2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de dayanamicam galiba. olmazsa haftaya baska dr-a gidip ogrencem.. aklinialirimsmile gecen dr-a gittigimizde bacagini sikmis gostermedi cinsiyetini.. ohaoldumsmile

hayır olsun canım.tabi biz sürekli kızmı erkekmi diye düşünüyoruz ya rüyalarımıza giriyor.

günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(

geçmiş olsun benneyaptımki hamilelikte değişik değişik durumlarla karşılaşyoruz aklinialirimsmile

hadi gözün aydın canım demek senin de prensesin oluo:))) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

ayy ne guzel! Gozun aydin! Insallah saglikla gelsin kucagina! darisi basimiza! ben de ogrenmek istyom ama ancak 26 Nisanda randevum var

kaydirigubbakcemile5 gözün aydın cnm darısı başımıza :hulya:

canım bebeğine gözün aydın darısı biz öğrenmeyenlerin başına

amin amin amin :)

kızlar çok teşekkür ederim hepinize side inşallah kısa sürede öğrenırsınız ::)

Allah ım sağlık versin hepimizin bebişlerine amiinn

geçenlerde bende rüyamda gördüm bir kızım oluyormuş ama epey kilolu sanki yeni doğmamış masmavi gözleri var gözlerini açtığında hepimiz çok beğeniyoruz seviniyoruz güzel bir rüyaydyı hep cinsiyetini merak ediyorum

kızlar göbüşlerinize baktım maşallah hepinize yaa benimde baya belliydi bebeğim ama deprem korkusundan sonra baya küçüldü (((

Canım maşallah prensesine ..allah nazarlardan korusun
günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(

geçmiş olsun canım

canım 15+6'yım biraz sorunlu geçiyor o yüzden hastanelerde yattığım için sizlere geç katılıyorum Allah nasip ederse oğluşum olacak

Özellikle "kalsiyum ilacı"na alternatif arayan kadınlarımız bu tablodan çok fayda göreceklerdir.
KURU BAKLıYAT TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
ınek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217
ET TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25
SEBZE TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79
MEYVE TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
ıncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DıĞER BAZI GIDALARIN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

Günaydın kızlar,a.s.[

QUOTE=ay_she;12422804]Günaydın kızlaar :)

Dün biz doktora gittik bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımız oluyomuş biizmde :)

açıktı bacakları hiç saklamadı bizden kızçem :)

155 gr ve 14 cm boyundaymışız çok şükür hiçbi sorunumuzda yokmuş :)[/QUOTE]

canım gözün aydın darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile3

canım 15+6'yım biraz sorunlu geçiyor o yüzden hastanelerde yattığım için sizlere geç katılıyorum Allah nasip ederse oğluşum olacak

Canım sanada çok geçmiş olsun oğluşunla birlikte aramıza hoşgelsin.gamyoncuiremsu

Pınarcığım geçmiş olsun tatlım.

hoşgeldin ceylan
kalsiyum içerikleri için tşk.çok işime yarayacak.süt içiyorum ama günde en fazla 2 bardak kalan kalsiyum ihtiyacı için altenatifler gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…