2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saol suraycım sağlıklı kucaklarımıza alalımda yaşadığım sıkıntılar geçer gider ..Hepiniz çok candansınız Çok saolun..

hoşgeldin ceylan
kalsiyum içerikleri için tşk.çok işime yarayacak.süt içiyorum ama günde en fazla 2 bardak kalan kalsiyum ihtiyacı için altenatifler gerek

Rica ederim canım bende süt ve yoğurt yiyemiyorum gaz yapıyor çok fena diğer besinleri ararken buldum umarım hepimize yarar..

canım gözün aydın darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile3

saol canımcımmmzemuszemus

Canım sanada çok geçmiş olsun oğluşunla birlikte aramıza hoşgelsin.gamyoncuiremsu

Pınarcığım geçmiş olsun tatlım.[/QUOTE]

selam güzel annneler..biz geldik..

ayshe gözünaydın tatlım sağlıkla kucağına almanı dilerim prensesi..

ceylancım sanada geçmiş olsun hoşgeldin aramıza..

pınarcım geçmiş olsun,geçen bendede çıktı uçuk kremi zararlı diye vermedi sadece bepanthne kullandım...

Listemiz güncelleniyormu eğer arkadaşla denk gelirsek benide eklerse sevinirim

canım lila aradaşımız bakıyor listeye ona bilgilerini özelden mesaj atarsan senide ekler listemize..

Hoşbulduk canım Saol..

bizimde ilk tahmin erkek emin olmamamkla beraber ama haftaya kontrol var umarım net sonucu öğreniriz artık,merakla bekliyoruz...

kızlar dün chicco nun çatlak kremine başladım bakalım işe yarıycakmı..gerçi şu anda bişey yok ama..süreklide bebek yağı kullanıyorum bakalım umarım olmaz...

aslında bu çatlaklar insanın yapısıyıla alakalı okadar krem sürüpte olanlar var sürmeyipte bide hiç bir tane bile çatlağı olmayan var inş bizdede olmaz

kızlar bu arada hepsi burada comdan si,periş vermiştim bebişime bir iki parça kalitelerini bilmeden..bebetto markalı ürünün kumaşını çok beğendim.patiklş alt ve zıbınını çokta uyguna aldım.5,5 ve 7,5 ürünler.ucuz diye çok emin değildim ama gayet güzel çıktı tulumları falanda alınabilir..hem türkiyede üretilmiş hemde 100/100 pamuklar tavsiye ederim..resim koymayı bilmiyıorum yoksa koyardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…