2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
etsin.[/QUOTE]

ben 17 haftalığım son 1,5 haftada 1,5 kilo aldım..Ondan önce ben de kilo almamıştım ve seviniyordum..kaydirigubbakcemile3

Bende kilo verdim 1 kilo aldım sevinirlken yine vermişim Hayırlısıyla bende alsam kilo 56kiloydum 52düştüm şimdi 53-54 olmaya çalışıyorum..

anladım peki sen ne hissediyorsun .... benim çevremin %98 zi daha hamile kaldığımı duydukları an kesin senin erkek olur dediler bana erkek çocuğunu daha çok yakıştırdılar kıza daha yatkın olmama rağmen erkek diye şartladım kendimi doktor kız dese şaşıracaktım ... enteresan olan doktor erkek olabilir ama yanılabiliriz demesi ile içime ultrasona bakarken kız dedim şuan içimd ehep kızmış hissi var hayırlısını verisn rabbim kız yada erkek sağlıklı sıhatli merkala beklicem haberini

hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşuruz dilerim.
10. haftadaki tahminden sonra gittiğim hiçbir dr cinsiyet tahmininde bulunmadı. hiçbir fikrim yok artık cinsiyet konusunda.
hayırlısı olsun dilerim hepimiz için.

normalde rejim yapmak eziyet gelri hamileyken daha zordur ama şu yediklerin en sağlıklısı en doğrusu doymayacağını düşünmüyorum ama bünyeden bünyey değişiyor bende aynı böyle yiyorum hersabh sütüm peynirim zeytin ve 1 dilim ekmek ve 1-2 tane ceviz 2 tane badem ve fındık azcık öğlende çorba ve sebze yemeği aralarda meyva yiyorum akşamda hamur işi dışında herşey yiyorum birde kızartma yemiyorum abur cubur hiç yemiyorum çukulata flan hiç yemiyorum çünkü doktorum ne senin için nede bebeğin için faydalı değil boşuna kilo dedi öğleee sağlığın vve bebeğin için dikkat etmelisn

Ben de kilo verdim 1 kilo aldım sevinirlken yine vermişim Hayırlısıyla bende alsam kilo 56kiloydum 52düştüm şimdi 53-54 olmaya çalışıyorum..[/QUOTE]

aynen ben de 56,5 kiloyla başladım hamileliğime ve şuan 53 kiloyum.
bu arada ceylan seni burada görmek ne güzel, 2010 nisan anneleri topiğini açmıştın sanırım ve ben de düşük yaptığında nisan annesi olma ümidini yitiren biri olarak seni oradan tanıyorum.
sağlıcakla, hayırlısıyla eylülde doğum hikayelerimizi de paylaşmayı diliyorum...opuyorumnanaktan

özlemcim en başından beri cevrem ve babası olmak üzere herkes erkek diyor.
bende sanırım onlardan etkilendiğim için erkek hissediyorum..
hani erkek dese yarın doktor haa bak beklediğimizmiş diyeceğim.
ama kız dese müthiş bir şok yaşarım.
bayanız sonuçta daha evcilik oynarken kız bebeklere şartlanıyoruz.
kızımın olmasını çok isterim ama hislerim allak bullak şu an..
daha geçen aya kadar erkek diyordum şimdi içimden bi his kıza doğruda gidiyor..
zor bişiy yaaa....

lila canım sen bebişin hareketlerini hissediyormusun
off yarın 17 haftalık olacam ama daha herhangi bişey hissedemedim.korkuyorum bazen neden hissedemiyorum diye

yok hissetmiyorum burcum.hemde hiç bişiy hissetmiyorum geçen haftalarda böyle pıtır pıtır kelebek çırpıntısı diyoruz burda ona benzer bişiyler vardı ama doktorlarda diyormuş daha hissedemezsiniz anca 20 haftadan sonra o hissettikleriniz bağırsak hareketleri diyormuş.
zaten bu hafta bişiy hissetmiyorum..

herkeste aynı duygular var hep istenilen bi cinsiyet var ama hayırlısı neyse o olsun diyoruz inşşşallah hepimizin gerçekten yüreğinden geçen olur bende hep erkek olucak gibi hissediyorum ama dr geçen ay gittiğimde sanki kıza benziyor dedi ama değişebilirmiş bakalım bu sefer gittiğimizde öğrenicez artık inşallah.

bende hissetmiyorum ama biyerde okumuştum daha çok küçük olduğu için yeri bol şuan ve eklemleri kemikleri gçlü olmadığından yaptığı hareketleri henüz hissetmemeniz normal ama 2 hafta içinde göz seyirmesi şeklinde başlangıçlar olacakmışş müjdeeeeeeeee

Ben de kilo verdim 1 kilo aldım sevinirlken yine vermişim Hayırlısıyla bende alsam kilo 56kiloydum 52düştüm şimdi 53-54 olmaya çalışıyorum..

aynen ben de 56,5 kiloyla başladım hamileliğime ve şuan 53 kiloyum.
bu arada ceylan seni burada görmek ne güzel, 2010 nisan anneleri topiğini açmıştın sanırım ve ben de düşük yaptığında nisan annesi olma ümidini yitiren biri olarak seni oradan tanıyorum.
sağlıcakla, hayırlısıyla eylülde doğum hikayelerimizi de paylaşmayı diliyorum...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

ayy ne güzel evet nisan topiciğini açmıştım allah nasip etmedi Hayırlısı bu zamanıymış çok geçmiş olsun inşallah bu sefer birlikte beraber başarırrız güzelim ŞenizŞeniza.s.

lila, özlem içime su serptiniz bende kendi kendime neden hissetmiyorum diyordum.ohh walla rahatladım şimdi.

ayy ne güzel evet nisan topiciğini açmıştım allah nasip etmedi Hayırlısı bu zamanıymış çok geçmiş olsun inşallah bu sefer birlikte beraber başarırrız güzelim ŞenizŞeniza.s.[/QUOTE]

inşaallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize a.s.

evt canım ben buzamana kadarda böyle beslenmiyordum ...ekmek yiyordum bide canım istedimi cips çikolata falan yiyordum tatlıda tabi...şimdi onları kestim mecburen yoksa dr 1 ay sonra herşeyi keserim dedi tuzu bile....aslında iyi oldu böyle demesi daha sağlıklı gider beslenme...

Bende kilo verdim 1 kilo aldım sevinirlken yine vermişim Hayırlısıyla bende alsam kilo 56kiloydum 52düştüm şimdi 53-54 olmaya çalışıyorum..[/QUOTE]
ay canım nasıl alamıyorsun kilo valla ben olsam istesem 1günde 2kg şık diye alırım yani ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lila, özlem içime su serptiniz bende kendi kendime neden hissetmiyorum diyordum.ohh walla rahatladım şimdi.

bende hissetmiyorum canım sanırım 15güne hissedeceğiz artık herşeyi

:roflol::roflol:kocanda işe yaramaz ama bebekte her banyodan sonra deneyebilirsin bizde hem ayaklarından hemde başından tutup salllarlar boyu uzun olsun diye tabi abartmadan kaydirigubbakcemile3

kızlar bunu bana uygulamış babam, boynum kısaymış babam başımdan destekli tutup bira beklermiş şimdi hem boyum hem boynum uzun. babamla nerdeyse aynı boydayım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…