- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ayy kızlar muhabbetinize doyum olmuyo çok şekersiniz ama ben kaçıyorum
teyzem bahçeye ateş yakmış ateşte çay demlemiş havadaçok güzel bahçeye çıkıyorum
iyi bakın kendinizeee ve bebişlerinizegörüşmek üzereeeeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ceylan ablamın sana selamı var okumadın sanırım geçmişi... kaydirigubbakcemile3
merhabalar kızlarrr nasıl gidiyoorr
Ceylan bebis rusveti begenmedi belki isvicre cikolatasi ye gittin eti falanmi yedin ne :)
rica ederim ceylancım hoşgeldin aramıza...
sevcan bir öğrensem rahatlıycam..
inşallah canım sende en kısa zamanda öğrenirsin..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
sleepy canım bunu okuyacaksın eminim geldiğinde 2010 ağustos annelerinden berrakadanın selamı var sana :)
Hoşgeldin canım..
Bebeğimiz'e kucak Dolusu Sevgiler Yolluyorum evet canım çok eskilerdenim erken gebelik topiciğini az eskitmedim rabbime şükür sende ablana selamlarımı ilet SEVCANCIM......
evet çok heyecanlıyım nazarboncuğum diğer gidişlerimde heyecan verirdi ama bu farklı...
bu sefer inşallah cinsiyetini öğreneceğiz..
bolbol çikolata (nefret ettim tatlıdan yaaa) ve vişne suyu içip gidicem kızlar öyle diyor :)
yarın 10 da randevum Allahım hayırlısı olsun yaaa....
güzel haberlerle geleyim...
bilmiyorum bende korkuyorum acaba bi sorunmu var diye bebeyim kuçuk olucak diye 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kilo 700 gıramım tam 1 kilo bile almadım
Aleykümselam cnm :) Ayy nasıl mutlu olduk görünce seni anlatamam. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin.
ben 17 haftalığım son 1,5 haftada 1,5 kilo aldım..Ondan önce ben de kilo almamıştım ve seviniyordum..kaydirigubbakcemile3
Çok saolun allah razı olsun rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin 3 sene sonra küçük mucizem o benim
ben 17 haftalığım son 1,5 haftada 1,5 kilo aldım..Ondan önce ben de kilo almamıştım ve seviniyordum..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?