pırasayı zeytin yağlıda severim ama eşim sevmez oyüzden kıymalı yapıyorum ben....
valla kafadan yapıyorum ...
kıymayı yağda kavur salçada koy..sonra pırasaları halka halka doğra içine at üzerine 1 bardak su koy tuz at..biraz limon sık salyası çıkamsın diyekaydirigubbakcemile3
bu bamyada böyle oluyor diye pırasayada yapıyorum ama belki yapılmıyordur ama limon tadı gelmiyor..çok güzel oluyor yani eşim bayılır..üzerien pul bibei dök dök yekaydirigubbakcemile3
yok yapmiyolar kaynanalik falan kadin cok super zaten bi kari bi koca yasiyolar bunalrda yaslandim cocugumla oturiyimda yok kendi kendilerine idare ediyolar kaidn ilk cok konusuyo konusuyo susmuyo motor takmis gibi ikinci cok sigara iciyolar elbisem kokuyo nefret ediyorum adam kalp hastasi kadin tek gogsunu aldirmis kanserden hala iciyo birde kopekleri var ben hayvanlari severim ama coks everim ama insan muameleside yapmam kopek kizlari esimin kardesi gibi olmus esimi yaliyo yaliyo opmuyorum esimi o gun birde kadin yemek yaparsa guzel yapiyo yani domuz kesinlikle yapmiyo biliyo yemedigimi ama gecen neyse yedik kopek bekliyo dedimki neyi bekliyo demez olaydim kadin tabakalri koydu kopek yaladi sonra makineye dedimki esime yemem daha ben o tabakalrda esim makine yikiyo diyo yok dedim camasir suyuna bastirmak lazim severim hayvani ama bu kadar degil babasi bir yere gidiyo o kiz kardesi orda dedimki annen baban yanliz kalinca bakmislar cocukta olmuyo bunu sana kizkardes yapmislar ic iceler nasil giyicem o yaladigi tabakta diyorum simdiden yuck simsiyah kopek tatli ama tabak yaliyo yakedileride huysuz gorunce beni hirliyo gecen bende onan hirladim gorunce hirrrrr yapiyo bende aynisini yaptim kacti bahceye .
ayy sokaklarda domuz çevirme yapıyorlar ya kesip kesip ekmek arası satıyorlar gezdiğin yerler hep domuz kokuyor. çok da sağlıksız bir et. bi de kocaman domuz sosisleri var her yerde satılıyor. yaşlılar ellerinde pizza dilimiyle geziyorlar, ingiltereyi bilmiyorum ama benim gittiğim yerlerde yemek kültürü sıfır. açlıktan midemiz yapışmıştı. en iyi restoranta gittik gelen yemeği yine yiyemedim bari salata alıyım dedim, salatayı da çiğ kabak la falan yapmışlar sırf çiğ sebzelerle yapmışlar çok kötüydü. en sonunda bi tane türk restorantı bulduk içi tıklım tıklım yabancılarla doluydu, bizim yemekleri nasıl yiyorlar.. hele bi tanesini unutamıyorum patlıcan kızartması koca bi tabak üstüne yoğurtlu domatesli sos, nasıl yiyor en sonunda da tabağı yaladı adam. gerçi o kadar açlığın üstüne biz de yalıcaktık artık. nerde bizim yemeklerimiz, nerde bizim kültürümüz. çorbaları bile duru su içine et bulyon, bir tane brokoli, bir dilim havuç, 3-4 tane makarna.. al çorba diye içlmaz:
canım senın işin zormuş bu köpek konusunda...
maalesef çok farklı bir kültürde yaşıyolar ...bence hamıleliğini bahane edip kayınvalıdenden rıca et bıda böyle yapmasın...
malum mıkrop kapma olasılığın cok fazla olur ....
Toksoplazma falan...
saadet kız kaynanana alıştır bulaşık makinasına az çamaşır suyu damlatsın :))
bende içine damlatıyorum ön yıkamada ii oluyo :))))
aynen canim mutfak kulturleri yok allahtan patates var burdada gunde iki ogun patates yiyorum esim bide et falan yapiyo o kadar hani lokantaya gidiyorum ac cikiyorum ama ogrendim makarna diyorum sadece makarna sos falan aman elleme diyorum noprmal makarna geliyo fiyatlarda ucuyo dedimki bu ne ya makarnada altin suyuyla falnmi yapiliyo yok bizim yemeklere bayiliyolar tabi yemek goruyolar hayatlarinda :) corba denemedim bile ben knorr corba aliyorum yada evde kendim yapiyorum baska turlu icmem midem kalkar o sosisler hele domuz sosisi dedigin gibi igrenc ama isin tuhafi o kadar sagliksiz besleniyolar ama cok yasiyolar neden arastiricam esimin teyzesi ile tanistim gecen 77 yaisnda kaidn nasil genc kirisik yok ya ingilizce ogretmeniymis rahibe okulunda dedimki evlenmemis ondan genc kalmistir kadin formulu bulmus :)
selam kızlar ben iki gündür giremiyorum kk ya sizde de aynı sorun oldumu?açmıyo bi türlü siteyi,iş yerimde engellememiş tuhaf valla
yok canım iki gündür her seferinde çok rahat giriyorum siteye. ama dün gündüz okuldaydım oyüzden siteye giremedim.
aynen ya bende hayret ettim, inanılmaz bir yaşlı nüfus var. gidince kocamı kıskanırım ne kızlar vardır diyordum ama yok yani ne kıskanması her taraf 60+ ve ne kadar sosyaller herkes dışarda. feci sağlıksız besleniyorlar ama gayette iyiler. hepsi gezip tozuyo, bizimkiler olsa şurdan şuraya of pof derler, otur kalk otur kalk yürüyüş yapamazsın. bence onların ruhu yaşlanmıyor, gamsız oluyorlar. tatilde bi animasyonda 1. olmuştum zemuszemus sonra tanıdığımız animatörlerle fransız bir ailenin masasına oturduk adamlar beni tanıdılar ya benimle muhabbet ediyorlar falan sonra adamın biri sapıttı resmen bana asılmaya kalktı, karısından ikimizin fotosunu çekmesini istedi falan ben şok oldum, karısı kahkahalarla gülüyordu. kalktım ortamdan tabi. biz olsak ohoo o masayı devirir, o tatili kendimize zehir ederiz. adamların hayat görüşü farklı olduğu için uzun uzun yaşıyorlar ne güzel. keşke bende biraz gamsız olabilsem yaa.
valla ben geçmişi okuyup yazana kadar herkes gitti...
öncelikle mesticim çokgeçmiş olsun diyorum ve şükürler ediyorum geçiçi bir şey olduğu için.
Allah şifanızı versin inşşallah kısa zamanda...
bende cuma günü gidiyorum inşallah bebeğimiz cinsiyetini gösterir...
sağlıklı hayırlı olsunda başka bişiy istemiyorum yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?