2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsy canım bebek cicileri ve odaları doğuma hazırlık diye bir bölüm var forum ana sayfasında orda canım..link kopyalayamadım...

neyse arkadaşlar size iyi muhabbetler şimdi dışarı çıkmam gerek az işim varr
görüşmek üzere........

sen nasıl bir araba alacaksın.benimde aracım vartek başıma pratik aç kapa yapabileceğim bişi olsun baston tipilermi daha kullanışlı rahat olur öteki tarzlarmı acaba..ben kraft twist modelini beğendim dünde resmini atmıştım ama gördünmü..acaba diyorum büyükmü..daha küçükleri baston tipli olanları zaten...

benim doktorum en fazla 16 dedi bakalım ne olucam.geçen gittiğimde toplamda 3 kilo olmuştum hamileleik başından beri,ayda 2 kiloyu geçme dedi...bakalım bu gidişimde 4,5 5 olmuşumdur herhalde..evdekinde farklı doktorunkinde farklı çıkıyorum ben onlarınki daha hassas herhalde...[/QUOTE]

Hayır hayır onların ki daha hassas değil bence de, bir sürü hamile kadın inip çıkıyor, bence sağlıklı tartamaz bir süre sonra. benim de hep farklı çıkıyor kilom doktorda, evdeki tartı da bir tek ben tartılıyorum ve ona daha çok güveniyorum açıkcası.

sleepy mopsy canım boyunuz kaç peki

benim boyum 1.70cm.
benimde evde başka doktorda başka çıkıyor sleppcim ama netivede ikisindede 7kg almış gözüküyorum...
mesela ben evdeki tartıya göre 63 ile başladım şimdi 70kg yum
doktorda ise 66 ile başlamışım şuan 73üm..ama tabi kahvaltı yapmışım kıyafetli falan tartılıyorum orda ondan bence farkediyor..ben evde kahvaltıdan önce tartılıyorum herzaman..
sonuç aldığım kg 7kg:gitme:

ayen canım bende hafif kolay açılır kapanır bişey bakıyorum..dün senin resmide gördüm benim eşimde onu çok beğeniyor çok kullanışlı falan dedi.krafttta bakmıştık geçen bir modeli daha var onuda çok beğendim ben,resim bulurum ama nasıl koyucağımı bilmiyorum...bilmiyorumkismile

modelin adını yaz ben bakarım netten canım.hangi model??

bende 63le başladım 68im şimdi..

bide canım ben zaten hep balık etiydim...yani çok zayıf hamile kalmadığım için belki doktor beni uyarmıştır...mesela 50 kg ile hamile kalsam bukadar erken uyarmazdı sanırım beni...zaten 63le hamile kaldım..80leri geçersem fenaa olabilir ...sen belki daha zayıfsındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…