kızlar bunu bana uygulamış babam, boynum kısaymış babam başımdan destekli tutup bira beklermiş şimdi hem boyum hem boynum uzun. babamla nerdeyse aynı boydayım zemuszemus
özlemcim en başından beri cevrem ve babası olmak üzere herkes erkek diyor.
bende sanırım onlardan etkilendiğim için erkek hissediyorum..
hani erkek dese yarın doktor haa bak beklediğimizmiş diyeceğim.
ama kız dese müthiş bir şok yaşarım.
bayanız sonuçta daha evcilik oynarken kız bebeklere şartlanıyoruz.
kızımın olmasını çok isterim ama hislerim allak bullak şu an..
daha geçen aya kadar erkek diyordum şimdi içimden bi his kıza doğruda gidiyor..
zor bişiy yaaa....
kızlar bugün kontrolum vardı daha doğrusu 3lü test için gittim dr gerek görmedi yapmadık o yüzden uzun uzun baktık bebişimize :)) nihayet kendini gösterdi KIZIMIZ kesinleşti :)) ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyodu resmen çok mutluyummmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
benim göbeğim beyaz beyaz dökülmeye başladı 3-4 gündür öyle kaşınıyorki anlatamam.bugün dr sordum çatlakmı olacak neden oluyor diye cildim çok kuruymuş krem verdi bebe yağını da kullanabilirsin dedi herkes kakao yağını tavsiye ediyor krem pahalı diye alamadm..günde 2 kere falan kullan dedi
kızlar bugün kontrolum vardı daha doğrusu 3lü test için gittim dr gerek görmedi yapmadık o yüzden uzun uzun baktık bebişimize :)) nihayet kendini gösterdi KIZIMIZ kesinleşti :)) ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyodu resmen çok mutluyummmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
benim göbeğim beyaz beyaz dökülmeye başladı 3-4 gündür öyle kaşınıyorki anlatamam.bugün dr sordum çatlakmı olacak neden oluyor diye cildim çok kuruymuş krem verdi bebe yağını da kullanabilirsin dedi herkes kakao yağını tavsiye ediyor krem pahalı diye alamadm..günde 2 kere falan kullan dedi
arkadaşlar ben geldim geç geldim ama geldim nasılsınız bugün
canım bana her gören "aaa senin erkek olacak bak demedi deme!" dedi eşimin ailesi yok rüyamda gördüm erkek dediler yok içime doğdu deyip mavi yelekler hırkalar ördüler bende çok etkilendim dedim herkes siyosa bildikleri vardır mutlaka :)kafamçokkarıştı ama dr kız deyince inan havalara uçtum kız erkek farketmez diyoruz ama illaki insanın gönlünde yatan biri oluyor (öncelikle sağlıklı eli ayağı düz olması temennimiz) sana da erkek diyolarsa kız olur yerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?