2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim alt karnımın aşağısı hele akşamları sertleşiyor acayip sancı oluyor sende de mi öyle oluyor?
burun kanamasını da okumuştum hamilelikte normalmiş

benim şu birkaç günden beri ayağa kalkarken aşağıya doğru çıkacak gibi oluyor o gün dayanamadım temizlik yaptım ona bağlıyorum ama korkuttu beni biraz tabi eyvahedigeldismile

evet bizde izledik eşim diyor ki: bizim doktor olsa çevirirdi!!!!!
diyorum nasıl çevirecek hahaha çok güldüm
bizim doktor yapar diyor
çok seviyor doktorumuzu :)

demek sizin doktor yetenekli :) biz bu cumartesi öğrenemezsek sizin doktorun adını alırım :)

gecen hafta gittigimde bebis gostermedi :çok üzgünüm: simdi 26 Nisanda ancak... senağlama en son ben ogrencem galiba:1no2:

Listenin en başında da sen varsın ben bile sabredemiyorum yazık sana....
Sende farklı bi polikliniğe gidemezmisin sadece cinsiyetini öğrenicem dersin. Olmazmı acaba cnm. Gitmeden de çikolata ve vişne suyu iç. Benimki göstermesse bende öyle yapıcam.

bendede aynı sorun var canım adım atamıyorum ama geçen hafta doktor yerinin normol olduğunu söyledi.başka birşeyden kaynaklanıyor galiba.Haftaya doktora sormayı düşünüyorum.şimdiden böyle olursa büyüyünce nolcak:çok üzgünüm:

benim şu birkaç günden beri ayağa kalkarken aşağıya doğru çıkacak gibi oluyor o gün dayanamadım temizlik yaptım ona bağlıyorum ama korkuttu beni biraz tabi eyvahedigeldismile

aynen ben birşeyde yapmıyorum hep yatıyorum
inşllh ters bişey olmaz acayip korkuyorum
şu 5 ayıda bi atlatsak hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebişlerimizi

aynen bende öyle diyorum şimdiden böyle büyünce nasıl olucak diye düşünüyorum
bazen otururken bile batıyor resmen

kızlar az önce bağlantım koptu.
aldıklarım piyasaya göre uygundu fiyatlar..genelde o sitede piyasaya göre uygun oluyor yada aynı fiyat oluyor...ben dört parça ürün söylemiştim kargo 3,5 tl ödedim..

evet listenin en basinda olmama ragmen en son cinsiyeti ogrencem galiba. Biraz sabretmeye caliscam olmazsa dedigin gibi cikolatayla ve visne suyu icip baska doktora gitcem olumunekankayizsmile

Tatlım seninki en azından bi tahminde bulundu kız diye ben onu bile öğrenemedim. :bbo:
Pazartesiyi iple çekiyorum... mafoldumben

evt ama canım ben kesin istiyorum bişiler almak için yine el kol bağlı..yoksa öğrenmeyi alışveriş yapmak için istiyorum ben aslında kız erkek farketmez benim için....
tabi erkeğe dönerse eşim havalara uçacak bende ona uçacam ozaman...:tomato::tomato:
pazartesi inşa allahım gönlüne göre versin canım bende bugün akşamüzerini bekliyorum 3lü test sonuçlarımız çaıkacakmış

benimde net değilde ikisinede uyacak renklerde bir iki bişey aldım dayanamıyorum artık ya,çok özeniyorum ama frenlemeye çalışıyorum kendimi:))

aynen bende öyle diyorum şimdiden böyle büyünce nasıl olucak diye düşünüyorum
bazen otururken bile batıyor resmen

canım bende hiç bir iş yapmıyorum geçen gün çok sıkıldım arabayla dışarı çıktık.O zamanda çok batma oldu geri döndük hemen.Bi arkadaşım karın kaslarının zayıf olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi ama bilmiyorum.

günaydın kızlar nasılsınız?? dudağımda çok kötü bir uçuk çıktı ya ağzımı açamıorum,,hayatımda uçuk çıkarmamıştım ben(

gunaydin kizlar :) cok gecmis olsun canim benimde dudaklarim ucuck yara icerisinde ayni ben bide dayanamiyorum oynuyorum sinirime dokunuyo mor kabuk kabuk olmus sabah baktim bu arada sabah yine kustum aslinda yedigim bir sey olmayinca yanlizca calisiyorum yaptigim bir sey yok gecmedi bu ya sinir oldum
bende simdi youtubedan yaprak dokumunu izliyim bari .

insanın aklıa herşey geliyor dr zamanı bi gelseydi biran önce

ben 5 ay sonra ogrenicem cinsiyetini basimdaki koca ile
visne ve cikolata cinsiyet gostermesi icin rusvetmi bebislere ben bebek olsam biri bana cikolata verse kesin gosterirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…