2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sat tarihi aralik 6 olan cinsiyet ogrenen varmi aranizda arkadaslar?

merhaba kızlar nasılsınız dr a gitti 4 test soucunu aldım çok şükür giç bi sorn yok her şey normalmiş darısı siznkilere yarnda göz dranu giceği mevsm alarjisi olmuşum 4 yadn sonra istediği ilacı verebilirmiş gözüm için drum söledibilmiyorumkismile

mihri01 sarılık için dediğin şeyi ilkez senden duyuyorum.
kızlar bu arada benim karnım çatlamaya başladı yaaaaaaaaaaaaa
off benim gibi karnı çatlamaya başlayan var mı?

anaaam yazılarınızı okudum ya çocoklara neler yapılıyo öle tuzlama limonlama bide yıkarkaen çocukları ayaklarından tutum sallıyolarya ama neden ypiyolar bilmiyom

mihri01 bide şu dediğin kızlar için gelinlik gibi olan erkekler içinde damatlık gibi dediğin takımları nerde gördün
anneme söyledimde çarşıyı gezdim ama ben hiç görmedim dedi.
eğer adres verirsen annemde alsın bana
çok severim öyle cicikli bicikli şeyleri
söylediğin takımların herhangi bi adı var mı?

canım normalmaldir benmde kaşınmaya başladı kako yağı aldım 2 gündür kullanıyorm sende başla istersen başlamadıysan

hmm baktım cnm tamamen tesadüf galiba bilmiyorumkismileyani bilmiyorum

canım normalmaldir benmde kaşınmaya başladı kako yağı aldım 2 gündür kullanıyorm sende başla istersen başlamadıysan

bende bebe yağı kullanıyorum canım
ama arada unutuyorum yada üşeniyorum.zaten genç kızlığımda heryerim çatlamıştı
bi çatlamayan karnım kalmıştı oda hamilelikte çatlıyacak heralde
:)

gliserin yağı
hint yağı badem yağını birebir karıştırıp karın basen göğüs etrafına uygulayın kızlar
inanın mükemmel sonuç veriyo 3 ay oldu doğum yapalı ve benim hiç çatlağım yok zemuszemus

yok canim benimki baslamadi gerci her sabah bebek yagi aksamda roc catlak yagi kullaniyorum gerci catlicaksam zannetmiyorumki faydalari olsun genetik gibi geliyo bu is bana karnim az var daha ama gecerli cok oluyo ama catlama baslamadi ama ben genisledim yani kalcamda catlama var gobeimde killanma var sadece :)

vallami ? ben cok istiyorum soyle manken kizim olsun erkekler donsun hicbirine yuz vermesin ben her gun salalrim eger uzarsa :) hic usenmem .kocamida sallasam uzarmi acaba kisa degil ama uzun olsa kotu olmaz

:roflol::roflol:kocanda işe yaramaz ama bebekte her banyodan sonra deneyebilirsin bizde hem ayaklarından hemde başından tutup salllarlar boyu uzun olsun diye tabi abartmadan kaydirigubbakcemile3

canım vücudun elastiyeti ile ilgili sanırım.benim zaten genç kızlıktan kalma çatlaklarım vardı.ama göğebeğimde yoktu oda hamileikte çatlıyacak heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…