2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende severim pırasa bikerelik yapayım bende aynı tarifimiz suray

bende çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi bebişkolara iyi bakın iyi besleyin canlar..byy byyy

suraycım bende kıymasız oldumu yani zeytinyağlı tarifiniseninki gibi yapıyorum ama zaten pırasa soğan olduğundan soğan doğramıyorum gerek yok yani.....havuçlu pirinçli limonlu güzel oluyor

ayy sokaklarda domuz çevirme yapıyorlar ya kesip kesip ekmek arası satıyorlar gezdiğin yerler hep domuz kokuyor. çok da sağlıksız bir et. bi de kocaman domuz sosisleri var her yerde satılıyor. yaşlılar ellerinde pizza dilimiyle geziyorlar, ingiltereyi bilmiyorum ama benim gittiğim yerlerde yemek kültürü sıfır. açlıktan midemiz yapışmıştı. en iyi restoranta gittik gelen yemeği yine yiyemedim bari salata alıyım dedim, salatayı da çiğ kabak la falan yapmışlar sırf çiğ sebzelerle yapmışlar çok kötüydü. en sonunda bi tane türk restorantı bulduk içi tıklım tıklım yabancılarla doluydu, bizim yemekleri nasıl yiyorlar.. hele bi tanesini unutamıyorum patlıcan kızartması koca bi tabak üstüne yoğurtlu domatesli sos, nasıl yiyor en sonunda da tabağı yaladı adam. gerçi o kadar açlığın üstüne biz de yalıcaktık artık. nerde bizim yemeklerimiz, nerde bizim kültürümüz. çorbaları bile duru su içine et bulyon, bir tane brokoli, bir dilim havuç, 3-4 tane makarna.. al çorba diye iç lmaz:

sagol canim tarif icin :)

suray iyi akşamlaar. ben de patlıcan oturtma mı yapsam kociş istiyordu.. aklıma bişey gelmedi.

canım senın işin zormuş bu köpek konusunda...
maalesef çok farklı bir kültürde yaşıyolar ...bence hamıleliğini bahane edip kayınvalıdenden rıca et bıda böyle yapmasın...
malum mıkrop kapma olasılığın cok fazla olur ....
Toksoplazma falan...

aynen canim mutfak kulturleri yok allahtan patates var burdada gunde iki ogun patates yiyorum esim bide et falan yapiyo o kadar hani lokantaya gidiyorum ac cikiyorum ama ogrendim makarna diyorum sadece makarna sos falan aman elleme diyorum noprmal makarna geliyo fiyatlarda ucuyo dedimki bu ne ya makarnada altin suyuyla falnmi yapiliyo yok bizim yemeklere bayiliyolar tabi yemek goruyolar hayatlarinda :) corba denemedim bile ben knorr corba aliyorum yada evde kendim yapiyorum baska turlu icmem midem kalkar o sosisler hele domuz sosisi dedigin gibi igrenc ama isin tuhafi o kadar sagliksiz besleniyolar ama cok yasiyolar neden arastiricam esimin teyzesi ile tanistim gecen 77 yaisnda kaidn nasil genc kirisik yok ya ingilizce ogretmeniymis rahibe okulunda dedimki evlenmemis ondan genc kalmistir kadin formulu bulmus :)

saadet kız kaynanana alıştır bulaşık makinasına az çamaşır suyu damlatsın :))
bende içine damlatıyorum ön yıkamada ii oluyo :))))

aynen canim ya kopek temiz falan ama kopek yani sonucta tabagimi yalasin bende yemek yiyim ayni tabaktan yapamam kadin kizi gibi goruyo mikrop dusunurmu dusunmuyo ben fazla hastayim halsizim falan diyorumda bu aralar gitmemeye ozen gosteriyorum gitsemde oturuyorum midem iyi degil yemiyim diyorum.

saadet kız kaynanana alıştır bulaşık makinasına az çamaşır suyu damlatsın :))
bende içine damlatıyorum ön yıkamada ii oluyo :))))

yok ya bunalrin en temizi bile pis kadin makineye atiyo buyukleride elinde yikiyo 70 kusur yasinda dimdik elinde yikiyoya durulama yok kuruluyo koyuyo detejan zararlid egilmi ya ben elimde bir sey yikasam yarim saat durularim.
bide bu cok komik esimin iki kiz kardesi annesi gecen hafta gazino gibi bir yere gitti babasi birakti benide cagirdialr yok dedim kaidnalr sadece erkekler cikiyomus stripliz yapiyomus cok guldum resim cekinmisler ciplak adamla amannnn dedim bu ne esimin babasi demiski gormek sorund egilde keske foto cekmeseydiniz yuh dedim esim istersen sende git diyo bide adam ciplak dans etcek bende izlicem bide babasi birakiyo aliyo bunalri turkce kanala gectim senin baban ne genis be dedim anlamadi tabi
ama cok guldum anlatip anlatip guluyolar fotoda adam ciplak turkiyede kocalar keser adami dedim .

selam kızlar ben iki gündür giremiyorum kk ya sizde de aynı sorun oldumu?açmıyo bi türlü siteyi,iş yerimde engellememiş tuhaf valla

aynen ya bende hayret ettim, inanılmaz bir yaşlı nüfus var. gidince kocamı kıskanırım ne kızlar vardır diyordum ama yok yani ne kıskanması her taraf 60+ ve ne kadar sosyaller herkes dışarda. feci sağlıksız besleniyorlar ama gayette iyiler. hepsi gezip tozuyo, bizimkiler olsa şurdan şuraya of pof derler, otur kalk otur kalk yürüyüş yapamazsın. bence onların ruhu yaşlanmıyor, gamsız oluyorlar. tatilde bi animasyonda 1. olmuştum zemuszemus sonra tanıdığımız animatörlerle fransız bir ailenin masasına oturduk adamlar beni tanıdılar ya benimle muhabbet ediyorlar falan sonra adamın biri sapıttı resmen bana asılmaya kalktı, karısından ikimizin fotosunu çekmesini istedi falan ben şok oldum, karısı kahkahalarla gülüyordu. kalktım ortamdan tabi. biz olsak ohoo o masayı devirir, o tatili kendimize zehir ederiz. adamların hayat görüşü farklı olduğu için uzun uzun yaşıyorlar ne güzel. keşke bende biraz gamsız olabilsem yaa.

kız saadet çok komik şeylermiş ya :))
çok güldüm :)))
hergün ayrı macera yaşıyorsun sen sıkılmazsın hiç :)))

selam kızlar ben iki gündür giremiyorum kk ya sizde de aynı sorun oldumu?açmıyo bi türlü siteyi,iş yerimde engellememiş tuhaf valla

yok canım iki gündür her seferinde çok rahat giriyorum siteye. ama dün gündüz okuldaydım oyüzden siteye giremedim.

oyle oyle cok gamsizlar benim esimde gamsiz hic sinirlendigini gormedim simdiye kadar genelde ben sinirleniyorum diyorumya esimin babasi annesini kizkardeslerini soyunan adama goturdu sorun yok da resim cekinmeseydiniz o bozuyo diyo bunalr boyle kafaalri baska calisiyo esime diyorumki kiskanmiyomusnuz diyoki durustluk iliski esastir yapicak kisi yerde yapar yaparsa biter iliski diyor rahatlar ondan yaslanmiyorlar galiba .
ben cok kiskancim esim benle evlenmeden bir kiz arkadasi olmus on sene dedimki konusmak falan yok arkadas diyo eski sevgiliden arkaads olmaz dedim zaten kiz travestiye benziyo giydigi elbisemi ic camasirimi ayirt etmek mumkun degil yok dedim zaten kizada cektim fircayi dahada ne ariyo ne soruyo evlendi diye:)
10 senelik iliski biterde arkadas olunurmu dedim kestim atim yani benimkine kalsa yemege falan gitcez birlikte hic sorun yok rahat iliski bitmis diyo anlayislari farkli .
kiz ******** a cirilciplak foto koymus o kizla arkadas olunur mu ya deli olurum valla.

valla ben geçmişi okuyup yazana kadar herkes gitti...

öncelikle mesticim çokgeçmiş olsun diyorum ve şükürler ediyorum geçiçi bir şey olduğu için.
Allah şifanızı versin inşşallah kısa zamanda...

bende cuma günü gidiyorum inşallah bebeğimiz cinsiyetini gösterir...
sağlıklı hayırlı olsunda başka bişiy istemiyorum yaaa.....

ya lila benim içime senin oğlun olacak gibi doğuyo..ya kızlar hani çiğ yenir üstünde çemeni vardır(açık yazmayayım dedim canı ister belki kızların)canım ondan istiyo çok napcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…