kızlar ben hamile kaldığımdan beri bıyıklarımı almıyorum hiç yok çıkmıyor yani ne iş anlamadım)))))normalde 15günde almadan dışarıya çıkamam yani gölge gibi belli olur ....
burda bazı arkadaşlarda kıllanmalar olmuş hatta ben nettede okumuştum kıllanmalar olur doğumdan sonra dökülür diye bende olmadı yanii şimdilikkk tabii..hatta azalma var
evet canım tam merkezdeyim bugün eşim hastaneleri gezmiş banada birsürü doktor ismi getirdi ben allah izin verirse metro hastanesinde düşünüyorum 2 tane doktor varmış orada biri ferhat erol birde selçuk aslan diye araştıracam hangisi daha iyi diye ona gidecem orada doğumumu yapacam haftaya gidecem nasıl olduğunu sana yazarım daha öncede orada doğum yapanları tanıyorum iyi bir hastane olduğunu söylediler fiyatı ise muayene ücreti 21 tlmihri01 canım bende adanalıyım
sen adana merkezdemisin
çünkü ben 7. ayımda adanaya gelmeye düşünüyorum doğumuda orda düşünüyorum
tabi sil baştan dr ve hastane aramam gerekiyo
sen araştırmalara başladın mı?
adanadaki özel hastane fiyatları hakkında bilgin varmı canım
evet canım tam merkezdeyim bugün eşim hastaneleri gezmiş banada birsürü doktor ismi getirdi ben allah izin verirse metro hastanesinde düşünüyorum 2 tane doktor varmış orada biri ferhat erol birde selçuk aslan diye araştıracam hangisi daha iyi diye ona gidecem orada doğumumu yapacam haftaya gidecem nasıl olduğunu sana yazarım daha öncede orada doğum yapanları tanıyorum iyi bir hastane olduğunu söylediler fiyatı ise muayene ücreti 21 tl
doğum ise 300ytl imiş tabi ozamana değişmesse
canım metropark ayrı metro hastanesi ayrı ikiside yeni sayılır ben metro hastanesine gidecem acıbademe 8 milyar istiyorlarmış okadar veremem haberlşiriz canım hatta gelirsin görüşürüz bile senin ailenmi burada o yüzdenmi burada yapacaksın doğumumetropark hastanesi annemlere çok yakın canım
aslında bende o hastaneyi düşünüyorum
ama bi yandanda aklım acıbademde fakat orda biraz pahalı sanırım fiyatlar
walla seni bulduğum çok iyi oldun canım
burdan haberleşelim
burada kırk uçurma diye birşey duymadım ama isteyen mevlid okutuyor burada gelen misafire kaynar diye bir içecek yaplıror ikram edilirmerhabalaaar tatlı anne adaylarııı a.s.
canım o gördüklerin kırk uçurmada ve bebek mevlidinde giydiriliyo
gerçektende çok şekerler opuyorumnanaktan
ben normal takım giydirdim oğluma ama içim çok kaldı onlarda
canım metropark ayrı metro hastanesi ayrı ikiside yeni sayılır ben metro hastanesine gidecem acıbademe 8 milyar istiyorlarmış okadar veremem haberlşiriz canım hatta gelirsin görüşürüz bile senin ailenmi burada o yüzdenmi burada yapacaksın doğumu
bence çok bebek bezi almayın çok çabuk kilo alıyorlar ondan sonra dar gelebiliyor gerçi yeni doğdukların da daha sık alt değişiliyor herbezi kirli oluyo yaramazların
burada kırk uçurma diye birşey duymadım ama isteyen mevlid okutuyor burada gelen misafire kaynar diye bir içecek yaplıror ikram edilir
bende annemle aynı şehirde oturuyorum ama gidip annemde kalacam doğumdan sonra biraz annelerde olmasa ne yapardık acaba opuyorumnanaktanaa ben metro hastanesini bilmiyorum canım
off acıbadem ne öyle çok pahalı yaa ssk ile anlaşmaları yok mu acaba?
tatlım ben adanalıyım zaten evledim yurtdışına geldim.7.ayımda ailemin yanına gidecem.Allah nasip ederse doğumu memleketimde yapacam.hem annemden başka kimse daha iyi bakamaz bana:)neyse haberleşelim canım
bende annemle aynı şehirde oturuyorum ama gidip annemde kalacam doğumdan sonra biraz annelerde olmasa ne yapardık acaba opuyorumnanaktan
lütfen kızlar
benim annem yurtdışında ve anladığım kadarıyla doğumda yanımda olamayacak
sonrasında ??? artık 1 sene sonra anca sanırım
burda hiç ama hiç akrabam yok
böyle zamanlarda insan çok arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?