2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok yiyince sıkıntım oluyor ama öyle ülser gastrit gibi ağrım olmuyor

saol canım benim:)

sende çok saol canım
benim ilk 3 ay böyle bi şikayetim olmadı
şuan 4,5 aylık hamileyim şu 1 haftadır miğdem acayip ağrıyo
bide yeni yeni miğde bulantılarım başladı off ya walla bazen çok korkuyorum miniğime bişey oldu diyeama inş senin dediğin gibidir.zaten cuma günü gidecem dr.tekrar saol

şuan hiç bi ilaç kullanmıyormusun cnm bizim dr niye erken başladıki ?

bu arada balı ne yapıyorsunuz ? ben yiyemiyorum siz süte fln mı karıştırıyorsunuz

canım hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum sadece..tahlillerinde kan değerlerin gayet iyi dedi bana bakalım haftaya gidicem tahliller var yine o zaman başalr belki...
ben balı kahvaltıda tüketiyorum canım..

Selam kızlar :) Keyifler ve bebişler iyidir umarım :)) Bebek arabası ve park yatak için toptancı gibi yerler biliyormusunuz kızlar? herkes eminönü diyor, ama neresinde eminönünün?

herhalde 17de yazar sanada bende elevit kullanıyordum sadece.bu gittiğime yorgunluk halsizliğin falan oluyormu dedi..bazen nefes nefese kalıyorum dedim kan hapına başlayınca rahatlayacaksın dedi yazdı....

evet cnm yeni başlamıştım ama böyle gerekti biz ev taşıycaz o yüzden ev arıyorum çıktım taşınınca tekrar alırız istersen işe dediler bakalım zaman neyi gösterir
yerim ben o bebişi kız ne tatlı oluyorlar şimdiden bile değil mi:)
bu arada sen giderken boş cd götürüp dr a söylüyormusun nasıl oluyor?
bende götürsem kayıt yaparmıki?

canım ben sürekli beyaz ekmek yemiyorum ,döünüşümlü olarak çavdar,tam tahıllı,kepek yiyiyorum belki faydası olur..ne kadar aldın sen tatlım kiloki diet verdi?

bu arada fıstığına maşallah:)) bende cd alıyorum doktrodan süper dime ya...

Selam kızlar :) Keyifler ve bebişler iyidir umarım :)) Bebek arabası ve park yatak için toptancı gibi yerler biliyormusunuz kızlar? herkes eminönü diyor, ama neresinde eminönünün?

ya kızlar ben bebek arabası konusunda tereddütte kaldım .dün bi arkadaş geçen sene doğum yapanlardan birisi bebek arabası almayın boşuboşuna çünkü kullanamayacaksınız gibi bir msj yazmıştı toppiğe...çünkü kışın dışarıya çıkamayacaksınız falan dedi...
siz neyapacaksınız alacakmısınız????yani bi alışverişe falan gitsek mesela lazım olmazmı bebişkoya...

mopsy laktoferrin sütte bulununbir madde bu transfer işine yarayan demir moleküllerini bağlar ve bakterilerin hızlı üremelerini önler.
yani pekmez ve kan yapıcı şeylerle süt alınca alınmamış gibi oluyo..
ama portakal suyu felanda tam tersi daha ii çözülmesine yardımcı oluyor demirin...

mopsy banada eczane aç karnı ve günde 1 defa demişti
bende sabah içiyorum dediğim gibi ayrıca c vitamini ile tüketilmesi iyiyimiş bilginiz olsun

canım eminönünde havuzlu handan bahsediliyor hep uygun olduğundan..chicconunda sultanhamamda outleti var dışarıya göre daha uygun oluyormuş...

bebek arabası yeni doğunca değilde biraz büyüynce çok lazım oluyor canım.
bizim sonbahar belki kışı evde geçiririz ama baharda çok lazım olacak tam araba zamanı olacak bütün yaz kullanılır bebişte arabaya koyulacak oturacak kadar büyüyecek

yapar tabi canım yapmazmı..o ultrason cihazına takıyor cd yi çekiyor hemen çok kolay bişi...ben cd yi bazen kendim götürüyorum ama bu gittiğimde yanımda yoktu siz kaydedin benim adıma dedim bidahaki geldiğimde cd ye atarız dedim cd varmış hemşire attı cdye hemen verdi..:....ben hemşireye söylüyorum seni alıyor ya odaya yatın falan derken alete bişeyler giriyo son adet tarihini falan soruyor o anda söylüyorum kayıta ayarlıyor.dr bakarken kaydediyor zaten:)

evt çok tatlı yaa..bide insan orda heycanlanıyor görcem etcem diye..sonradan izlemesi daha zevkli daha iyi anlıyorum sanki
buarada ben 7kg almışım.ama ilk aylar için hızlı gidişat olmuş..yani hamileleik sonuna kadar 7 kg hakkım var en fazla...:sinifsinif::sinifsinif:

ayy valla bunları düşünmüyorum nedense daha erken diye düşünüyorum
ama ihtiyaç olur herhalde arabayada boshayallersmile

evet cnm aynen bu şekilde anlatmışlardı banada bunu anlatmaya çalışıyordum tşkkürler opuyorumnanaktan

ben düşünüyorum canım dedğin gibi alıveriş merkezinde ,tatillerde,site içinde şart bence. bizim ailelerde şehir dışında o yüzden çok sık seyahat ediyoruz eee gezmeyide sevince :))) benimde aracım var çoğu zaman gerek olmıycak belki ama,bebişlerimizin hava alması açısından bence gerekli...

evt çok tatlı yaa..bide insan orda heycanlanıyor görcem etcem diye..sonradan izlemesi daha zevkli daha iyi anlıyorum sanki
buarada ben 7kg almışım.ama ilk aylar için hızlı gidişat olmuş..yani hamileleik sonuna kadar 7 kg hakkım var en fazla...:sinifsinif::sinifsinif:[/QUOTE]

benim doktorum en fazla 16 dedi bakalım ne olucam.geçen gittiğimde toplamda 3 kilo olmuştum hamileleik başından beri,ayda 2 kiloyu geçme dedi...bakalım bu gidişimde 4,5 5 olmuşumdur herhalde..evdekinde farklı doktorunkinde farklı çıkıyorum ben onlarınki daha hassas herhalde...

dr her gittiğimde bebek bir kaç gün önceden gidiyo hesaplarıma uymuyor dr normal dedi oynar bir kaç gün dedi sizdede aynı oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…