2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bastonlar büyük çocuklarda rahat oluyo bencede 1 yaşından sonra

canim bende senle ayni olculerdeyim 1.60 falan 53 idim 54.1 olmusum bende tabiki bebek sagligi onemli ama cok almak istemem ama zaten istahim yeni geldi bakicam alirsamda ne yapiyim dikkat edicem.

senle aynı gidiyoruz bakalım cinsiyetlerde aynı olacakmı :))))))))) çok merak ediyom ya çatlamazsam iyidir kaydirigubbakcemile3eşim de bu hafta sonu dr a rica edicem görene kadar uğraşsın diyor :)))) arkaşları hep soruyormuş yahu 4 aylık nasıl olurda hala belli değil adama da kafayı yedirtecekler he :)))

sadetcim ticker factory diye bir site var ordan yapılıyor istersen yapayım sana

evt daha hafif ama onlar çok konforlu değil...6 aydan sonra kullanılabiliyormuışşbilmiyorumkismile

bastonlar büyük çocuklarda rahat oluyo bencede 1 yaşından sonra

doğru söylüyorsun kızlarda zaten bebişlerin doğum zamanı kışa geliyor ne kadar dışarı çıkarabiliriz ki ??? pusetli ve ağır olanların kullanışı zor deniliyor kaldırıp indirmesi açısından şaştım kaldım valla bende ne yapacağımı ????

ben videoyu bulamadım canım..video yüklenmemiştir diyor

canim ben esim konusunda pek kararli degilim yani ben acim varken cok saldirgan oluyorum kesin hemsire doktor tekmelerim bir iki alet kirarim o arada esimede saldirmiyim cidden yani yani bir gun zehirlenmistim doktora tekme atmisim yedim azari tabi :)

arkadaslar profilime zayif catlaksiz gunelrimden bir resmimi koydum moral icin kilo almaya basladim catlaklara dikkat ediyorum ama kalcamda iki tane gordum demekki bu resim cok degiscem bari resmime bakar eski gunelrimi dusunurum

ilahi saadet güldürdün beni. eşler çok istiyorsa hayır demek olmaz tabii sonuçta onların da hakkı. canım bi de çok merak ettim sorcam soramadım, eşinle hangi dilde anlaşıyorsunuz?

ben eski resimlerime baktığım zaman daha çok üzülüyorum tekrar böle olabilcekmiyim acaba diye düşünüyorum.son zamanlarda giysilerim olmamaya başladı ve her sabah çıldırıyorum ne giyicem diye.

arkadaslar profilime zayif catlaksiz gunelrimden bir resmimi koydum moral icin kilo almaya basladim catlaklara dikkat ediyorum ama kalcamda iki tane gordum demekki bu resim cok degiscem bari resmime bakar eski gunelrimi dusunurum

waww bu ne güzellik e ingiliz erkek bulmuş tabi o kadar sarışının içinde seni kaçırır mı hiç bayanssulusmile

ben eski resimlerime baktığım zaman daha çok üzülüyorum tekrar böle olabilcekmiyim acaba diye düşünüyorum.son zamanlarda giysilerim olmamaya başladı ve her sabah çıldırıyorum ne giyicem diye.

kaç haftalıksın ve kaç kilo aldın canım? bence en iyisi elbise.. ama çalışan bayan için kıyafet hamile olmasanda mesele zaten e vücut değişince hepten zorlaşıyor tabii. alışverişe çıksanda ardığını bulamıyosun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…