2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım peki web sitesınde ürünün oldugu sayfanın lınkını koyar mısın bakalım
bende %100 pamuklu gysiler arıyorum ama bulmak öyle zor ki

iyiyim canım şimdilik bir yaramazlık yok şükür :) sabırla c.tesiyi bekliyorum cinsiyet öğrenmek için boshayallersmile ve sizi takip ediyorum:smiley-cool:

suray bu cumartesiyi merakla bekleyen 2 kişi olduk demek ki. bu kadar hevesleniyoruz, umarım kendilerini gösterirler, naza çekmezler. dün "canım ailem" dizisinde cinsiyet öğrenmeye gittiler, ama bebiş kendini göstermedi. kadın "çeviremez miyiz" diye doktora sorunca çok güldüm. biz de öyle olmayız ve listede bizim de cinsiyetler belli olur hayırlısıyla umarım.

evet bizde izledik eşim diyor ki: bizim doktor olsa çevirirdi!!!!!
diyorum nasıl çevirecek hahaha çok güldüm
bizim doktor yapar diyor
çok seviyor doktorumuzu :)

canım bende gördüm ama kargo ücreti ne kadar hiç yazmıyor
cesaret edemedim sipariş vermeye

ne kadarmış?????????

hoşbulduk suraycım,nasılsın tatlım nasıl keyifler...

aynen canım ya bizde canım ailem dizisini izledik güldük halimizekaydirigubbakcemile3

canım güle güle kullanın.bende bişeyler almak istiyorum hastane çıkışı fiyatları uygun mu sence?Normalde fiyatları bilmiyorum bi bilgin var mı?rahatsızlığımdan dolayı dışarı çıkamıyorum da.

oooo bayanlar bebeklere alışverişler başlamış bile ben daha bir iğne bile almadım bebeğime 6,aya kadar da almayı düşünmüyorum

selam canlarım nasılsınız...
ayşecim kızın kesinleşmişşş..ne güzel darısı bizim başımıza...ben hala tam öğrenemedim çok sinir..ay millet 3 ayda öğreniyor biz herhalde 5 ayın sonunda öğreneceğiz çünkü randevumuz 19una falan..ozamanda göremezsekkk bayılrımmmakannehir
ayağını koyuyo dizini koyuyor yaramazlık yapıyor bize....
bende bişiler almak istiyorum ama artık öğrenemedik kendime alacağım napimmm:roflol:

selam kızlar

bu benim bebek kesin aşağıda adım attırmıyor bana nasıl baskı yapıyor ödüm kopuyor bişey olucak diye
bide benim hayatımda hiç burnum kanamamıştı ara sıra çok hafif kan geliyor
dr zamanını bende iple çekiyorum bizimde artık cinsiyet kesinleşir ozaman

Merhaba kızlar. Bu haber öğretmen arkadaşları yakından ilgilendiriyor..

Süt izninde “annenin” istediği oldu

Konya 2. ıdare Mahkemesi, birçok memuru yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Mahkeme, doğum yapan memurların süt izinlerini görevli oldukları idarenin değil, annenin kendisinin belirleyeceğine hükmetti.
Konya’da bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan davacı, doğum yapması nedeniyle süt izni kullanmak üzere okul yönetimine başvurdu. Okul müdürlüğü de memurların süt izinlerini sadece 1 buçuk saatlik öğle tatilinde kullanabilecekleri yönünde görüş bildirdi.
Davacı kadın da bunun üzerine süt izninde kendisinin saat seçme hakkı olduğunu ifade ederek, okul yönetiminin izin vermemesi nedeniyle yaşadığı mağduriyetinin giderilmesi ve söz konusu işlemin iptali istemiyle Konya 2. ıdare Mahkemesi’ne dava açtı.

SÜT ıZNı ANNEYı BAĞLAR
Davayı görüşen yerel mahkeme kararında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda, “1 yaşından küçük çocukları olan memurların günde toplam 1 buçuk saaat süt izni hakkı olduğu, verilen süt izninin kullanımında da annenin seçim hakkı olduğunun” hükme bağlandığı anımsatıldı.
Ayrıca, idarenin izni öğle saatinde kullanılması yönündeki görüşünün davacıyı mağdur edeceği ifade edilen mahkeme kararında, idarenin söz konusu işleminde hukuka uyarlılık bulunmadığının altı çizildi.
Dava konusu işlemin uygulanması halinde telafisi güç zararlar doğurabileceğinin de vurgulandığı kararda, işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar verildi.

Ay ben de bugun bebek kiyafetleri baktim. almamak icin kendimi zor tuttum ya.. daha cinsiyetini bilmedigim icin almadim. bilseydim kesin alirdim. delikafadulden dayanamiyorum!! ben nedense hep erkk kiyafetleri bakiyorum. kizlarin kiyafetleri cok tatli oluyo ama benimki oglan olacak gibi gelyo.. bi ogrensem de rahatlasam.. :jeyyar:

merhaba arkadaşlar benimde aynen senin gibi aşağıda gibi hissediyorum benimde burnum kanıyordu kulak burun boğaz uzmanına gittim kılcal damarların çatlamış dedi hamilelikte çok normal dedi şuanda 17 haftalığım hem zamanın nasıl geçtiğini anlamadım hemde biran önce şu 5 ayın geçmesini istiyorum gelsin artık şu eylül ayı sabrım kalmadı :ecrin_bebek:

Tatlım seninki en azından bi tahminde bulundu kız diye ben onu bile öğrenemedim. :bbo:
Pazartesiyi iple çekiyorum... mafoldumben

canım 15+6'yım biraz sorunlu geçiyor o yüzden hastanelerde yattığım için sizlere geç katılıyorum Allah nasip ederse oğluşum olacak

Hoş geldin aramıza ceylan... ablam bahsediyordu senden oda buraya üye bebeğimiz hatırlarsın belki :)) Şimdi onu aradım hamile olduğunu duyunca çok mutlu oldu çok selam söyledi. Bu arada satlarımız aynı seninle sanırım bende şuanda 15+6 yım. Cinsiyet belli olmuşmuydu senin.

benim alt karnımın aşağısı hele akşamları sertleşiyor acayip sancı oluyor sende de mi öyle oluyor?
burun kanamasını da okumuştum hamilelikte normalmiş

Cnm sen ne zaman gidiyosun doktora inşallah öğrenirsin...

ceylanın oğlu olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…