ben çok yiyince sıkıntım oluyor ama öyle ülser gastrit gibi ağrım olmuyor
canim benim ilk uc aymda feci geceleri artan bir agrim olmustu sordum doktora mideye basinc arttigindan midede agri yanma yapiyor demisti bana ac kalma gece bile olsa miden agrir agrimaz kraker ekmek falan ye demisti fare gibi gece kalkip diyordum birde gaviscon vermisti hamileler icin en uygun ilac buymus ben suruptan nefret ettigim icin seker gibi emilenden almistim iki saatte bir emiyordum ama neyseki ucuncu ayla birlikte benim mide agrim sona erdi o kadar siddetli idiki ben acim varsa acayip asabi olurrum herkesle kavga edesim vardi sancidan ama allaha sukur gecti :) insallah canim seninkide gecer dediklerimi danis bir dene istersen zaten gavisconun uzerinde hamileler icin falan der zarari yok eczaneye yada doktoruna danis birde ekmek falan ye bak bakalim.
gecmis olsun.
şuan hiç bi ilaç kullanmıyormusun cnm bizim dr niye erken başladıki ?
bu arada balı ne yapıyorsunuz ? ben yiyemiyorum siz süte fln mı karıştırıyorsunuz
canım hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum sadece..tahlillerinde kan değerlerin gayet iyi dedi bana bakalım haftaya gidicem tahliller var yine o zaman başalr belki...
ben balı kahvaltıda tüketiyorum canım..
mopsiciğim ben kan hapını sabah aç karnına alıyorum dr um öyle söyledi
evet cnm yeni başlamıştım ama böyle gerekti biz ev taşıycaz o yüzden ev arıyorum çıktım taşınınca tekrar alırız istersen işe dediler bakalım zaman neyi gösteriraaa ayrıldınmı işten..neden yeni başlamışın yanlış hatırlamıyorsam....
bizde iyiyz bende hızlı kilo almaya başlamışım hamileleik rejimine girdim ekmeği kestim mecburen akşamlarıda yürüyüş yapacağım artık yoksa dr 1 ay sonra şekeri tuzu kesmek zorunda kalırım dedi....bende dikkat edeyim dedim...öğlende tatlı vardı yemekte yemedim.inş faydası olur..ayda 1kg almalısın dedi işte....
inş bebişkon iyidir bizde dün gittik iyiydi eliyle ayağını tutöaya çalışıyordu minik kivim yerim ben onu çok şekerler...ben yine cd aldım her gittiğimde kaydını alıyorum bebeğimin..evdede izliyorum buakşam yine izleyeceğim...,
bide cinsiyetimiz yüzde 80-90 kızmışhihoyyyt
canım hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum sadece..tahlillerinde kan değerlerin gayet iyi dedi bana bakalım haftaya gidicem tahliller var yine o zaman başalr belki...
ben balı kahvaltıda tüketiyorum canım..
aaa ayrıldınmı işten..neden yeni başlamışın yanlış hatırlamıyorsam....
bizde iyiyz bende hızlı kilo almaya başlamışım hamileleik rejimine girdim ekmeği kestim mecburen akşamlarıda yürüyüş yapacağım artık yoksa dr 1 ay sonra şekeri tuzu kesmek zorunda kalırım dedi....bende dikkat edeyim dedim...öğlende tatlı vardı yemekte yemedim.inş faydası olur..ayda 1kg almalısın dedi işte....
inş bebişkon iyidir bizde dün gittik iyiydi eliyle ayağını tutöaya çalışıyordu minik kivim yerim ben onu çok şekerler...ben yine cd aldım her gittiğimde kaydını alıyorum bebeğimin..evdede izliyorum buakşam yine izleyeceğim...,
bide cinsiyetimiz yüzde 80-90 kızmışhihoyyyt
Selam kızlar :) Keyifler ve bebişler iyidir umarım :)) Bebek arabası ve park yatak için toptancı gibi yerler biliyormusunuz kızlar? herkes eminönü diyor, ama neresinde eminönünün?
Selam kızlar :) Keyifler ve bebişler iyidir umarım :)) Bebek arabası ve park yatak için toptancı gibi yerler biliyormusunuz kızlar? herkes eminönü diyor, ama neresinde eminönünün?
yapar tabi canım yapmazmı..o ultrason cihazına takıyor cd yi çekiyor hemen çok kolay bişi...ben cd yi bazen kendim götürüyorum ama bu gittiğimde yanımda yoktu siz kaydedin benim adıma dedim bidahaki geldiğimde cd ye atarız dedim cd varmış hemşire attı cdye hemen verdi..:....ben hemşireye söylüyorum seni alıyor ya odaya yatın falan derken alete bişeyler giriyo son adet tarihini falan soruyor o anda söylüyorum kayıta ayarlıyor.dr bakarken kaydediyor zaten:)evet cnm yeni başlamıştım ama böyle gerekti biz ev taşıycaz o yüzden ev arıyorum çıktım taşınınca tekrar alırız istersen işe dediler bakalım zaman neyi gösterir
yerim ben o bebişi kız ne tatlı oluyorlar şimdiden bile değil mi:)
bu arada sen giderken boş cd götürüp dr a söylüyormusun nasıl oluyor?
bende götürsem kayıt yaparmıki?
canım ben sürekli beyaz ekmek yemiyorum ,döünüşümlü olarak çavdar,tam tahıllı,kepek yiyiyorum belki faydası olur..ne kadar aldın sen tatlım kiloki diet verdi?
bu arada fıstığına maşallah:)) bende cd alıyorum doktrodan süper dime ya...
ayy valla bunları düşünmüyorum nedense daha erken diye düşünüyorumya kızlar ben bebek arabası konusunda tereddütte kaldım .dün bi arkadaş geçen sene doğum yapanlardan birisi bebek arabası almayın boşuboşuna çünkü kullanamayacaksınız gibi bir msj yazmıştı toppiğe...çünkü kışın dışarıya çıkamayacaksınız falan dedi...
siz neyapacaksınız alacakmısınız????yani bi alışverişe falan gitsek mesela lazım olmazmı bebişkoya...
evet cnm aynen bu şekilde anlatmışlardı banada bunu anlatmaya çalışıyordum tşkkürler opuyorumnanaktanmopsy laktoferrin sütte bulununbir madde bu transfer işine yarayan demir moleküllerini bağlar ve bakterilerin hızlı üremelerini önler.
yani pekmez ve kan yapıcı şeylerle süt alınca alınmamış gibi oluyo..
ama portakal suyu felanda tam tersi daha ii çözülmesine yardımcı oluyor demirin...
ya kızlar ben bebek arabası konusunda tereddütte kaldım .dün bi arkadaş geçen sene doğum yapanlardan birisi bebek arabası almayın boşuboşuna çünkü kullanamayacaksınız gibi bir msj yazmıştı toppiğe...çünkü kışın dışarıya çıkamayacaksınız falan dedi...
siz neyapacaksınız alacakmısınız????yani bi alışverişe falan gitsek mesela lazım olmazmı bebişkoya...
canım eminönünde havuzlu handan bahsediliyor hep uygun olduğundan..chicconunda sultanhamamda outleti var dışarıya göre daha uygun oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?