kraftın sitesindede videoları var gayet pratik görünüyor..
canim bende senle ayni olculerdeyim 1.60 falan 53 idim 54.1 olmusum bende tabiki bebek sagligi onemli ama cok almak istemem ama zaten istahim yeni geldi bakicam alirsamda ne yapiyim dikkat edicem.
evt daha hafif ama onlar çok konforlu değil...6 aydan sonra kullanılabiliyormuışşbilmiyorumkismile
bastonlar büyük çocuklarda rahat oluyo bencede 1 yaşından sonra
kocasinin yaninda olmasini isteyen arkadaslar icin video
http://lifebegins.channel4.com/parents/mothers/gemma/baby-james-is-born/
sadetcim ticker factory diye bir site var ordan yapılıyor istersen yapayım sana
hay Allahım ağlama krizine girdim ya, bu video izleme durumu bana hiç iyi gelmiyor ama dayanamıyorum izliyorum. Ay Allahım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. benim eşim ameliyatını anlatan birini bile dinlerken kötü oluyor ama doğuma gircekmiş nasıl olcaksa.
canim ben esim konusunda pek kararli degilim yani ben acim varken cok saldirgan oluyorum kesin hemsire doktor tekmelerim bir iki alet kirarim o arada esimede saldirmiyim cidden yani yani bir gun zehirlenmistim doktora tekme atmisim yedim azari tabi :)
ben videoyu bulamadım canım..video yüklenmemiştir diyor
arkadaslar profilime zayif catlaksiz gunelrimden bir resmimi koydum moral icin kilo almaya basladim catlaklara dikkat ediyorum ama kalcamda iki tane gordum demekki bu resim cok degiscem bari resmime bakar eski gunelrimi dusunurum
ben eski resimlerime baktığım zaman daha çok üzülüyorum tekrar böle olabilcekmiyim acaba diye düşünüyorum.son zamanlarda giysilerim olmamaya başladı ve her sabah çıldırıyorum ne giyicem diye.
kraftın sitesindemi,ben az önce izledim tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?