dr her gittiğimde bebek bir kaç gün önceden gidiyo hesaplarıma uymuyor dr normal dedi oynar bir kaç gün dedi sizdede aynı oluyormu?
bendede oluyor canım ama doktorum hep ilk tarihi baz alıyor...bakalım ne zaman doğurucaz
ben düşünüyorum canım dedğin gibi alıveriş merkezinde ,tatillerde,site içinde şart bence. bizim ailelerde şehir dışında o yüzden çok sık seyahat ediyoruz eee gezmeyide sevince :))) benimde aracım var çoğu zaman gerek olmıycak belki ama,bebişlerimizin hava alması açısından bence gerekli...
sleepy mopsy canım boyunuz kaç peki
mopsy canım bebek cicileri ve odaları doğuma hazırlık diye bir bölüm var forum ana sayfasında orda canım..link kopyalayamadım...
sen nasıl bir araba alacaksın.benimde aracım vartek başıma pratik aç kapa yapabileceğim bişi olsun baston tipilermi daha kullanışlı rahat olur öteki tarzlarmı acaba..ben kraft twist modelini beğendim dünde resmini atmıştım ama gördünmü..acaba diyorum büyükmü..daha küçükleri baston tipli olanları zaten...
benim boyum 1.70cm.
benimde evde başka doktorda başka çıkıyor sleppcim ama netivede ikisindede 7kg almış gözüküyorum...
mesela ben evdeki tartıya göre 63 ile başladım şimdi 70kg yum
doktorda ise 66 ile başlamışım şuan 73üm..ama tabi kahvaltı yapmışım kıyafetli falan tartılıyorum orda ondan bence farkediyor..ben evde kahvaltıdan önce tartılıyorum herzaman..
sonuç aldığım kg 7kg:gitme:[/QUOT
benimde boyum 1,68..
evet ben evde aç karnına tartılıyorum,orda giysiler karın tok falan demekki farklı çıkıyor napalım ya benim geçen sene doğum yapan bi arkadaşım 20 kilo aldı valla şimdi maşalllahı var,biraz uykusuz kalınca gider kilolar...delikafadulden
neyse arkadaşlar size iyi muhabbetler şimdi dışarı çıkmam gerek az işim varr
görüşmek üzere........
benim boyum 1.70cm.
benimde evde başka doktorda başka çıkıyor sleppcim ama netivede ikisindede 7kg almış gözüküyorum...
doktorda ise 66 ile başlamışım şuan 73üm..ama tabi kahvaltı yapmışım kıyafetli falan tartılıyorum orda ondan bence farkediyor..ben evde kahvaltıdan önce tartılıyorum herzaman..
sonuç aldığım kg 7kg:gitme:[/QUOT
benimde boyum 1,68..
evet ben evde aç karnına tartılıyorum,orda giysiler karın tok falan demekki farklı çıkıyor napalım ya benim geçen sene doğum yapan bi arkadaşım 20 kilo aldı valla şimdi maşalllahı var,biraz uykusuz kalınca gider kilolar...delikafadulden
evt canım ozaman kilolar gidiyormuşta benim doktor ondan endişelenmiyor asıl bebeğin gelişimini düşünüyor..çok kilo gelişimi engeller diyor....bide yaza denk geleceğiz en zor hamileler grubuna denk geliyorsun bizim için yazın albumin şeker vücut farklı tepkiler vermeye başlayabilir oyüzden kilo almamalısın şididen önlem diyor:CüvCüv:
,herşeyin tadına bak ama azar azar sık ye engüzeli..ekmek yeme şekere dikkat et okadar dedi..yürüyüş birde
benim boyum 1.70cm.
sonuç aldığım kg 7kg:gitme:
modelin adını yaz ben bakarım netten canım.hangi model??
evt canım ozaman kilolar gidiyormuşta benim doktor ondan endişelenmiyor asıl bebeğin gelişimini düşünüyor..çok kilo gelişimi engeller diyor....bide yaza denk geleceğiz en zor hamileler grubuna denk geliyorsun bizim için yazın albumin şeker vücut farklı tepkiler vermeye başlayabilir oyüzden kilo almamalısın şididen önlem diyor:CüvCüv:
,herşeyin tadına bak ama azar azar sık ye engüzeli..ekmek yeme şekere dikkat et okadar dedi..yürüyüş birde
tabi canım dikkat etmek lazım son aylar daha öok alıcaz..benim doktorumda özellikle karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur bebeğin hiç onalara ihtiyacı yok sadec kilo aldırır dedi..ama hamurişlerinede ekstra bir düşkünlük başladı bende yav:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?