2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilahi saadet güldürdün beni. eşler çok istiyorsa hayır demek olmaz tabii sonuçta onların da hakkı. canım bi de çok merak ettim sorcam soramadım, eşinle hangi dilde anlaşıyorsunuz?

ingilizce ama ben kizinca bide korkarsam turkce konusuyorum refleks bendeki anlamiyo bakiyo bi gece ani uyandim turkce bagiriyorum kalk kalk ses duydum bakiyo yuzume aval aval ama kizinca allahtan anlamiyo anlasa kotu zaten domuz surat falan diyorum insan esine dermi dersen sinir edince ben diyorum gerci o seviyo bu hayvani gizli gizli evde yasak ettim ama yiyo disarda hakarette sayilmaz domuz yiye yiye domuz olcan yakinda falan diyorum domuzu bakmis sozluge anliyo ama seviyo bu hayvani sorun yok yani :) artik dikkatli olucam cok zeki anliyo yavas yavas kursa gitcem falan diyo boyle matematik falan yapiyo mumkun degil icinden cikmam sivri zeka fazla zekali tipler geri zekali gorunur senin gibi diyorum guluyo :) bu bir kac kelime biliyo sen isine bak diyo bana nerden ogrendiyse kizinca merhaba iyi aksamlar nasilsiniz baskada bir sey bilmiyo yok bide cok korktum diyo kesicem bi tarafini musluman olda diyorum afedersin cok korktummm diyo simdilik bu kadar gerisi onun dilinden gidiyo ama turkce aksanini duymak lazim gulmekten yere yatiyorum .

kizkardesim ilk turkiyeye geldiginde tanismisti abla cok uyumlu ama salak gibi duruyo hep guluyo demisti bende fazla uyanik bakarim beni tamamalr iste demistim kizkardesim sarisin sevmez ne diyo dedi seni cok zeki bulmus ayrica cok yakisikli diyo dedim tesekkurler etti kizkardesimde nerde be yakisikli falan bulmadim diyodu ama iyi oluyo turkce bilmiyo simdilik :)

17 haftalık canım 2 kilo aldım ama göbeğim epey bi çıktı.alışverişe çıktım pantalon falan aldım ama hergün de aynışey giyilmiyor çok fazla da alamadım daha ne olucağım belli değil.

bugün çok güldüm yazdıklarına yakaydirigubbakcemile3 gerçekten çok enteresan geliyor bana biz aynı dilden aynı kültürden insanlarla en basit meselede dahi anlaşamazken, yabancı biriyle evlilik nasıl olur... dil meselesi de, devamlı farklı dilde konuşan birinin türkçesi baya baya bozulur, sık sık arada yabancı kelimeler geçer falan maşallah sende öyle bişey yok.

eşinin öğrene öğrene 'sen işine bak' demeyi öğrenmesine koptum çok hoş yaa sırnaşık şey

Benim iki gündür midem ekşiyor yaaa, yediklerim yukarı kaçıyor sanki. Offf ne kötü ya, reflü bu mu acabaaa?

hoşgeldiinn, napıcaktın kuaförde bayanssulusmile

Ay canım sorma yaaa, epilasyon derdinden bıktım usandım, evde bikaç bişey denedim rezil oldum. Ağlıycaktım nerdeyseklava: Ergen kızlar gibi yarım kaldım :bbo: Yok yaaa doğumdan sonra kesin lazere giderim. BIKTIIIIIIM.....

lahana gibi olmak güzel dimi :)))

nerden ogrenmis bende bilmiyorum tuhaf seyler buluyo gecen kufur ogrenmis oyle cok feci bir sey degil ama diyo o ne diyorum komiklik olsun diye ogrenmis arabcami turkcemi cincemi turkce diyo yok dedim 28 senedir turkce konusuyorsam bu turkce degil ben boyle bir sey duymadim . yazmis geldi allah senin canini almasin dedim.ilk turkiyeye geldi ezan duymus diyoki gece biri sarki soyledi ben bazen hi hi diyo gecistiriyorum her gece sabah uyandiriyo sarki soyluyo diyo sonra ezan okundu bak yine basladi deyince allahim cezamisin be adam dedim cok gulmustum . genelde sorun olmuyo uyumlu ama ailesine gitmeyi hic sevmiyorum yarin yine gidelim dedi geri adim atiyorum yemin her sey hos guzel ama bunu sevmiyorum .
ben iki kanalli gibiyim bu aralar sabahlari turkce calisiyorum internet falan aksam ikinci kanala geciyorum oyle gidiyo iste ama kizkardesimle telefonda konusurken bazen ingilizce konusuyorum farkinda bile degilim gecen sen teenager degilsinki dedim one be dedi yani yetisme caginda degilsin dedim tamam diyo :) bazen kanallar karisiyo ama oyle boyle gidiyo yarin gitmesem ayip olur uf ya bide yemek yaparsa tam senlik .

bende aşırı kıllandım yaa, gözlerime inanamıyorum. bi de ben lazerliyim üstelik, olmasam heralde maymuna dönerdim. en iyisi sir ağda. git canın istediğinde 10 dakikada mis gibi çıkarsın, insan kendinden soğuyor valla. ben gece ışık kapatmaktan bi hal oluyorum :kedi:
17. haftamda kontrolum var şöyle bi 16. haftama giriyim temizlenicem sonra evde minilerle gezicam valla.

kız saadet sendemi kaynana sevmiyon :))
ya bizim türkler gibiyapmalzar heralde kaynanalık :))))

Canım pırasa son demlerini yaşıyor zaten, bian evvel pişir onun da gıdasını al. Netten bulup pişirmiştim ben, fena olmuyor. Afiyet olsun şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…