bide canım ben zaten hep balık etiydim...yani çok zayıf hamile kalmadığım için belki doktor beni uyarmıştır...mesela 50 kg ile hamile kalsam bukadar erken uyarmazdı sanırım beni...zaten 63le hamile kaldım..80leri geçersem fenaa olabilir ...sen belki daha zayıfsındır...
çok güzel ciciler var ve odalar insanın içi gidiyor ya:)))
bende dün sizin eklediğinize baktım benim tamda düşündüğüm model
yakındanda incelemek lazım bende onu düşünüyorum
tşkrler ayrıca :)) eklediğiniz için :))
canım nerde bu ya bulamadım ben nerden gireceğim
evet tatlım bu model,mağazada gördüğüm bu ..ama tvisti görmedim netten gördüm sadece..eşimde aynı şeyi söylüyor,tvistte cırt cırtlı örtü çıkınca büyüyormuş sanırım...gerçi o modelinde sepeti var ama nasıl acaba ya...
Çağla Şikel in rekorunu kıracam :lepi: şaka bi yana bende balık etliyim aslında. boyum 1.60 - 57 kilo ile başladım şimdi 58 lerdeyim. ben kendimdem çok korkuyordum çok kilo alıcam diye ama hamileliğin başından beri eski istahım yok yeni yeni kendime geldim sayılır bundan sonra da her ay 2 kilo alsam diye hesap ediyorum. 10 kg felan olur heralde dim kızlar ??? buda çok normal bence aaaay inşallah geçmem. 3 kg çocuk 3 kilo suyu 3 kilo da eş hesap etsek geriye 1 kilo kalıyor oda hiç bir şeyyyy :lepi:alkisalkisalkis böyle diyorum ama bakalım ne olacak:)))
canım onun sepeti tek takılabiliyor...yani o yatan oturan yer komple çıkıyor şaselerine sadece o sepet gibi şeyi takıyorsun.ilk aylarda kullanılanı takıyporsun yani...ama o sepeti almasanda bunun oturulan yeri 180derece yatıyor yatak oluyor port bebe gibi..yani kışında çok dışarıya çıkamayacaksak çıktığımız zamana arada o portbebe gibi yatırır kullanırız dedim ben...sepeti almasakta olur sanırım...çünkü bahar ayında büyümüş olacaklar zaten kullanılmaz o sepet...
Çağla Şikel in rekorunu kıracam :lepi: şaka bi yana bende balık etliyim aslında. boyum 1.60 - 57 kilo ile başladım şimdi 58 lerdeyim. ben kendimdem çok korkuyordum çok kilo alıcam diye ama hamileliğin başından beri eski istahım yok yeni yeni kendime geldim sayılır bundan sonra da her ay 2 kilo alsam diye hesap ediyorum. 10 kg felan olur heralde dim kızlar ??? buda çok normal bence aaaay inşallah geçmem. 3 kg çocuk 3 kilo suyu 3 kilo da eş hesap etsek geriye 1 kilo kalıyor oda hiç bir şeyyyy :lepi:alkisalkisalkis böyle diyorum ama bakalım ne olacak:)))
mopsy cim baston modeller nasıl oluyor..dahamı hafif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?