2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de tatlıdan çok tiksindim yaa çikolata o kadar çok yedim ki tiksineceğim hiç aklıma gelmezdi:)

Ooo kızlar almışınız başınızı gitmişiniz... TAkip edemiyorum yazılanları.....
Neyse göndereyim şu tedarikçileri kattılıcam tam gaz... ama heralde 1 hafta kadar burdalar...

canim gecen aydi sanirsam gittim magazaya elbise gordum nasil sirin gullu falan onunde fiyonk var normalde siyah koyu renk disinda giymem koyu renk ama cicekli firfirli falan straplez mini neyimeyse aldim utanmadan giydim nasil komik gobis cikti deidmki degistiriyim esim yokd edi bebek gelince giyersin ozenmis almissin bebek gelince kalca bir yerden gogus bir yerden firllicak gogus simdiden her biri 4 kilo olmus nerdeyse mumkund egil anca bakarim bon bon .

:roflol::roflol::gitme::gitme:valla gülsemmi ağlasammı bilemedim delikafadulden

canim sat atrihine benide eklesene yas 28 sat 6 aralik cinsiyet kiz yada erkek baskada secenek yokki allahtan insanoglunda 10 cinsiyet yokta kizmi erkekmi diyorum herkese bakiyorumm rahatim bu acidan ben ogrenemicem nasilsa .

Son gittiğimde çikolata yedim fakat oralı hiç olmadı ondan önceki gittiğimde gösterdi bize bakalım bu sefer çikolatayı değiştireceğim belki oğlumun hoşuna gitmedi :))

kızlar bende bizim yandaki alılveriş mağzasına gittim ayyy kız kıyafetlerine takıldım kaldım ya ne cici şeyler var allahım dedim yicem ben bunları şimdi :roflol: daha cinsiyetimizde belli değil ama paçalı donlu askılı elbiselerden 3 tk aldım çıktım valla..manyak bişidii bunlar....ama yüzde 90 kız dedi yani erkeğe dönmez sanırım şeker şeker giiydirirm cimcimemi yaa....gerçi ağustos sonu doğunca anca eylül ayında 1 ay giyebilecek ama napim ya evde giydirirm bari hevesimizi almış oluruz ya çok bıcırıklarr çünkü....hihoyyyt
ay iyi yapmışmıyım kızlar ya dayanamıyorummm bennn

Son düzenleme:
:ecrin_bebek:
Son gittiğimde çikolata yedim fakat oralı hiç olmadı ondan önceki gittiğimde gösterdi bize bakalım bu sefer çikolatayı değiştireceğim belki oğlumun hoşuna gitmedi :))

hahahah)))canım ben bitter çikolata yiyorum süt içiyorum fıldır fıldır dönüyor..bizde hareketten pozisyon bulamıyoruz bi göremedik kutuyuu:roflol:
ayağı kolu durmuyo eliyle ayağıyla kapatıyor yaramaz:ecrin_bebek:

canim sat atrihine benide eklesene yas 28 sat 6 aralik cinsiyet kiz yada erkek baskada secenek yokki allahtan insanoglunda 10 cinsiyet yokta kizmi erkekmi diyorum herkese bakiyorumm rahatim bu acidan ben ogrenemicem nasilsa .
niye öğrenemicen cnm ?
öylemi karar verdiniz?bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:ayy öldürdün beni şimdiden marka seçimi yapıyo seninki baksana değiştir bide öyle dene bakalım :roflol:

Ayyy hadi inşallah gösterir cnm.. Sende öğren artık sıra bana gelsin...kaydirigubbakcemile2

bitter yiyim hareket edince çok hoşuma gidiyor öyle görmek allah herkese nasip etsin cinsiyetini gösterdiğinde paşamız dizini bükmüş uluorta meydandaydı :))

ayy kızlar muhabbetinize doyum olmuyo çok şekersiniz ama ben kaçıyorum
teyzem bahçeye ateş yakmış ateşte çay demlemiş havadaçok güzel bahçeye çıkıyorum
iyi bakın kendinizeee ve bebişlerinize görüşmek üzereeeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya benimde kalça büyüyor anlamadım..bugün elbise giydim arkada kasa büyümüş elbise yapışıyor yürüken sağ sol yapıyor bende hırka giydim...nolcak böyle bilmemmmm
Bebişlerin peşinde koşmaktan ister istemez kilo vericez bence, dert etme sen..sonuçta biz ebru şallı değiliz yani, normal insanız dimi :))))))))))

inşallah canım veririz yaa....normal insanız tabi normal kiloda olalım yeter fazla bişi istemiyroum

niye öğrenemicen cnm ?
öylemi karar verdiniz?bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:ayy öldürdün beni şimdiden marka seçimi yapıyo seninki baksana değiştir bide öyle dene bakalım :roflol:

canim bendeki koca cok cins istemem istemem diyo surekli aglicam sizlicam ama yermi bilmem pek umudum yok uyanik cins olmasinin yani sira ama ben ogreniyim sana soylemiyim diyorum anlarim aldigin giysilerden diyo bekle diyo bana gecen dedimki yatiyorum kizmi erkekmi belkide f.u hani sanatcimiz varya hadi hadi tanimiyo tabi o kim dedi guldumm hic ya dedim takiliyorum

Bizde seni öpüyoruz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…