2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah sonuçların güzel çıkar cnm :)
Bende çok hevesleniyorum bişeyler almak için hatta dün şu arabalı yataklara baktım erkek olursa hemen alıcam diye :)) benim bebişinde şimdilik 3 adet gs li çorabi ve bir adet sarı renk çıtçıtlı badisi mevcut... Başka hiç bişey almadım.

aynen bende öyle diyorum şimdiden böyle büyünce nasıl olucak diye düşünüyorum
bazen otururken bile batıyor resmen
karnımız büyüyünce ne olacak söyleyim hava dahada sıcak olacak yürümemiz değişecek gece rahat yatamayacağız sık tuvalet gideceğiz akannehir

karnımız büyüyünce ne olacak söyleyim hava dahada sıcak olacak yürümemiz değişecek gece rahat yatamayacağız sık tuvalet gideceğiz akannehir

ben şimdiden sık tuvalate gidiyorum 1 bardak su içiyim sanki saatlerce sıkışmış gibiyim

ben 5 ay sonra ogrenicem cinsiyetini basimdaki koca ile
visne ve cikolata cinsiyet gostermesi icin rusvetmi bebislere ben bebek olsam biri bana cikolata verse kesin gosterirdim .

allah iyiliğini versin cnm...
Sen neden öğrenemiyosun eşin sirprizmi olsun istiyor yoksa. Çatlamazsan iyidir...

allah iyiliğini versin cnm...
Sen neden öğrenemiyosun eşin sirprizmi olsun istiyor yoksa. Çatlamazsan iyidir...

evet ya ogrensem diyorum her seyis ari krem rengi aliyorum renksiz renksiz diyorumki sorsam doktora asla dedi kesinlikle sana soylemem dedim aldigin esyalardan anlarim diyor ilgnc bir kac hamile sirketinde arkadasi vardi hic biri bilmiyodu ogrenmiyolar merakta etmiyoalr ben cok ediyorum ama kizmis gibi geliyor bana yani meyve falan yiyorum karnim top gibi yine dogunca ogrenicem.

benim geçen hafta dudağımda uçuk çıktı bütün yüzüm dudağım şişti diş etlerime bile etkisi oldu çok ağrıdı hala izi var geçmedi çok can sıkcı bi durum doktor bebeğinede bir etkisi olabilir dedi hepinize geçmiş olsun a.s.

bende çok sık tuvalete çıkıyorum, sabah altıda saat kurmuş gibi çok sıkışmış vaziyette tuvaletteyim.burun kanaması bende de oluyor fakat kurumuş oluyor.sabah burnumu temizlerken fark ediyorum
ben daha bebeğe hiç bişey almadım, 6. aydan öncede düşünmüyorum, ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde benim deli kocam 100 tane bebek bezi almış gelmiş :)
bu arada raporum bitiyo yarın. akşamdan akşama okuycam buraları, böyle iyiydi ama

Ayy çin işkencesi gibi cnm yaa :kedi: heralde benimki bana yapsa ağlar zırlar kabul ettirirdim kaydirigubbakcemile3

yine ben aldım canım bu bebek kıyafetleri toppiğimiz var ya oraya resimlerini koymuştum:))
benim sana göre baya var ama şimdi kızsa pembeler almam lazım fırfırlı elbiseler saç bantları falan ayy çok şekerrrr:asigim:

kızlar ben hamile kaldığımdan beri bıyıklarımı almıyorum hiç yok çıkmıyor yani ne iş anlamadım)))))normalde 15günde almadan dışarıya çıkamam yani gölge gibi belli olur ....
burda bazı arkadaşlarda kıllanmalar olmuş hatta ben nettede okumuştum kıllanmalar olur doğumdan sonra dökülür diye bende olmadı yanii şimdilikkk tabii..hatta azalma var

bence çok bebek bezi almayın çok çabuk kilo alıyorlar ondan sonra dar gelebiliyor gerçi yeni doğdukların da daha sık alt değişiliyor herbezi kirli oluyo yaramazların

mihri01 canım bende adanalıyım
sen adana merkezdemisin
çünkü ben 7. ayımda adanaya gelmeye düşünüyorum doğumuda orda düşünüyorum
tabi sil baştan dr ve hastane aramam gerekiyo
sen araştırmalara başladın mı?
adanadaki özel hastane fiyatları hakkında bilgin varmı canım

ay ogün çarşıda kız zıbın takımı gördüm sanki gelinlik pembe fırfırlı felan nekadar hoştu tabi bir cinsiyetini öğrenseydik alırdık erkeklere görede sanki damatlık gibi vardı böyle beyaz simli felan hihoyyyt

ay senin kocan da sabirsizmis ya kaydirigubbakcemile3 bizimkisi beni frenliyor, ben biseyler almak istyom ama o corap bile aldirmyo once cinsiyetini ogrenelim diyo. ama ben dayanamyom . bugun bi corap bile olsun alarak icimiz rahatcam ya. artk danayanamiyorum :dance:

ayyy ne şanslısın canım ya ben de kıl patlaması oldu resmen önceden 1,5 ayda bir ağda yapardım şimdi ayda bir yapmam gerekiyor

Ayy çin işkencesi gibi cnm yaa :kedi: heralde benimki bana yapsa ağlar zırlar kabul ettirirdim kaydirigubbakcemile3

ben anlamadim zaten supriz olunca ne olcaksa pipisi yok galiba oyle geliyo bana diyorum tahmin tamam ama sakin doktora sorma diyo .10 tane zibin 3 tane tulum 2 battaniye bide alt degsitirme battaniyesi aldim hepsi krem hepsi ne renk ne ruh var giysilerde .

merhabalaaar tatlı anne adaylarııı a.s.
canım o gördüklerin kırk uçurmada ve bebek mevlidinde giydiriliyo
gerçektende çok şekerler opuyorumnanaktan
ben normal takım giydirdim oğluma ama içim çok kaldı onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…