anam saadet neymiş bacım o öyle yol de yolalım hatunu:)
ben buraya gelmeden yoldum sahte ******** actim erkek adina bunu nasil kandirdim aylarca salak yedi bide ne yapiyo ne konusuyo takipte bulundum esimle arkadas kalmismi sonrada dedimki sen bu fotolardan utanmiyomusun ciripciplak ya insan mahrem yani anladi ben oldugumu aninda uyanik hemen cakti sonrada agzima gelen gitti esimi aradi esimde saadet ne derse haklidir deyince kudurdu tutmus misirli birini bulmus adami erkek arkadasi arattirdi bana dedimki ulan actirma agzimi kiz arkadasin gosteriyo her tarafini bide konusuyosun yuh senin muslumanligina adamligina adam gitmis bide buna catmis sildirdi ******** falan simdi korktu uzak duruyo benden .
ben buraya gelmeden yoldum sahte ******** actim erkek adina bunu nasil kandirdim aylarca salak yedi bide ne yapiyo ne konusuyo takipte bulundum esimle arkadas kalmismi sonrada dedimki sen bu fotolardan utanmiyomusun ciripciplak ya insan mahrem yani anladi ben oldugumu aninda uyanik hemen cakti sonrada agzima gelen gitti esimi aradi esimde saadet ne derse haklidir deyince kudurdu tutmus misirli birini bulmus adami erkek arkadasi arattirdi bana dedimki ulan actirma agzimi kiz arkadasin gosteriyo her tarafini bide konusuyosun yuh senin muslumanligina adamligina adam gitmis bide buna catmis sildirdi ******** falan simdi korktu uzak duruyo benden .
hayırlısı madecim benim ve çevremdeki herkesin erkek olacağı doğuyo içimize...
ama listenin en başına bakıyorum 4 aralık sat lı herkesin kız..
bi umut belkide kızdır..
hoffff amaaaaan düşünmiycem artık.
hayırlı sağlıklı evlat olsunda kız erkek farketmez...
hayırlısı madecim benim ve çevremdeki herkesin erkek olacağı doğuyo içimize...
ama listenin en başına bakıyorum 4 aralık sat lı herkesin kız..
bi umut belkide kızdır..
hoffff amaaaaan düşünmiycem artık.
hayırlı sağlıklı evlat olsunda kız erkek farketmez...
ya lila benim içime senin oğlun olacak gibi doğuyo..ya kızlar hani çiğ yenir üstünde çemeni vardır(açık yazmayayım dedim canı ister belki kızların)canım ondan istiyo çok napcam?
helal bacım valla kendi gibi sandı Türk kızlarınıda heralde
off canım sen neymişsin yaa helal olsun. çok iyi olmuş.. hani ingilizi de yola getirmiş, bildiklerini unutturmuşsun ya yürü be diyorum başka bişey demiyorum alkisalkisalkis
canım sadece çemen alıp yesen belki keser.. olmadı çok iyi pişirip az miktarda ye istersen. çok canın isteyince doktorlar az yemek hiç yememekten iyidir diyorlar..
canim cemen dedin canim feci cemen cekti ya tarife bakiyorum simdi kolay ama onu yersem ne guzel kokarim allah yani ama yicem ya deniyim :)
kızlar gözlerim ağrıdğı için fazla girmiyorm geçmişi okudum sanki iki gözüm iki çeşme resmen ağlıyom ne olacak bu gözlermin hali bu arada lil cığmın kızı olacak cumayı bakliyorm sabırsızlıkla
off yaa işte yemek konuşunca böyle oluyo gerçi benim işime geliyor iştahım açılyor gidip yemek yiyorum ama sen şimdi napcaksınçemen baharatı var onu bulman lazım o da zor. ben salçalı şöyle bişey yapıyorum; bi kahvaltılık tabağa salçayı koyuyorum, içine ceviz kırıyorum, beyaz peynir ufalıyorum, biraz ekmek içi, 2 diş sarımsak, tuz, karabiber, kuru nane istersen kekik koyuyorsun, biraz sıvı yağ gezdirip karıştırıyorsun. sonrada kızarmış ekmeğin üstüne tereyağ sürüp üstüne de salçayı sürüp yiyorsun :lepi: süper oluyor ama acayip ekmek yediriyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?