2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız..Ben bu aralar çok rüya görüyorum ve çok etkileniyorum.Gün içindeki ruh halimde ona göre değişiyor.Çok nadir olurdu eskiden ama bebişimle beraber fazlalaştı.
Dün mutsuzdum stresliydim bugün rahatım çok şükür rüyamda bebişimi gördüm çok güzeldi Şeniz

Aynen benimde cnm kaşlarım bıyıklarım bacaklarım hiç çıkmıyor desem yeri ama göbeğimde kıllanma oldu. Acaba benimkide kız mı? :)))

evet canım tam merkezdeyim bugün eşim hastaneleri gezmiş banada birsürü doktor ismi getirdi ben allah izin verirse metro hastanesinde düşünüyorum 2 tane doktor varmış orada biri ferhat erol birde selçuk aslan diye araştıracam hangisi daha iyi diye ona gidecem orada doğumumu yapacam haftaya gidecem nasıl olduğunu sana yazarım daha öncede orada doğum yapanları tanıyorum iyi bir hastane olduğunu söylediler fiyatı ise muayene ücreti 21 tl
doğum ise 300ytl imiş tabi ozamana değişmesse

metropark hastanesi annemlere çok yakın canım
aslında bende o hastaneyi düşünüyorum
ama bi yandanda aklım acıbademde fakat orda biraz pahalı sanırım fiyatlar
walla seni bulduğum çok iyi oldun canım
burdan haberleşelim

canım metropark ayrı metro hastanesi ayrı ikiside yeni sayılır ben metro hastanesine gidecem acıbademe 8 milyar istiyorlarmış okadar veremem haberlşiriz canım hatta gelirsin görüşürüz bile senin ailenmi burada o yüzdenmi burada yapacaksın doğumu

burada kırk uçurma diye birşey duymadım ama isteyen mevlid okutuyor burada gelen misafire kaynar diye bir içecek yaplıror ikram edilir

aa ben metro hastanesini bilmiyorum canım
off acıbadem ne öyle çok pahalı yaa ssk ile anlaşmaları yok mu acaba?
tatlım ben adanalıyım zaten evledim yurtdışına geldim.7.ayımda ailemin yanına gidecem.Allah nasip ederse doğumu memleketimde yapacam.hem annemden başka kimse daha iyi bakamaz bana:)neyse haberleşelim canım

bence çok bebek bezi almayın çok çabuk kilo alıyorlar ondan sonra dar gelebiliyor gerçi yeni doğdukların da daha sık alt değişiliyor herbezi kirli oluyo yaramazların

üst komşumun bebeği oldu yeni, ilk aylarda en çok bebek bezi lazım oluyor diyor, tam altını değiştiriyosun hemen pisletiveriyor.100 bez size 10-15 gün dayanmaz dedi :)
ilk öğrendiğimzde eşim heyecandan ne alacağını şaşırmış, bebek bezi aklına gelmiş,sositososito

bende h.sonu gördüm o elbiseleri bayıldım erkekler için olanlarda çok güzel papyonu bile var almamak için zor tuttum kendimi

bende annemle aynı şehirde oturuyorum ama gidip annemde kalacam doğumdan sonra biraz annelerde olmasa ne yapardık acaba opuyorumnanaktan

ya kızlar listeye baktımda, enterasan bi tablo olmuş.acaba satla cinsiyet arasında bi ilişki varmı?aynı satlar neredeyse hep aynı cinsiyet

bende annemle aynı şehirde oturuyorum ama gidip annemde kalacam doğumdan sonra biraz annelerde olmasa ne yapardık acaba opuyorumnanaktan

ayy iyiki var annelerimiz:)
off kaynarıda çok severim mihri
mis gibi kokar heryer
hep beklerdim bi doğum yapsada kaynar içsem diyee
inş biz kendi kaynarlarımızı içeriz:)

ben bebe sekeri yaptircam bebegime buraya posta ile gonderticem haha burda kimse bilmiyo ilk bende olucak esim bile bu ne ne guzelmis dedi dedimki kimsede yok bebek sekeri sadece bende olucak

bneimde dikkatimi çekti o satıaynı olanların cinsiyetide aynı sanki hemen hemen biizm cinsiyetimiz henüz belli değil ama sat aynı olanlar hep erkek biizm ilk tahmin kız

lütfen kızlar
benim annem yurtdışında ve anladığım kadarıyla doğumda yanımda olamayacak
sonrasında ??? artık 1 sene sonra anca sanırım
burda hiç ama hiç akrabam yok
böyle zamanlarda insan çok arıyor

ben sekermi cikolatami yaptirsam bilmiyorum hani bopzulmaz dimi posta bir haftayi geciyo bazen gecen kardesime hediye gonderdim biraz maddi degeri vardi postada gitti birnin hosuna gitti galiba insallah bebek sekerlerim gitmez postada biri alip sekerleri yiyip geri kalanini gondermez

canim benim ne annem ne kardesim hic bir akrabam yok esim esimin ailesi ile gidicem bebek 2 aylikken 15 gun tatile gelicem annem ancak bebegi bir iki yaisnda ancak gorur uzulme bende ayni durumdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…