canım senin bıcırık bayağ büyümüş ya hala göstermedi mu bebiş sana :)) benim de kıza benzio dedi ve 1 ay sonraya randevu verdi ama ben hafta sonu başka bi doktora gidip yine öğrenmeye çalışıcam cinsiyetini:)
Kizlar ben dun gece ruyanda bebegimi gordum. Uyumadan kocisle buyuk ihtimal kizimiz olucak galiba diye konusmustuk. Ruyamda bebegim erkekti. Dogum yapmisim, cok tatli oglusum olmus.Oglusum anne ben kiz degilim, erkegim diyor gibi bacagini acyo. hehe cok net bi sekilde erkek oldugunun ispatini goruyorum. boshayallersmile sizce ne anlama gelebilir? gercekten oglusum mu gelyo? opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(
hadi gözün aydın canım demek senin de prensesin oluo:))) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
ayy ne guzel! Gozun aydin! Insallah saglikla gelsin kucagina! darisi basimiza! ben de ogrenmek istyom ama ancak 26 Nisanda randevum var
kaydirigubbakcemile5 gözün aydın cnm darısı başımıza :hulya:
canım bebeğine gözün aydın darısı biz öğrenmeyenlerin başına
geçmiş olsun pınarcım
kızlar göbüşlerinize baktım maşallah hepinize yaa benimde baya belliydi bebeğim ama deprem korkusundan sonra baya küçüldü(((
korkma canım ya Allah o meleklerin hatrına bizi de korur.benim de sabahları küçülüyo akşama davul gibi oluyo :))
Canım maşallah prensesine ..allah nazarlardan korusunGünaydın kızlaar :)
Dün biz doktora gittik bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımız oluyomuş biizmde :)
açıktı bacakları hiç saklamadı bizden kızçem :)
155 gr ve 14 cm boyundaymışız çok şükür hiçbi sorunumuzda yokmuş :)
günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(
Canım maşallah prensesine ..allah nazarlardan korusun
geçmiş olsun canım
canım 15+6'yım biraz sorunlu geçiyor o yüzden hastanelerde yattığım için sizlere geç katılıyorum Allah nasip ederse oğluşum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?