2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caymi ben cay icmeyeli tam tamina 6 ay oldu turk cayi yokki sutlu igrenc cay var burda gunes dersen oda yok sadece kar var .

rica ederim ceylancım hoşgeldin aramıza...
sevcan bir öğrensem rahatlıycam..
inşallah canım sende en kısa zamanda öğrenirsin..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

sleepy canım bunu okuyacaksın eminim geldiğinde 2010 ağustos annelerinden berrakadanın selamı var sana :)

Bebeğimiz'e kucak Dolusu Sevgiler Yolluyorum evet canım çok eskilerdenim erken gebelik topiciğini az eskitmedim rabbime şükür sende ablana selamlarımı ilet SEVCANCIM......

bebeğin cinsiyeti ile ilgili bi tajmini varmıydı doktorun yoksa bu ilk mi olacak

Üçlü tarama yapan varmı bu hafta çağırdı beni ikili yaptırmadı ense baktı normal dedi

Bebeğimiz'e kucak Dolusu Sevgiler Yolluyorum evet canım çok eskilerdenim erken gebelik topiciğini az eskitmedim rabbime şükür sende ablana selamlarımı ilet SEVCANCIM......

Aleykümselam cnm :) Ayy nasıl mutlu olduk görünce seni anlatamam. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin.

hadi bakalım. hayırlısı olsun inşallah. sağlıklı olsun en mühimi, ama cinsiyet konusunda da Allah kalbine göre versin.

bilmiyorum bende korkuyorum acaba bi sorunmu var diye bebeyim kuçuk olucak diye 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kilo 700 gıramım tam 1 kilo bile almadım

ben 17 haftalığım son 1,5 haftada 1,5 kilo aldım..Ondan önce ben de kilo almamıştım ve seviniyordum..kaydirigubbakcemile3

Aleykümselam cnm :) Ayy nasıl mutlu olduk görünce seni anlatamam. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin.

Çok saolun allah razı olsun rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin 3 sene sonra küçük mucizem o benim

LıL@ canım seninle sat'larımız aynı ben geçen ay dr gittiğimde %98 erkek dedi.hemde 5 mart benim doğum günümde öğrendim bebeğimin cinsiyetini.listeye bakıldığında 4 aralıklılar genelde kız ama benim dr erkek dedi.zaten ilk hamile kaldığım günden beri erkek diyordum.neyse bu arada benimde yarın dr kontrolüm var.hemen hemen aynı günler gidiyoruz dr.

özlemcim ilk olacak...
tahmin falan olmadı zaten 2li taramaya gittim o zamanda çok küçüktü söylemediler bişiy..
bakalım yarına neler olacak...

hayırlısı burcucum...
hayırlı ve sağlıklı evlat olsunda....

amin sabacım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

ben 17 haftalığım son 1,5 haftada 1,5 kilo aldım..Ondan önce ben de kilo almamıştım ve seviniyordum..kaydirigubbakcemile3

vallahı bende 64 ile kaldım şimdi 66 yım 2 kilo aldım ama haftalar ilerledikçe daha hızlı alacağız kilo gibi geliyor sağlıklı besleneceğiz işte onun dışında şu aşamada yapask hiç bişyimiz yok

ben 3 gündür rejimdeyimkaydirigubbakcemile3yoksa gidişatım çok fenaymış canım...
sabah kahvaltımda 1 dl ekmek 1 bardak süt 1 yumurta zeytin peynir falan yiyorum..
öğlen 1 tabak çorba....neyemek varsa 1 tabak yanında yoğurt
akşamda 7de yemek yiyorum ekmeksiz...akşamlarıda 3 gündür yarım saat yürüyorm..
aralarda meyve yiyorum ceviz yiyorum canım...inşallah ayda 1 kg alırım bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…