2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dün sizin eklediğinize baktım benim tamda düşündüğüm model
yakındanda incelemek lazım bende onu düşünüyorum
tşkrler ayrıca :)) eklediğiniz için :))

ben 57 le başladım canım..aslında hamilelik öncesinde daha doğrusu bebek düşünmeye başlamadan önce 45,50 kilolardaydım..ama bizim biraz zor oldu bebişimiz1,5 yıl hormon ilaçları falan derken epey kilo aldım...ama yinde çok sayılmaz...ben razıyım sonunda meleğime kavuştum ya hiç önemli değil,yapıcazğımız bi kaç aylık diete spora bakar yani napalım...

bu modelmi cnm.inş.resim çıkar...burada sepet arabanın üzerine takıldığından daha ağır oluyormul bu arabalar canım...normalde o ilk aylar için olan sepetin tek takılması daha kullanışlı diyorlar.

bende diyet yaparım artık napalım.zaten diyet güzel yaparım kafaya koydummu veririm yani 60 -62 civarı benim ideal kilom..artık birşekilde diyet spor gidecek...şimdilik gelişimleri önemli bebişkoların..çoğuda zarar azıda zarar işte..dengelemeye çalışacağız inşallah

evet tatlım bu model,mağazada gördüğüm bu ..ama tvisti görmedim netten gördüm sadece..eşimde aynı şeyi söylüyor,tvistte cırt cırtlı örtü çıkınca büyüyormuş sanırım...gerçi o modelinde sepeti var ama nasıl acaba ya...

bende dün sizin eklediğinize baktım benim tamda düşündüğüm model
yakındanda incelemek lazım bende onu düşünüyorum
tşkrler ayrıca :)) eklediğiniz için :))

rica ederim...bende çok beğendim ama diyorum baston tipliler dahamı iyi..bahar ayına kadar bebişler büyür yani 6-7 aya gelirler hani...dahamı pratik acaba...

Çağla Şikel in rekorunu kıracam :lepi: şaka bi yana bende balık etliyim aslında. boyum 1.60 - 57 kilo ile başladım şimdi 58 lerdeyim. ben kendimdem çok korkuyordum çok kilo alıcam diye ama hamileliğin başından beri eski istahım yok yeni yeni kendime geldim sayılır bundan sonra da her ay 2 kilo alsam diye hesap ediyorum. 10 kg felan olur heralde dim kızlar ??? buda çok normal bence aaaay inşallah geçmem. 3 kg çocuk 3 kilo suyu 3 kilo da eş hesap etsek geriye 1 kilo kalıyor oda hiç bir şeyyyy :lepi:alkisalkisalkis böyle diyorum ama bakalım ne olacak:)))

canım onun sepeti tek takılabiliyor...yani o yatan oturan yer komple çıkıyor şaselerine sadece o sepet gibi şeyi takıyorsun.ilk aylarda kullanılanı takıyporsun yani...ama o sepeti almasanda bunun oturulan yeri 180derece yatıyor yatak oluyor port bebe gibi..yani kışında çok dışarıya çıkamayacaksak çıktığımız zamana arada o portbebe gibi yatırır kullanırız dedim ben...sepeti almasakta olur sanırım...çünkü bahar ayında büyümüş olacaklar zaten kullanılmaz o sepet...

ben baston model almayı düşünüyorum 3 tekerlekli olanlardan daha pratik oluyormuş

ne güzel az almışssın canım gerçi benimkide normal daha..veririz ya hayatımız değişecek,yeme düzeni,uyku düzeni herşey kolay olur vermek ...bide kızlar emzirmek te kilo verdirirmiş umarım emer bizim bebişler güzelce:)))

hııı anladım canım...zaten o sepet birtek hastaneden gelirken kullanılıyor demişti bir arkadaşım yani sadece bir iki kez kullanıcaksak gerek yok tabi..tvistte o olay güzel işte port bebede oluyor..

bütün girdiği şekiller bunlar aarabanın
küçük çıkmış..gitti gidiyorun sitesinde net görülebiliyor

Son düzenleme:

canim bende senle ayni olculerdeyim 1.60 falan 53 idim 54.1 olmusum bende tabiki bebek sagligi onemli ama cok almak istemem ama zaten istahim yeni geldi bakicam alirsamda ne yapiyim dikkat edicem.

her modelde güzel ya baston daha küçük ama genede hepside yer kaplıyo yada hepsinide katladıktan sonra ikinci bir kişi taşıyacak :))
bence farketmiyor bebek için hangisi güzelse onu alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…