2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Siz nasıl izliyorsunuz bilmiyorum benim doğumdan korkum yok ama bunları izleyip korkarım diye hiç izlemiyorum etkilenirim sonra rüyama girer..

off koptummm, sabah ezanında gülmezsem iyidir. tamam ya sen yaşlanmazsın valla zemuszemus iyi ki sormuşum süper hikayeleriniz varmış delikafadulden dünyanın heryerinde şu eşinin ailesi meselesi var demek ki canım, sen de kaçamamışsın. zaten o yemek meselesi tam bir işkence, bari ye de git..

saadet yemekte nasıl yapıyorsun canım onalr domuz eti yer sende yiyomusun :)))

kaydirigubbakcemile3
Ben de acımı hiç belli etmem hele ki doktorum yanındaysam, tamam eşime iyi naz yaparım hatta abartırım ama doktorun yanında acıdan gıkım çıkmaz. doğururken de bağırmam diyorum bakalım dayanabilecek miyim?
ben eşimin yanımda olmasını istemem doğumda, utanırım doğuramam belki..:kedi:

saadetçim,pırası yatay şekilde doğra,havuçlarıda..önce soğan dilimleyip kavur ardından havuç ve bir iki dk sonrada pırasaları koy..tuz,iki tane falan kesmeşeker ve limonsuyu koy az biraz suylada pişir..eğer istersen kapatmadan önce biraz pirinç koyabilirsin..afiyet olsun canım...bende çok severim pırasayı...

kız saadet sendemi kaynana sevmiyon :))
ya bizim türkler gibiyapmalzar heralde kaynanalık :))))

yok yapmiyolar kaynanalik falan kadin cok super zaten bi kari bi koca yasiyolar bunalrda yaslandim cocugumla oturiyimda yok kendi kendilerine idare ediyolar kaidn ilk cok konusuyo konusuyo susmuyo motor takmis gibi ikinci cok sigara iciyolar elbisem kokuyo nefret ediyorum adam kalp hastasi kadin tek gogsunu aldirmis kanserden hala iciyo birde kopekleri var ben hayvanlari severim ama coks everim ama insan muameleside yapmam kopek kizlari esimin kardesi gibi olmus esimi yaliyo yaliyo opmuyorum esimi o gun birde kadin yemek yaparsa guzel yapiyo yani domuz kesinlikle yapmiyo biliyo yemedigimi ama gecen neyse yedik kopek bekliyo dedimki neyi bekliyo demez olaydim kadin tabakalri koydu kopek yaladi sonra makineye dedimki esime yemem daha ben o tabakalrda esim makine yikiyo diyo yok dedim camasir suyuna bastirmak lazim severim hayvani ama bu kadar degil babasi bir yere gidiyo o kiz kardesi orda dedimki annen baban yanliz kalinca bakmislar cocukta olmuyo bunu sana kizkardes yapmislar ic iceler nasil giyicem o yaladigi tabakta diyorum simdiden yuck simsiyah kopek tatli ama tabak yaliyo ya kedileride huysuz gorunce beni hirliyo gecen bende onan hirladim gorunce hirrrrr yapiyo bende aynisini yaptim kacti bahceye .

mıımmm ben pırasayı biraz salçalı ve sıcak severim. pırasaları yıkayıp istediğin uzunlukta doğra. diğer tarafta tencereye yağı ve ince doğranmış 1 adet soğan ile yine 1 adet havuç yarım ay yada tam sen bilirsin. iyice ölüp havuçlar yumuşayıncaya kadar kavur. sonra salçayı ilave edip bir-iki karıştırdıktan sonra pırasaları ilave edersin üzerini geçecek kadar su koyup biraz da tuz ,lave ettikten sonra kaynamaya bırakırsın kaynadıktan sonra kısık atese alırsın ben son ateşten almadan yarım limon suyu ilave ediyorum güzel oluyor. pırasalar pişince yemek hazır. afiyet olsun.cokacimcoook

canımbende kızımda bağırmıcam diyodum sıkarım kendimi
her sancıda nasıl bağırdım sonra geçince artık bağırmıcam bu defa diyodum gene bağırıyodum geçince gene sondu bu dişlerimi sıkacam diyodum ama herdefasında çok bağırdım:)))
yazdı kapı camlar açık gece 2 kimseyi uyutmadım heralde o gece:)))

sagol acim senide aciktirdim ama internette bir cok tarif var kafam karisti bunu yapiyim aksama dogru cok tessekkurler.

1 kahve fincanı yarısı pirinci ve 1 adet kesme şekeri unuttum hehehehe

Siz nasıl izliyorsunuz bilmiyorum benim doğumdan korkum yok ama bunları izleyip korkarım diye hiç izlemiyorum etkilenirim sonra rüyama girer..

izleme canım sakın izleme ben merakıma kapılıp izliyorum, sora fenalıklar geçiriyorum. insan ne yaşayacağını bilmezse o kadar korkmuyor ama izleyince o çığlıklar falan insan çok kötü oluyor. şimdi gülüyorum da izlerken ağladım, olayın duygusal tarafı da var tabi anne zorluklarla doğuruyor sonra doğar doğmaz kucağına veriyorlar o ilk an falan ne bilim..

Benim iki gündür midem ekşiyor yaaa, yediklerim yukarı kaçıyor sanki. Offf ne kötü ya, reflü bu mu acabaaa?

evet canım aynen buu Reflü..
bende hamıleliğimin ilk ayından berı mevcut...çok kötü bir duygu ..yemek yedıkten sonra yedıklerın boğazına doğru yola cıkıyor ..hatta çok yersen mıden bıle bulanıyor..
naçizane önerım;
yemekten hemen önce-sonra ve aralarda sakın su içme...
soğanlı-baharatlı yeme...
Gaviskon içiyorum çok rahatlattıyor ..doktoruna danış ve kullan derım..

saadet yemekte nasıl yapıyorsun canım onalr domuz eti yer sende yiyomusun :)))

yok yemiyorum canim igrenc denemedim bile esim aliyo ertesi gun kopeklere veriyorum oda almiyo ama bazen gizlice disarda yiyo dedimki bebegin yaninda yeme domuz kokar aileside yapmiyo benim onlara yemege gittigimde koyun kuzu eti pisiriyo annesi sordu bir kere dinlemi alakali begenmedinmi esimde dediki anne hic yememis bana at eti versen yemem saadette yemek istemiyo kaidn tamam dedi yemem yuck pembe pembe pismemis gibi ya.

kızlar çok şekersiniz maşallah benim mesai bitti bugündebayanssulusmile çok öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi akşamlarzemuszemus

pırasayı zeytin yağlıda severim ama eşim sevmez oyüzden kıymalı yapıyorum ben....
valla kafadan yapıyorum ...
kıymayı yağda kavur salçada koy..sonra pırasaları halka halka doğra içine at üzerine 1 bardak su koy tuz at..biraz limon sık salyası çıkamsın diyekaydirigubbakcemile3
bu bamyada böyle oluyor diye pırasayada yapıyorum ama belki yapılmıyordur ama limon tadı gelmiyor..çok güzel oluyor yani eşim bayılır..üzerien pul bibei dök dök yekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…