2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam saadet neymiş bacım o öyle yol de yolalım hatunu:)

ben buraya gelmeden yoldum sahte ******** actim erkek adina bunu nasil kandirdim aylarca salak yedi bide ne yapiyo ne konusuyo takipte bulundum esimle arkadas kalmismi sonrada dedimki sen bu fotolardan utanmiyomusun ciripciplak ya insan mahrem yani anladi ben oldugumu aninda uyanik hemen cakti sonrada agzima gelen gitti esimi aradi esimde saadet ne derse haklidir deyince kudurdu tutmus misirli birini bulmus adami erkek arkadasi arattirdi bana dedimki ulan actirma agzimi kiz arkadasin gosteriyo her tarafini bide konusuyosun yuh senin muslumanligina adamligina adam gitmis bide buna catmis sildirdi ******** falan simdi korktu uzak duruyo benden .

helal bacım valla kendi gibi sandı Türk kızlarınıda heralde

off canım sen neymişsin yaa helal olsun. çok iyi olmuş.. hani ingilizi de yola getirmiş, bildiklerini unutturmuşsun ya yürü be diyorum başka bişey demiyorum alkisalkisalkis

hayırlısı madecim benim ve çevremdeki herkesin erkek olacağı doğuyo içimize...
ama listenin en başına bakıyorum 4 aralık sat lı herkesin kız..
bi umut belkide kızdır..
hoffff amaaaaan düşünmiycem artık.
hayırlı sağlıklı evlat olsunda kız erkek farketmez...

kesinlikle lila bende aynı şeyi düşünüyorum..

senin arzun kızdan yana mı erkekten mii?? benim içime kız doğdu.. inşallah öğrenirsin canım cinsiyetini çok ağırlaşmadan her taraf yazlık dolmadan alışveriş yapmak lazım..

ya lila benim içime senin oğlun olacak gibi doğuyo..ya kızlar hani çiğ yenir üstünde çemeni vardır(açık yazmayayım dedim canı ister belki kızların)canım ondan istiyo çok napcam?

canım sadece çemen alıp yesen belki keser.. olmadı çok iyi pişirip az miktarda ye istersen. çok canın isteyince doktorlar az yemek hiç yememekten iyidir diyorlar..

helal bacım valla kendi gibi sandı Türk kızlarınıda heralde

oyle sandi ama oyle degil iste bizimkide resmi salak bunlar birlikte kaliyolarmis 3 sene olmus ayrilali bunu birakip birakip gece disari cikiymus bir gun gelmis hamileyim demis bizimki ilk bendenmi demis kiz aglamis ne demek bu falan esim diyoki yani bazi seyler geliyodu kulagima ama gormedim acikcasi dedimki nasil gorcenki sonra bizimki tamamd emis sorun yok kiz bebegini kaybedince tasinmis iliskide bitmis karsilikli bitirmisler ama bunalr gozleriyle gormedigi surece sorun yok gibi geliyo dedimki kadina bana bak valla aynen oyle ben sana benzemem esimede evlenmeden tekmeyi vurdum kostu geldi turkiyeye aman diye dedimki arkadas falan bilmem konus sikiyosa gor ne yapiyorum ben sana haklisin tamam dedi kapandi konu ama hala gicigim kadina erkek gibi zaten sapsari bir sey .ayni travesti yani esimin arkadasi irlandali adam diyoki bir kere gordum travestiye benziyo dedimki tek benzeten ben degilmisim ama esim aciyo annesi olmus kizin baba iciyo falan aile yapialri bize benzemiyo dedimki valla benim sorunum degil evlatlik alamam gorusmiceksin o kadar.

kızlar gözlerim ağrıdğı için fazla girmiyorm geçmişi okudum sanki iki gözüm iki çeşme resmen ağlıyom ne olacak bu gözlermin hali bu arada lil cığmın kızı olacak cumayı bakliyorm sabırsızlıkla

off canım sen neymişsin yaa helal olsun. çok iyi olmuş.. hani ingilizi de yola getirmiş, bildiklerini unutturmuşsun ya yürü be diyorum başka bişey demiyorum alkisalkisalkis

hala sahte hesabim var izliyorum kadini erkek saniyo beni arada bakiyorum ne diyo ne yapiyo misirli adamda gitmis bosta takipteyim yemedi tabi adam muslumandi sikmistir bunu kacti hemen bide arada normal hesabimda arkadaslar var ortak bebegimle ilgili yorum yaziyorum sinir olsun diye tek dusmani benimdir herhalde su aralar kadinin :)

canım sadece çemen alıp yesen belki keser.. olmadı çok iyi pişirip az miktarda ye istersen. çok canın isteyince doktorlar az yemek hiç yememekten iyidir diyorlar..

canim cemen dedin canim feci cemen cekti ya tarife bakiyorum simdi kolay ama onu yersem ne guzel kokarim allah yani ama yicem ya deniyim :)

canim cemen dedin canim feci cemen cekti ya tarife bakiyorum simdi kolay ama onu yersem ne guzel kokarim allah yani ama yicem ya deniyim :)

off yaa işte yemek konuşunca böyle oluyo gerçi benim işime geliyor iştahım açılyor gidip yemek yiyorum ama sen şimdi napcaksın çemen baharatı var onu bulman lazım o da zor. ben salçalı şöyle bişey yapıyorum; bi kahvaltılık tabağa salçayı koyuyorum, içine ceviz kırıyorum, beyaz peynir ufalıyorum, biraz ekmek içi, 2 diş sarımsak, tuz, karabiber, kuru nane istersen kekik koyuyorsun, biraz sıvı yağ gezdirip karıştırıyorsun. sonrada kızarmış ekmeğin üstüne tereyağ sürüp üstüne de salçayı sürüp yiyorsun :lepi: süper oluyor ama acayip ekmek yediriyor ya..

canım bahardan dolayı göz nezlesi ya da alerji olmuş olabilirsin..

kızlar ben çıkıyorum şimdilik, yemek yapcam daha.. hava geç kararıyor ya saatin hiç farkında olmuyorum.. opuyorumnanaktan

canim ben simdi internette baktim anlatiyim sende yardim et 4 corba kasigi biber salcasi 4 corba kasigi domates salcasi 25 dis sarimsak 9 bana acayip cok gibi geldi ne diyosunuz?) 1 corba kasigi kimyon 1 corba kasigi cemen baharati yoksa dedi kaidn kimyon yeter isteyen az karabiber katabilir benim cemen kimyonum yok onsuz denicem sarimsagi iyice dovdu salcalari katti yagi katti iyiyce karistirdi nasil olur sizce ? yani 25 sarimsak fazla gibi geldi bana her yer kokar feci isteyen nane falanda koyabilir dedi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…