Cnm sen ne zaman gidiyosun doktora inşallah öğrenirsin...
benim alt karnımın aşağısı hele akşamları sertleşiyor acayip sancı oluyor sende de mi öyle oluyor?
burun kanamasını da okumuştum hamilelikte normalmiş
ceylanın oğlu olucak canım
evet bizde izledik eşim diyor ki: bizim doktor olsa çevirirdi!!!!!
diyorum nasıl çevirecek hahaha çok güldüm
bizim doktor yapar diyor
çok seviyor doktorumuzu :)
gecen hafta gittigimde bebis gostermedi :çok üzgünüm: simdi 26 Nisanda ancak... senağlama en son ben ogrencem galiba:1no2:
selam kızlar
bu benim bebek kesin aşağıda adım attırmıyor bana nasıl baskı yapıyor ödüm kopuyor bişey olucak diye
bide benim hayatımda hiç burnum kanamamıştı ara sıra çok hafif kan geliyor
dr zamanını bende iple çekiyorum bizimde artık cinsiyet kesinleşir ozaman
benim şu birkaç günden beri ayağa kalkarken aşağıya doğru çıkacak gibi oluyor o gün dayanamadım temizlik yaptım ona bağlıyorum ama korkuttu beni biraz tabi eyvahedigeldismile
bendede aynı sorun var canım adım atamıyorum ama geçen hafta doktor yerinin normol olduğunu söyledi.başka birşeyden kaynaklanıyor galiba.Haftaya doktora sormayı düşünüyorum.şimdiden böyle olursa büyüyünce nolcak:çok üzgünüm:
Listenin en başında da sen varsın ben bile sabredemiyorumyazık sana....
Sende farklı bi polikliniğe gidemezmisin sadece cinsiyetini öğrenicem dersin. Olmazmı acaba cnm. Gitmeden de çikolata ve vişne suyu iç. Benimki göstermesse bende öyle yapıcam.
Tatlım seninki en azından bi tahminde bulundu kız diye ben onu bile öğrenemedim. :bbo:
Pazartesiyi iple çekiyorum... mafoldumben
aynen bende öyle diyorum şimdiden böyle büyünce nasıl olucak diye düşünüyorum
bazen otururken bile batıyor resmen
günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(
canım bende hiç bir iş yapmıyorum geçen gün çok sıkıldım arabayla dışarı çıktık.O zamanda çok batma oldu geri döndük hemen.Bi arkadaşım karın kaslarının zayıf olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi ama bilmiyorum.
Listenin en başında da sen varsın ben bile sabredemiyorumyazık sana....
Sende farklı bi polikliniğe gidemezmisin sadece cinsiyetini öğrenicem dersin. Olmazmı acaba cnm. Gitmeden de çikolata ve vişne suyu iç. Benimki göstermesse bende öyle yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?