kızlar bu arada hepsi burada comdan si,periş vermiştim bebişime bir iki parça kalitelerini bilmeden..bebetto markalı ürünün kumaşını çok beğendim.patiklş alt ve zıbınını çokta uyguna aldım.5,5 ve 7,5 ürünler.ucuz diye çok emin değildim ama gayet güzel çıktı tulumları falanda alınabilir..hem türkiyede üretilmiş hemde 100/100 pamuklar tavsiye ederim..resim koymayı bilmiyıorum yoksa koyardım..
hoşbulduk suraycım,nasılsın tatlım nasıl keyifler...
iyiyim canım şimdilik bir yaramazlık yok şükür :) sabırla c.tesiyi bekliyorum cinsiyet öğrenmek için boshayallersmile ve sizi takip ediyorum:smiley-cool:
suray bu cumartesiyi merakla bekleyen 2 kişi olduk demek ki. bu kadar hevesleniyoruz, umarım kendilerini gösterirler, naza çekmezler. dün "canım ailem" dizisinde cinsiyet öğrenmeye gittiler, ama bebiş kendini göstermedi. kadın "çeviremez miyiz" diye doktora sorunca çok güldüm. biz de öyle olmayız ve listede bizim de cinsiyetler belli olur hayırlısıyla umarım.
kızlar bu arada hepsi burada comdan si,periş vermiştim bebişime bir iki parça kalitelerini bilmeden..bebetto markalı ürünün kumaşını çok beğendim.patiklş alt ve zıbınını çokta uyguna aldım.5,5 ve 7,5 ürünler.ucuz diye çok emin değildim ama gayet güzel çıktı tulumları falanda alınabilir..hem türkiyede üretilmiş hemde 100/100 pamuklar tavsiye ederim..resim koymayı bilmiyıorum yoksa koyardım..
hoşbulduk suraycım,nasılsın tatlım nasıl keyifler...
suray bu cumartesiyi merakla bekleyen 2 kişi olduk demek ki. bu kadar hevesleniyoruz, umarım kendilerini gösterirler, naza çekmezler. dün "canım ailem" dizisinde cinsiyet öğrenmeye gittiler, ama bebiş kendini göstermedi. kadın "çeviremez miyiz" diye doktora sorunca çok güldüm. biz de öyle olmayız ve listede bizim de cinsiyetler belli olur hayırlısıyla umarım.
selam güzel amnneler... İtalyadan tedarikçilerimiz burada o yüzden fazla takip edemiyorum......
selam kızlar
bu benim bebek kesin aşağıda adım attırmıyor bana nasıl baskı yapıyor ödüm kopuyor bişey olucak diye
bide benim hayatımda hiç burnum kanamamıştı ara sıra çok hafif kan geliyor
dr zamanını bende iple çekiyorum bizimde artık cinsiyet kesinleşir ozaman
selam canlarım nasılsınız...
ayşecim kızın kesinleşmişşş..ne güzel darısı bizim başımıza...ben hala tam öğrenemedim çok sinir..ay millet 3 ayda öğreniyor biz herhalde 5 ayın sonunda öğreneceğiz çünkü randevumuz 19una falan..ozamanda göremezsekkk bayılrımmmakannehir
ayağını koyuyo dizini koyuyor yaramazlık yapıyor bize....
bende bişiler almak istiyorum ama artık öğrenemedik kendime alacağım napimmm:roflol:
canım 15+6'yım biraz sorunlu geçiyor o yüzden hastanelerde yattığım için sizlere geç katılıyorum Allah nasip ederse oğluşum olacak
merhaba arkadaşlar benimde aynen senin gibi aşağıda gibi hissediyorum benimde burnum kanıyordu kulak burun boğaz uzmanına gittim kılcal damarların çatlamış dedi hamilelikte çok normal dedi şuanda 17 haftalığım hem zamanın nasıl geçtiğini anlamadım hemde biran önce şu 5 ayın geçmesini istiyorum gelsin artık şu eylül ayı sabrım kalmadı :ecrin_bebek:
Ay ben de bugun bebek kiyafetleri baktim. almamak icin kendimi zor tuttum ya.. daha cinsiyetini bilmedigim icin almadim. bilseydim kesin alirdim. delikafadulden dayanamiyorum!! ben nedense hep erkk kiyafetleri bakiyorum. kizlarin kiyafetleri cok tatli oluyo ama benimki oglan olacak gibi gelyo.. bi ogrensem de rahatlasam.. :jeyyar:
Hoş geldin aramıza ceylan... ablam bahsediyordu senden oda buraya üye bebeğimiz hatırlarsın belki :)) Şimdi onu aradım hamile olduğunu duyunca çok mutlu oldu çok selam söyledi. Bu arada satlarımız aynı seninle sanırım bende şuanda 15+6 yım. Cinsiyet belli olmuşmuydu senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?