evet canım üzerinede bol ceviz atarlar
selam kızlar nasılsınız. canım sat, son adet tarihi demek. listeye baktığında son adet tarihi aynı olanların bebişlerinin cinsiyeti de aynı olmuş. tesadüf mü yoksa gerçekten böyle bir ilgi varmı bilemiyorum.
sat tarihi aralik 6 olan cinsiyet ogrenen varmi aranizda arkadaslar?
mihri01 sarılık için dediğin şeyi ilkez senden duyuyorum.
kızlar bu arada benim karnım çatlamaya başladı yaaaaaaaaaaaaa
off benim gibi karnı çatlamaya başlayan var mı?
selam kızlar nasılsınız. canım sat, son adet tarihi demek. listeye baktığında son adet tarihi aynı olanların bebişlerinin cinsiyeti de aynı olmuş. tesadüf mü yoksa gerçekten böyle bir ilgi varmı bilemiyorum.
canım benim sat 9 aralık ama oğluşum olcak inşş memlekete gittiğimde 13 + 2 de öğrenmiştim bingöldeki doktorum hala belli olmaz diyo ama laelaelaelaelae
canım normalmaldir benmde kaşınmaya başladı kako yağı aldım 2 gündür kullanıyorm sende başla istersen başlamadıysan
anaaam yazılarınızı okudum ya çocoklara neler yapılıyo öle tuzlama limonlama bide yıkarkaen çocukları ayaklarından tutum sallıyolarya ama neden ypiyolar bilmiyom
ayaklarından tutup sallamak boyu uzasın diye biliyorum ben
ayaklarından tutup sallamak boyu uzasın diye biliyorum ben
vallami ? ben cok istiyorum soyle manken kizim olsun erkekler donsun hicbirine yuz vermesin ben her gun salalrim eger uzarsa :) hic usenmem .kocamida sallasam uzarmi acaba kisa degil ama uzun olsa kotu olmaz
ay ben yapamam ya elimizden kayarsa allah korusn kıyamam:a015:
gliserin yağı
hint yağı badem yağını birebir karıştırıp karın basen göğüs etrafına uygulayın kızlar
inanın mükemmel sonuç veriyo 3 ay oldu doğum yapalı ve benim hiç çatlağım yok zemuszemus
yok canim benimki baslamadi gerci her sabah bebek yagi aksamda roc catlak yagi kullaniyorum gerci catlicaksam zannetmiyorumki faydalari olsun genetik gibi geliyo bu is bana karnim az var daha ama gecerli cok oluyo ama catlama baslamadi ama ben genisledim yani kalcamda catlama var gobeimde killanma var sadece :)[/QU
:)dediğin gibi çatlıyacak olduktan sonra yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?