2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende bekarken acayip dizi izlerdim hergüne bi dizim vardı.ama şimdi koçiş dizi falan izletmiyo bzm evde dizi yasak yani.bende ona maç izletmyom.

mesala bu akşam olduğu gibi nejla hiç bi açıklama yapmıyo bütün dikkatleri üzerine çekti çok saçma yaaa..
herşey ferhunde saçmalığının önüne düşmesi..

Yaa ne güzel kimse kilo almamış.Ben hormonluyum galiba 3 ayda 5 Kg aldım bile .Sonrasını düşünmek bile istemiyorum artık.Sevsevil çoçuğun olduğu zaman yine eski kilonda olacaksın galiba.Ne güzelll.

iyiyiz çok şükür ama dünden beri midem bulantım var zor kahvaltı yaptım mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(

Günaydın kızlaar :)

Dün biz doktora gittik bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımız oluyomuş biizmde :)

açıktı bacakları hiç saklamadı bizden kızçem :)

155 gr ve 14 cm boyundaymışız çok şükür hiçbi sorunumuzda yokmuş :)

hadi gözün aydın canım demek senin de prensesin oluo:))) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

ayy ne guzel! Gozun aydin! Insallah saglikla gelsin kucagina! darisi basimiza! ben de ogrenmek istyom ama ancak 26 Nisanda randevum var

ayy ne guzel! Gozun aydin! Insallah saglikla gelsin kucagina! darisi basimiza! ben de ogrenmek istyom ama ancak 26 Nisanda randevum var

canım senin bıcırık bayağ büyümüş ya hala göstermedi mu bebiş sana :)) benim de kıza benzio dedi ve 1 ay sonraya randevu verdi ama ben hafta sonu başka bi doktora gidip yine öğrenmeye çalışıcam cinsiyetini:)

Kizlar ben dun gece ruyanda bebegimi gordum. Uyumadan kocisle buyuk ihtimal kizimiz olucak galiba diye konusmustuk. Ruyamda bebegim erkekti. Dogum yapmisim, cok tatli oglusum olmus.Oglusum anne ben kiz degilim, erkegim diyor gibi bacagini acyo. hehe cok net bi sekilde erkek oldugunun ispatini goruyorum. boshayallersmile sizce ne anlama gelebilir? gercekten oglusum mu gelyo? opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 gözün aydın cnm darısı başımıza :hulya:

canım bebeğine gözün aydın darısı biz öğrenmeyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…