hadi hayırlısı lilacım sağlıkla gelsinler inş
insan 1 gün önceden bile bebeğini göreceği için heyecanlanmaya başlıyor değilmidelikafadulden
sorma gitsin benim kalçada almış başını gidiyo herşeyi eritsem kalçam kalacak zaten :gitme:
ben de tatlıdan çok tiksindim yaa çikolata o kadar çok yedim ki tiksineceğim hiç aklıma gelmezdi:)
canim gecen aydi sanirsam gittim magazaya elbise gordum nasil sirin gullu falan onunde fiyonk var normalde siyah koyu renk disinda giymem koyu renk ama cicekli firfirli falan straplez mini neyimeyse aldim utanmadan giydim nasil komik gobis cikti deidmki degistiriyim esim yokd edi bebek gelince giyersin ozenmis almissin bebek gelince kalca bir yerden gogus bir yerden firllicak gogus simdiden her biri 4 kilo olmus nerdeyse mumkund egil anca bakarim bon bon .
kızlar yarın randevum var bebeğimizin cinsiyeti için gidicez inşallah gösterir..
benimde 4 aralığa göre tüm annelerin kızı olacak bakalım bizimki neymiş...
kızım olursa çok sevinirim :))))
tabii hayırlı ve sağlıklı olsun önceliği o ....
bu arada ayşecim cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydı...
darısı yarın benim başıma....
Son gittiğimde çikolata yedim fakat oralı hiç olmadı ondan önceki gittiğimde gösterdi bize bakalım bu sefer çikolatayı değiştireceğim belki oğlumun hoşuna gitmedi :))
niye öğrenemicen cnm ?canim sat atrihine benide eklesene yas 28 sat 6 aralik cinsiyet kiz yada erkek baskada secenek yokki allahtan insanoglunda 10 cinsiyet yokta kizmi erkekmi diyorum herkese bakiyorumm rahatim bu acidan ben ogrenemicem nasilsa .
Son gittiğimde çikolata yedim fakat oralı hiç olmadı ondan önceki gittiğimde gösterdi bize bakalım bu sefer çikolatayı değiştireceğim belki oğlumun hoşuna gitmedi :))
evet çok heyecanlıyım nazarboncuğum diğer gidişlerimde heyecan verirdi ama bu farklı...
bu sefer inşallah cinsiyetini öğreneceğiz..
bolbol çikolata (nefret ettim tatlıdan yaaa) ve vişne suyu içip gidicem kızlar öyle diyor :)
yarın 10 da randevum Allahım hayırlısı olsun yaaa....
güzel haberlerle geleyim...
:ecrin_bebek:
hahahah)))canım ben bitter çikolata yiyorum süt içiyorum fıldır fıldır dönüyor..bizde hareketten pozisyon bulamıyoruz bi göremedik kutuyuu:roflol:
ayağı kolu durmuyo eliyle ayağıyla kapatıyor yaramaz:ecrin_bebek:
ya benimde kalça büyüyor anlamadım..bugün elbise giydim arkada kasa büyümüş elbise yapışıyor yürüken sağ sol yapıyor bende hırka giydim...nolcak böyle bilmemmmmhadi hayırlısı lilacım sağlıkla gelsinler inş
insan 1 gün önceden bile bebeğini göreceği için heyecanlanmaya başlıyor değilmidelikafadulden
sorma gitsin benim kalçada almış başını gidiyo herşeyi eritsem kalçam kalacak zaten :gitme:
Bebişlerin peşinde koşmaktan ister istemez kilo vericez bence, dert etme sen..sonuçta biz ebru şallı değiliz yani, normal insanız dimi :))))))))))
niye öğrenemicen cnm ?
öylemi karar verdiniz?bilmiyorumkismile
:roflol::roflol:ayy öldürdün beni şimdiden marka seçimi yapıyo seninki baksana değiştir bide öyle dene bakalım :roflol:
ayy kızlar muhabbetinize doyum olmuyo çok şekersiniz ama ben kaçıyorum
teyzem bahçeye ateş yakmış ateşte çay demlemiş havadaçok güzel bahçeye çıkıyorum
iyi bakın kendinizeee ve bebişlerinizegörüşmek üzereeeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?