ben bunların 10 katını yiyorum heralde :)))
ya ben isterimde kocacım biraz hassastır bana pek moral verebileceğini sanmıyorum donar kalır yaniikaydirigubbakcemile3
aslında annemi alsalar daha çok cesaret gelir banakaydirigubbakcemile3öyle bişi olabilirmi ki..CADIARZU
mopsy süte pekmez katılmazki canım
kan ilaçlarınızı alacağınız zamanda öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünleri almayın en az yarım saat..
ne guzel anneniz var yaninizda benim annemde olmucak yanliz gidicem yanliz cikicam olursem yanliz yani
benimde arkadaşım senin gibi ilk 3 ay fazla mide bulantımolmadı ama dün akşama kadar midem ağrıdı dr gittiğimde sorucam artık
neden annen doğuma gelemeyecekmi((((((((ay ben annemsiz yapamam allahım başımızdan eksik etmesin...
bizde ayrı şehirlerdeyiz annemle kardeşimle falan ama herkez gelir doğuma zaten iple çekiyorlar kavuşmak için...,babamın rüyalarına bile girmiş benim evlatkaydirigubbakcemile3
kız oluyormuş yeşil gözlü falanmışkaydirigubbakcemile3çok dede olmak istiyor alkisalkisalkis
kocasinin yaninda olmasini isteyen arkadaslar icin video
http://lifebegins.channel4.com/parents/mothers/gemma/baby-james-is-born/
arkadaslar down sendromu falan fazla sikmayin caninizi endise yaparsaniz daha kotu herseyden kil kaparsiniz derlerya hep oyle olur.
bana kimse down sendromu testi yapmadi gidiyorum ultrason kan testi idrar testi herhalde diyorum kotu bir sey ciksa soylerler esime dedimki down sendromu testi yapmiyorlar gencsin dediler dediki dusunku down sendromlu ne yapicaksin?
dedimki bilmem herseyi tamam bir bebegi icinde parca parca ettirip aldiracakmisin ? yok dedim .
o zaman bosver dedi down sendromlu yada hasta tanridan nasil gelirse sadece eger hasta olursa normalden uc kat fazla sevip korucaz simdiden kendini geripte stres yapma dedi dusundum hakli bende artik sormuyorum bile .allah ne derse dedim bekliyorum.
mopsy cim süte bal yada pekmez karıştırmamak gerkiyormuş birbirlerinin vitaminini öldürüyor diye biliyorum.eskide bende çok yapardım ama artık sade içiyorum bazen nesguik..pekmez ve balıda ayrı yiyorum...
canım senden sonra internette girip o kisti okudum ya bence hiç korkulacak birşey değilmiş.canım bak ,istesen aminiyoda yaptırma zaten 25.haftaya kadar geçiyormuş bu kist...bide çocuğun ne zekasını nede beynini engelliyormuşş....zten eğer 2li 3lüde risk yoksa amniyo yapmayıda önermiyormuş doktorlar ama eğer onlarda risk çıkarsa kesin yapalım diyorlarmış....down sendromu veya tirozm ilede bir bağı yokmuş ...ben bunları okuyunca senin adına çok sevindim ....2li 3lü sonuçların nasıldı???
yok annem yolculuk cekemez yani saglik acisindan iyi degil yanliz dogumdan sonra ben gidicem gormeye artik onlari
Gunaydin tatli annisler! hihoyyyt nasilsiniz? kizlar bi sorum var.. benim meme uclarim cok sicak.. sanki orasi yaniyo gibi.. sizin de oyle mi?
biizm hazır aldığımız ballaarın hepsi zararlı aslında gerçek arı balı değil hepsi tatlandırıcı şekerden yapılıyor.deiğiniz gibi gerçek bal olsa çaya falan koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?