vallami ? ben cok istiyorum soyle manken kizim olsun erkekler donsun hicbirine yuz vermesin ben her gun salalrim eger uzarsa :) hic usenmem .kocamida sallasam uzarmi acaba kisa degil ama uzun olsa kotu olmaz
canım vücudun elastiyeti ile ilgili sanırım.benim zaten genç kızlıktan kalma çatlaklarım vardı.ama göğebeğimde yoktu oda hamileikte çatlıyacak heralde.
yok canim benimki baslamadi gerci her sabah bebek yagi aksamda roc catlak yagi kullaniyorum gerci catlicaksam zannetmiyorumki faydalari olsun genetik gibi geliyo bu is bana karnim az var daha ama gecerli cok oluyo ama catlama baslamadi ama ben genisledim yani kalcamda catlama var gobeimde killanma var sadece :)[/QU
:)dediğin gibi çatlıyacak olduktan sonra yapacak bişey yok
saydığım yağlar elastiyeti artıran yağlar canım
neyse ben kaçar bebeğim ağlıyo
canım vücudun elastiyeti ile ilgili sanırım.benim zaten genç kızlıktan kalma çatlaklarım vardı.ama göğebeğimde yoktu oda hamileikte çatlıyacak heralde.
saydığım yağlar elastiyeti artıran yağlar canım
neyse ben kaçar bebeğim ağlıyo
haklisin canim bende ona ugrasiyorum ama ne biliyim kalcamda gorunce ne kullansam catlicam yinede esmer oldugum icin dahadami belli oluyo anlamadim ki :)
canım benim 12 yaşında bi kızm var boyu 165 ve dahada uzuyo öle sallma falnda olmadı tuzlamdıkda kokmuyo ya ben inanmıyorm gerçi benm eşimin boyu uzun kızm babasına benzemiş eşimin boyu 185 benm boyum 160 orantıya bakarmısnız bakılm oğluşumun boyu nasıl olcak şimdiden uzun arkadaşlarına göre snra ne olur bilemiyorm belki anasna çeker
sat tarihi aralik 6 olan cinsiyet ogrenen varmi aranizda arkadaslar?
Saadetçim bu arada daha yeni okudum dün yazdıklarını, süpersin valla, çok eğlendim.Ne maceralar varmış sende, resimlerine de bayıldım :))
bi tane hamile pantolonuda ben aldım, birde hamileler için eşofman altı.biraz bol kotlarım vardı şimdi onlarlada idare edebiliyom, elbiseler aldım, pantolon işi zor oluyo ya.ben elbiseye yatırım yapıyom.baharda geldi, iş yerinde de daha rahat oluyo
hadi hayırlısı lilacım sağlıkla gelsinler inşkızlar yarın randevum var bebeğimizin cinsiyeti için gidicez inşallah gösterir..
benimde 4 aralığa göre tüm annelerin kızı olacak bakalım bizimki neymiş...
kızım olursa çok sevinirim :))))
tabii hayırlı ve sağlıklı olsun önceliği o ....
bu arada ayşecim cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydı...
darısı yarın benim başıma....
canim cok tesekkurler o resimler hamilelikte catlayan killanan vucuduma yakindada catlicak teselli olsun diye anida kalan resimelr olucak esim diyoki bebek gelsin spor yaparsin olrusun dedimki nerde hic sanmam kalca simdiden buyudu karin yerinde ama .
evet çok heyecanlıyım nazarboncuğum diğer gidişlerimde heyecan verirdi ama bu farklı...
bu sefer inşallah cinsiyetini öğreneceğiz..
bolbol çikolata (nefret ettim tatlıdan yaaa) ve vişne suyu içip gidicem kızlar öyle diyor :)
yarın 10 da randevum Allahım hayırlısı olsun yaaa....
güzel haberlerle geleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?