2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bunların 10 katını yiyorum heralde :)))

valla bravo canım yaa.
ben hiç düzgun beslenemıyorum...sabah poça-öğle çorba salata -yemek..
aralarda hiç nbişi yok..akşamda ne bulursak ...çoğunlukla kavhaltı
bu arada sut içmiyorum -vıtamınlerımı almıyorum
sadece kalsıyum verdı doktor o ıyı gelıyor gecelreı onu içiyorum :))

ne guzel anneniz var yaninizda benim annemde olmucak yanliz gidicem yanliz cikicam olursem yanliz yani

mopsy süte pekmez katılmazki canım
kan ilaçlarınızı alacağınız zamanda öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünleri almayın en az yarım saat..

neden katılmazmış.??güzel oluyrrrkaydirigubbakcemile3.ben daha kan ilacı almıyorum ama dr dün yazdı başlayacağım .bugun alırım ilacı sanırım.

Su kocisle beraber doguma girme konusunda bayagi arastirdim. Farkli forumlardan okudum. Mumkun oldukca karisiyla berber giren kocalarin fikrini ogrenmeye calistim. Erkeklerin bir cogu iyi bir deneyim oldu diyor. Bi kre esine daha derin saygi beslemeye basliyorsun, cocugun kolay gelmedigini ve eslerinin ne kadar buyuk zorluklara katlandiginin farkina gercekten vardik demis. Bide en onemlisi cogumun dunayaya gelisini ilk defa ben kendim gordum , ilk aglama sesini kendim duydum diye cok guru duyuyormus. sengözlerimebaksanab Ben kendim de kocisimin yanmda olmasini istyom. Onu en zor animda elimi tutarak destek vermesini istyom ve zaten kocis yanmdayken hic biseyden korkmuyorum. Bide gercekten mucizemizin gelisini beraber gormek cok harika bi duygu gibi gelyo. :asigim: Tabi en onemlisi kocis cok hazirlik yapmasi ve bilgi edinerek manevi olarak hazir olmali. Yoksa yanimda ne yapacagini bilmeden panik yapan birinin yarari olmaz tabi...

ne guzel anneniz var yaninizda benim annemde olmucak yanliz gidicem yanliz cikicam olursem yanliz yani

neden annen doğuma gelemeyecekmi((((((((ay ben annemsiz yapamam allahım başımızdan eksik etmesin...
bizde ayrı şehirlerdeyiz annemle kardeşimle falan ama herkez gelir doğuma zaten iple çekiyorlar kavuşmak için...,babamın rüyalarına bile girmiş benim evlatkaydirigubbakcemile3
kız oluyormuş yeşil gözlü falanmışkaydirigubbakcemile3çok dede olmak istiyor alkisalkisalkis

arkadaslar down sendromu falan fazla sikmayin caninizi endise yaparsaniz daha kotu herseyden kil kaparsiniz derlerya hep oyle olur.
bana kimse down sendromu testi yapmadi gidiyorum ultrason kan testi idrar testi herhalde diyorum kotu bir sey ciksa soylerler esime dedimki down sendromu testi yapmiyorlar gencsin dediler dediki dusunku down sendromlu ne yapicaksin?
dedimki bilmem herseyi tamam bir bebegi icinde parca parca ettirip aldiracakmisin ? yok dedim .
o zaman bosver dedi down sendromlu yada hasta tanridan nasil gelirse sadece eger hasta olursa normalden uc kat fazla sevip korucaz simdiden kendini geripte stres yapma dedi dusundum hakli bende artik sormuyorum bile .allah ne derse dedim bekliyorum.

mopsy cim süte bal yada pekmez karıştırmamak gerkiyormuş birbirlerinin vitaminini öldürüyor diye biliyorum.eskide bende çok yapardım ama artık sade içiyorum bazen nesguik..pekmez ve balıda ayrı yiyorum...

yok annem yolculuk cekemez yani saglik acisindan iyi degil yanliz dogumdan sonra ben gidicem gormeye artik onlari

canim sana katilyorum. ben de test yaptirmak istemedim cunku zaten hic bi zaman yuzde yuz kesin sonuc veremeyen bi ihtimal icin 20li haftalara gelen bebegimi parcalayamicam. ve oyle bi sonucun hamileligi kabusa donusturmekten baska bi yarari yok gibi. zaten buyuk risk grubunda da degiliz insAllah oyle bisey olmaz ve kotu bisey dusunup kendimizi skmaya gercekten gerek yok bence.

mopsy cim süte bal yada pekmez karıştırmamak gerkiyormuş birbirlerinin vitaminini öldürüyor diye biliyorum.eskide bende çok yapardım ama artık sade içiyorum bazen nesguik..pekmez ve balıda ayrı yiyorum...

ama ben geçen trt de bi sağlık programı izledim tam tersi özellikle balla tatlandırın doğal tatlandırıcılar çok iyi falan diyordu..çaya bile şeker yerine bal damlatabilirsiniz..bal bir mucizedir falan yararlarını anlatıyordu hiç vitamini ölür diye bilgi vermediler..doğal tatlandırıcılar herzaman faydalıdır diyordu..bilemiyorum ben balsız içemem sütü..zaten zor içiyorum.

yani hepsi farklı bişeyler diyor tatlım hangisine inanaıcağımızı şaşardık valla...ben şeker kullanmadığım için sorun olmuyor zaten...

biizm hazır aldığımız ballaarın hepsi zararlı aslında gerçek arı balı değil hepsi tatlandırıcı şekerden yapılıyor.deiğiniz gibi gerçek bal olsa çaya falan koyalım

yani hepsi farklı bişeyler diyor tatlım hangisine inanaıcağımızı şaşardık valla...ben şeker kullanmadığım için sorun olmuyor zaten...

canım benim evet onları ben de okuyunca gerçekten rahatladım. ikili testimin sonucu çok iyiydi. henüz üçlü test yaptırmadım. doktor çok az bir risk görsem bile amniyosentez öneriyorum hastalarıma dedi. kendimizi garantiye alacakmışız yaparsak. sonucun temiz çıkacağından şüphem yok falan diyor. üçlü test yaptırmayacakmış öyle dedi. halen karar vermiş değilim yaptırıp yaptırmamakta. ama doktor dedi diye yaptırmak da istiyorum. bakalım salıya kadar zamanım var biraz daha düşünmem gerek.

Gunaydin tatli annisler! hihoyyyt nasilsiniz? kizlar bi sorum var.. benim meme uclarim cok sicak.. sanki orasi yaniyo gibi.. sizin de oyle mi?

tatlım ben meğer hamileymişim henüz daha öğrenmemiştim hamile olduğumu
deli gibi gögüslerimin uçları yanıyordu Allahım resmen o aralık ayında çıplak yattım.yaa öyle bi yanmaki duramıyordum yerimde.sonra en büyük hediyem 2010 ilk gününde geldi hamile olduğumu öğrendim.şu 16+5günlük hamileyim.ve Allah seni inandırsın hala göğüs uçlarım yanıyor.zaten kocaman oldu uçları bide yanmaya başlayınca iyice pırt diye çıkıyor ortaya.dr sordum yapacak bişey yok dedi.

biizm hazır aldığımız ballaarın hepsi zararlı aslında gerçek arı balı değil hepsi tatlandırıcı şekerden yapılıyor.deiğiniz gibi gerçek bal olsa çaya falan koyalım

hepsi değil canım...ben bal firmasında çalışmıştım baya bilgim olmuıştu o dönemlerde balla ilgili....,bazı ballar çok ucuz o ballar arılara şeker yedirilerek yapılıyor..yani arı yediği şekeri kusuyor peteklere ve doğal değil....
bizim devamlı kullandığımız emin olduğum 2-3 firma var bal firması olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…