- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
evt ama canım ben kesin istiyorum bişiler almak için yine el kol bağlı..yoksa öğrenmeyi alışveriş yapmak için istiyorum ben aslında kız erkek farketmez benim için....
tabi erkeğe dönerse eşim havalara uçacak bende ona uçacam ozaman...:tomato::tomato:
pazartesi inşa allahım gönlüne göre versin canım bende bugün akşamüzerini bekliyorum 3lü test sonuçlarımız çaıkacakmış
karnımız büyüyünce ne olacak söyleyim hava dahada sıcak olacak yürümemiz değişecek gece rahat yatamayacağız sık tuvalet gideceğiz akannehiraynen bende öyle diyorum şimdiden böyle büyünce nasıl olucak diye düşünüyorum
bazen otururken bile batıyor resmen
karnımız büyüyünce ne olacak söyleyim hava dahada sıcak olacak yürümemiz değişecek gece rahat yatamayacağız sık tuvalet gideceğiz akannehir
ben 5 ay sonra ogrenicem cinsiyetini basimdaki koca ile
visne ve cikolata cinsiyet gostermesi icin rusvetmi bebislere ben bebek olsam biri bana cikolata verse kesin gosterirdim .
allah iyiliğini versin cnm...
Sen neden öğrenemiyosun eşin sirprizmi olsun istiyor yoksa. Çatlamazsan iyidir...
gunaydin kizlar :) cok gecmis olsun canim benimde dudaklarim ucuck yara icerisinde ayni ben bide dayanamiyorum oynuyorum sinirime dokunuyo mor kabuk kabuk olmus sabah baktim bu arada sabah yine kustum aslinda yedigim bir sey olmayinca yanlizca calisiyorum yaptigim bir sey yok gecmedi bu ya sinir oldum
bende simdi youtubedan yaprak dokumunu izliyim bari .
ben şimdiden sık tuvalate gidiyorum 1 bardak su içiyim sanki saatlerce sıkışmış gibiyim
evet ya ogrensem diyorum her seyis ari krem rengi aliyorum renksiz renksiz diyorumki sorsam doktora asla dedi kesinlikle sana soylemem dedim aldigin esyalardan anlarim diyor ilgnc bir kac hamile sirketinde arkadasi vardi hic biri bilmiyodu ogrenmiyolar merakta etmiyoalr ben cok ediyorum ama kizmis gibi geliyor bana yani meyve falan yiyorum karnim top gibi yine dogunca ogrenicem.
İnşallah sonuçların güzel çıkar cnm :)
Bende çok hevesleniyorum bişeyler almak için hatta dün şu arabalı yataklara baktım erkek olursa hemen alıcam diye :)) benim bebişinde şimdilik 3 adet gs li çorabi ve bir adet sarı renk çıtçıtlı badisi mevcut... Başka hiç bişey almadım.
bende çok sık tuvalete çıkıyorum, sabah altıda saat kurmuş gibi çok sıkışmış vaziyette tuvaletteyim.burun kanaması bende de oluyor fakat kurumuş oluyor.sabah burnumu temizlerken fark ediyorum
ben daha bebeğe hiç bişey almadım, 6. aydan öncede düşünmüyorum, ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde benim deli kocam 100 tane bebek bezi almış gelmiş :)
bu arada raporum bitiyo yarın. akşamdan akşama okuycam buraları, böyle iyiydi ama
ben 5 ay sonra ogrenicem cinsiyetini basimdaki koca ile
visne ve cikolata cinsiyet gostermesi icin rusvetmi bebislere ben bebek olsam biri bana cikolata verse kesin gosterirdim .
demek sizin doktor yetenekli :) biz bu cumartesi öğrenemezsek sizin doktorun adını alırım :)
yine ben aldım canım bu bebek kıyafetleri toppiğimiz var ya oraya resimlerini koymuştum:))
benim sana göre baya var ama şimdi kızsa pembeler almam lazım fırfırlı elbiseler saç bantları falan ayy çok şekerrrr:asigim:
bende çok sık tuvalete çıkıyorum, sabah altıda saat kurmuş gibi çok sıkışmış vaziyette tuvaletteyim.burun kanaması bende de oluyor fakat kurumuş oluyor.sabah burnumu temizlerken fark ediyorum
ben daha bebeğe hiç bişey almadım, 6. aydan öncede düşünmüyorum, ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde benim deli kocam 100 tane bebek bezi almış gelmiş :)
bu arada raporum bitiyo yarın. akşamdan akşama okuycam buraları, böyle iyiydi ama
kızlar ben hamile kaldığımdan beri bıyıklarımı almıyorum hiç yok çıkmıyor yani ne iş anlamadım)))))normalde 15günde almadan dışarıya çıkamam yani gölge gibi belli olur ....
burda bazı arkadaşlarda kıllanmalar olmuş hatta ben nettede okumuştum kıllanmalar olur doğumdan sonra dökülür diye bende olmadı yanii şimdilikkk tabii..hatta azalma var
Ayy çin işkencesi gibi cnm yaa :kedi: heralde benimki bana yapsa ağlar zırlar kabul ettirirdim kaydirigubbakcemile3
ay ogün çarşıda kız zıbın takımı gördüm sanki gelinlik pembe fırfırlı felan nekadar hoştu tabi bir cinsiyetini öğrenseydik alırdık erkeklere görede sanki damatlık gibi vardı böyle beyaz simli felan hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?