2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallami ? ben cok istiyorum soyle manken kizim olsun erkekler donsun hicbirine yuz vermesin ben her gun salalrim eger uzarsa :) hic usenmem .kocamida sallasam uzarmi acaba kisa degil ama uzun olsa kotu olmaz

canım benim 12 yaşında bi kızm var boyu 165 ve dahada uzuyo öle sallma falnda olmadı tuzlamdıkda kokmuyo ya ben inanmıyorm gerçi benm eşimin boyu uzun kızm babasına benzemiş eşimin boyu 185 benm boyum 160 orantıya bakarmısnız bakılm oğluşumun boyu nasıl olcak şimdiden uzun arkadaşlarına göre snra ne olur bilemiyorm belki anasna çeker

Kızlar selam :)) Bakıyorum adetlere göreneklere girmişsiniz. Her yerde ne kadar farklı dimi? Ben biraz uzak duruyorum şimdilik bu konulardan, ama büyük konuşmuyorum tabi )

maasallah valla ne guzel benmi ve babanin ortalamasina bakarsak cok bir sey beklemiyorum normal olur yani onada sukur :)

kendime 1 hamile pantolonu birde tişortu aldım
çok zorlanıyorum hamile kıyafetleri fln bulmakta
sizler neler aldınız?

Saadetçim bu arada daha yeni okudum dün yazdıklarını, süpersin valla, çok eğlendim.Ne maceralar varmış sende, resimlerine de bayıldım :))

bi tane hamile pantolonuda ben aldım, birde hamileler için eşofman altı.biraz bol kotlarım vardı şimdi onlarlada idare edebiliyom, elbiseler aldım, pantolon işi zor oluyo ya.ben elbiseye yatırım yapıyom.baharda geldi, iş yerinde de daha rahat oluyo

kızlar yarın randevum var bebeğimizin cinsiyeti için gidicez inşallah gösterir..
benimde 4 aralığa göre tüm annelerin kızı olacak bakalım bizimki neymiş...
kızım olursa çok sevinirim :))))

tabii hayırlı ve sağlıklı olsun önceliği o ....

bu arada ayşecim cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydı...
darısı yarın benim başıma....

Saadetçim bu arada daha yeni okudum dün yazdıklarını, süpersin valla, çok eğlendim.Ne maceralar varmış sende, resimlerine de bayıldım :))

canim cok tesekkurler o resimler hamilelikte catlayan killanan vucuduma yakindada catlicak teselli olsun diye anida kalan resimelr olucak esim diyoki bebek gelsin spor yaparsin olrusun dedimki nerde hic sanmam kalca simdiden buyudu karin yerinde ama .

bende güzel cicili elbiseler almak istiyorum ama bulamadım ki elbise tayt ikilisi banada çok uygun geliyo ama bulmakta güç oluyo boshayallersmile

evet tayt büyük rahatlık dışarda bi tunik bi tayt çok iyi oluyor ama işyerinde olmuyo, o yüzden tek çözüm elbise

hadi hayırlısı lilacım sağlıkla gelsinler inş
insan 1 gün önceden bile bebeğini göreceği için heyecanlanmaya başlıyor değilmidelikafadulden

sorma gitsin benim kalçada almış başını gidiyo herşeyi eritsem kalçam kalacak zaten :gitme:

Bebişlerin peşinde koşmaktan ister istemez kilo vericez bence, dert etme sen..sonuçta biz ebru şallı değiliz yani, normal insanız dimi :))))))))))

arkaadslar listeye baktim 6 aralik hepsi erkek benimdemi oglum olcak acaba uf ya kiz gibi geliyo ama esim icin farketmez benim icinde ama benim kizkardesim var erkek kardesim hic yok sulalede bile bir iki erkek cikar acaba erkekmi aglasam sizlasam bu adam cinsiyet ogrenmeme izin veririmi acaba yoksa timsah gozlaslarida diyebilir yemez belki .

evet çok heyecanlıyım nazarboncuğum diğer gidişlerimde heyecan verirdi ama bu farklı...
bu sefer inşallah cinsiyetini öğreneceğiz..
bolbol çikolata (nefret ettim tatlıdan yaaa) ve vişne suyu içip gidicem kızlar öyle diyor :)
yarın 10 da randevum Allahım hayırlısı olsun yaaa....
güzel haberlerle geleyim...

valla biz gittiğimizdede dr çok uğraştı bekledi karnımı salladı
ama bi türlü göstermedi çikolatayı denememiştim sen dene bakalım :)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…