insan kendinden soğuyor valla. ben gece ışık kapatmaktan bi hal oluyorum :kedi:
:.
hay Allahım ağlama krizine girdim ya, bu video izleme durumu bana hiç iyi gelmiyor ama dayanamıyorum izliyorum. Ay Allahım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. benim eşim ameliyatını anlatan birini bile dinlerken kötü oluyor ama doğuma gircekmiş nasıl olcaksa.
nerden ogrenmis bende bilmiyorum tuhaf seyler buluyo gecen kufur ogrenmis oyle cok feci bir sey degil ama diyo o ne diyorum komiklik olsun diye ogrenmis arabcami turkcemi cincemi turkce diyo yok dedim 28 senedir turkce konusuyorsam bu turkce degil ben boyle bir sey duymadim . yazmis geldi allah senin canini almasin dedim.ilk turkiyeye geldi ezan duymus diyoki gece biri sarki soyledi ben bazen hi hi diyo gecistiriyorum her gece sabah uyandiriyo sarki soyluyo diyo sonra ezan okundu bak yine basladi deyince allahim cezamisin be adam dedim cok gulmustum . genelde sorun olmuyo uyumlu ama ailesine gitmeyi hic sevmiyorum yarin yine gidelim dedi geri adim atiyorum yemin her sey hos guzel ama bunu sevmiyorum .
ben iki kanalli gibiyim bu aralar sabahlari turkce calisiyorum internet falan aksam ikinci kanala geciyorum oyle gidiyo iste ama kizkardesimle telefonda konusurken bazen ingilizce konusuyorum farkinda bile degilim gecen sen teenager degilsinki dedim one be dedi yani yetisme caginda degilsin dedim tamam diyo :) bazen kanallar karisiyo ama oyle boyle gidiyo yarin gitmesem ayip olur uf ya bide yemek yaparsa tam senlik .
canim ben esim konusunda pek kararli degilim yani ben acim varken cok saldirgan oluyorum kesin hemsire doktor tekmelerim bir iki alet kirarim o arada esimede saldirmiyim cidden yani yani bir gun zehirlenmistim doktora tekme atmisim yedim azari tabi :)
:roflol::roflol::roflol: Oyyy çok güldüm yaa, çok yaşa sen...
kız saadet sendemi kaynana sevmiyon :))
ya bizim türkler gibiyapmalzar heralde kaynanalık :))))
kaydirigubbakcemile3
Ben de acımı hiç belli etmem hele ki doktorum yanındaysam, tamam eşime iyi naz yaparım hatta abartırım ama doktorun yanında acıdan gıkım çıkmaz. doğururken de bağırmam diyorum bakalım dayanabilecek miyim?
ben eşimin yanımda olmasını istemem doğumda, utanırım doğuramam belki..:kedi:
mıımmm ben pırasayı biraz salçalı ve sıcak severim. pırasaları yıkayıp istediğin uzunlukta doğra. diğer tarafta tencereye yağı ve ince doğranmış 1 adet soğan ile yine 1 adet havuç yarım ay yada tam sen bilirsin. iyice ölüp havuçlar yumuşayıncaya kadar kavur. sonra salçayı ilave edip bir-iki karıştırdıktan sonra pırasaları ilave edersin üzerini geçecek kadar su koyup biraz da tuz ,lave ettikten sonra kaynamaya bırakırsın kaynadıktan sonra kısık atese alırsın ben son ateşten almadan yarım limon suyu ilave ediyorum güzel oluyor. pırasalar pişince yemek hazır. afiyet olsun.cokacimcoook
mıımmm ben pırasayı biraz salçalı ve sıcak severim. pırasaları yıkayıp istediğin uzunlukta doğra. diğer tarafta tencereye yağı ve ince doğranmış 1 adet soğan ile yine 1 adet havuç yarım ay yada tam sen bilirsin. iyice ölüp havuçlar yumuşayıncaya kadar kavur. sonra salçayı ilave edip bir-iki karıştırdıktan sonra pırasaları ilave edersin üzerini geçecek kadar su koyup biraz da tuz ,lave ettikten sonra kaynamaya bırakırsın kaynadıktan sonra kısık atese alırsın ben son ateşten almadan yarım limon suyu ilave ediyorum güzel oluyor. pırasalar pişince yemek hazır. afiyet olsun.cokacimcoook
Siz nasıl izliyorsunuz bilmiyorum benim doğumdan korkum yok ama bunları izleyip korkarım diye hiç izlemiyorum etkilenirim sonra rüyama girer..
Benim iki gündür midem ekşiyor yaaa, yediklerim yukarı kaçıyor sanki. Offf ne kötü ya, reflü bu mu acabaaa?
saadet yemekte nasıl yapıyorsun canım onalr domuz eti yer sende yiyomusun :)))
1 kahve fincanı yarısı pirinci ve 1 adet kesme şekeri unuttum hehehehe
sagol canim bir saat sonra baslairm denemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?