2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir pirasa yaptim yamam guzelde nedense her sye tamam havuclar tam pismedi ya bide elimi yaktim ufff bendende ev hanimi olcak ama cemende yaptim onu becerdim hayret :)

bilmiyorum bende korkuyorum acaba bi sorunmu var diye bebeyim kuçuk olucak diye 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kilo 700 gıramım tam 1 kilo bile almadım

bende 53 kilo ile basladim 4 . ayimdayim yeni yeni yemeye basladim daha once istahim yoktu bir kilo aldim simdi bakicaz belki bundan sonra aliriz her seye telas yapmayin lutfen arkadaslar.

inşallah bebeyim cok zayıf olmaz

olmaz endise etme yani daha aylar var kilo alicaz zaten hepimiz .
bebegim zayif olmaz dedinde gecen bir komsu geldi bize esimin tanidigi 1 yasinda kizi var yabanci bunalr kadin kocaman cocugu cok sevdim kiz masmavi gozler man kucakligim dedim valalhi bir ton cekiyo kaidn dediki tasimasi zordur dedimki kucakladim koydum aynen geri nasil sisko o kadarda olmasin zaten normal olsun o ne boyle .

buda resimelri cok sirin ama anne kocaman baba kocaman bebekte burda resimde iyi cikmis vallahi bir ton kaldirmak indirmek sorun :)

bende kızımda hiç kilo almamıştım ya 56 ile başladım
50 ye düşmüştüm
sonra doğuma 64 le gittim doğumdan
sonra 56 kg dim :))) bi gram yoktu
kızım 3 hafta erken geldi ve 2800 di iidi kilosuda:))

bende aynıyım 57.200 le başladım en fazla 58 oluyorum sonra o yine gününe göre iniyo ama en fazla 58. doktora sordum 3 aylıkken ne güzel işte daha ne istiyorsun dedi. 4 ay oldu hala aynı ama göbeğim çıktı. o güzelce büyüsün ben kilo almayım :CüvCüv: geçen bi kadın gördüm bayıldım ya, uzun boylu çok fit baya zayıf bi vücudu var ve top gibi bi karnı var, 8 aylık falan. resmen sadece bebek almış. yani doğursun tığ gibi çıkar.

mestitosh cnm birz geç oldu ama ancak okuyabildim geçmiş olsun.inş. takılcak bişey değildir.kardeşimin oğlundada böyle bi sorun çıktı ve şükür sapasağlam doğdu bi sorun olmadı yani.seninde öyle olur bak görürüsün.üzülme sen

arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakayım bebişler nasıl

kızlar resim koydum bebek giysisi resmi bakmak isterseniz
üzerine tıklayınca resim büyüyor dikkatinizebuyrunnnnnnnnn

bitti caycay yaprak dökümü saçmalaığı ama genede izliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…