ben 17 haftalığım son 1,5 haftada 1,5 kilo aldım..Ondan önce ben de kilo almamıştım ve seviniyordum..kaydirigubbakcemile3
özlemcim ilk olacak...
tahmin falan olmadı zaten 2li taramaya gittim o zamanda çok küçüktü söylemediler bişiy..
bakalım yarına neler olacak...
hayırlısı burcucum...
hayırlı ve sağlıklı evlat olsunda....
:) ablamında doğumunu çok az kaldı :) senin normalmi oldu cnm tedavimi gördün.
ben 3 gündür rejimdeyimkaydirigubbakcemile3yoksa gidişatım çok fenaymış canım...
sabah kahvaltımda 1 dl ekmek 1 bardak süt 1 yumurta zeytin peynir falan yiyorum..
öğlen 1 tabak çorba....neyemek varsa 1 tabak yanında yoğurt
akşamda 7de yemek yiyorum ekmeksiz...akşamlarıda 3 gündür yarım saat yürüyorm..
aralarda meyve yiyorum ceviz yiyorum canım...inşallah ayda 1 kg alırım bundan sonra..
etsin.
anladım peki sen ne hissediyorsun .... benim çevremin %98 zi daha hamile kaldığımı duydukları an kesin senin erkek olur dediler bana erkek çocuğunu daha çok yakıştırdılar kıza daha yatkın olmama rağmen erkek diye şartladım kendimi doktor kız dese şaşıracaktım ... enteresan olan doktor erkek olabilir ama yanılabiliriz demesi ile içime ultrasona bakarken kız dedim şuan içimd ehep kızmış hissi var hayırlısını verisn rabbim kız yada erkek sağlıklı sıhatli merkala beklicem haberini
Tedaviyle oldu canım Dr.umun dediklerini harfiyen uyguladım ara verelim dedi ama ilaçlarımı bırakmadım ve geldi mucizem..
Ben de kilo verdim 1 kilo aldım sevinirlken yine vermişim Hayırlısıyla bende alsam kilo 56kiloydum 52düştüm şimdi 53-54 olmaya çalışıyorum..
aynen ben de 56,5 kiloyla başladım hamileliğime ve şuan 53 kiloyum.
bu arada ceylan seni burada görmek ne güzel, 2010 nisan anneleri topiğini açmıştın sanırım ve ben de düşük yaptığında nisan annesi olma ümidini yitiren biri olarak seni oradan tanıyorum.
sağlıcakla, hayırlısıyla eylülde doğum hikayelerimizi de paylaşmayı diliyorum...opuyorumnanaktan
evt canım ben buzamana kadarda böyle beslenmiyordum ...ekmek yiyordum bide canım istedimi cips çikolata falan yiyordum tatlıda tabi...şimdi onları kestim mecburen yoksa dr 1 ay sonra herşeyi keserim dedi tuzu bile....aslında iyi oldu böyle demesi daha sağlıklı gider beslenme...normalde rejim yapmak eziyet gelri hamileyken daha zordur ama şu yediklerin en sağlıklısı en doğrusu doymayacağını düşünmüyorum ama bünyeden bünyey değişiyor bende aynı böyle yiyorum hersabh sütüm peynirim zeytin ve 1 dilim ekmek ve 1-2 tane ceviz 2 tane badem ve fındık azcık öğlende çorba ve sebze yemeği aralarda meyva yiyorum akşamda hamur işi dışında herşey yiyorum birde kızartma yemiyorum abur cubur hiç yemiyorum çukulata flan hiç yemiyorum çünkü doktorum ne senin için nede bebeğin için faydalı değil boşuna kilo dedi öğleee sağlığın vve bebeğin için dikkat etmelisn
etsin.
lila, özlem içime su serptiniz bende kendi kendime neden hissetmiyorum diyordum.ohh walla rahatladım şimdi.
:roflol::roflol:kocanda işe yaramaz ama bebekte her banyodan sonra deneyebilirsin bizde hem ayaklarından hemde başından tutup salllarlar boyu uzun olsun diye tabi abartmadan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?