bitti caycay yaprak dökümü saçmalaığı ama genede izliyorum...
bende aynıyım 57.200 le başladım en fazla 58 oluyorum sonra o yine gününe göre iniyo ama en fazla 58. doktora sordum 3 aylıkken ne güzel işte daha ne istiyorsun dedi. 4 ay oldu hala aynı ama göbeğim çıktı. o güzelce büyüsün ben kilo almayım :CüvCüv: geçen bi kadın gördüm bayıldım ya, uzun boylu çok fit baya zayıf bi vücudu var ve top gibi bi karnı var, 8 aylık falan. resmen sadece bebek almış. yani doğursun tığ gibi çıkar.
Günaydın kızlaar :)
Dün biz doktora gittik bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımız oluyomuş biizmde :)
açıktı bacakları hiç saklamadı bizden kızçem :)
155 gr ve 14 cm boyundaymışız çok şükür hiçbi sorunumuzda yokmuş :)
Dün biz doktora gittik bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımız oluyomuş biizmde :)
ayy ne guzel! Gozun aydin! Insallah saglikla gelsin kucagina! darisi basimiza! ben de ogrenmek istyom ama ancak 26 Nisanda randevum var
günaydın kızlar nasılsınız?? Dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?