsunuz

aaa ayrıldınmı işten..neden yeni başlamışın yanlış hatırlamıyorsam....
bizde iyiyz bende hızlı kilo almaya başlamışım hamileleik rejimine girdim ekmeği kestim mecburen akşamlarıda yürüyüş yapacağım artık yoksa dr 1 ay sonra şekeri tuzu kesmek zorunda kalırım dedi....bende dikkat edeyim dedim...öğlende tatlı vardı yemekte yemedim.inş faydası olur..ayda 1kg almalısın dedi işte....

inş bebişkon iyidir bizde dün gittik iyiydi eliyle ayağını tutöaya çalışıyordu minik kivim yerim ben onu çok şekerler...ben yine cd aldım her gittiğimde kaydını alıyorum bebeğimin..evdede izliyorum buakşam yine izleyeceğim...,
bide cinsiyetimiz yüzde 80-90 kızmışhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…