2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün kontrolum vardı daha doğrusu 3lü test için gittim dr gerek görmedi yapmadık o yüzden uzun uzun baktık bebişimize :)) nihayet kendini gösterdi KIZIMIZ kesinleşti :)) ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyodu resmen çok mutluyummmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkk

benim göbeğim beyaz beyaz dökülmeye başladı 3-4 gündür öyle kaşınıyorki anlatamam.bugün dr sordum çatlakmı olacak neden oluyor diye cildim çok kuruymuş krem verdi bebe yağını da kullanabilirsin dedi herkes kakao yağını tavsiye ediyor krem pahalı diye alamadm..günde 2 kere falan kullan dedi

Son düzenleme:

canım bana her gören "aaa senin erkek olacak bak demedi deme!" dedi eşimin ailesi yok rüyamda gördüm erkek dediler yok içime doğdu deyip mavi yelekler hırkalar ördüler bende çok etkilendim dedim herkes siyosa bildikleri vardır mutlaka :)kafamçokkarıştı ama dr kız deyince inan havalara uçtum kız erkek farketmez diyoruz ama illaki insanın gönlünde yatan biri oluyor (öncelikle sağlıklı eli ayağı düz olması temennimiz) sana da erkek diyolarsa kız olur yerimsenibenyerimseniben

canım hayırlı olsunn a.s.

kizlarr mrb ben giremiorum.( ev toplamaya çalışıorum taşınacaz bu ayyy:):) taşınmak güzel ama gözümde büyüyor
ayyy haftaya salı günü randevum var bebişlerimi görücemmmm cinsiyetlerini de sölicekkk bu seferrrr ayy inşallah gösterirlerr:):):) ayy çok heycanlıyımm:):)

ayy prenses gelio demek çoookk sevindiimmm cnnmmm:):) gözünüz aydın :):)
darısı da bana ve daha cinsiyetini öğrenemeyenlerin başınaaa:lepi::lepi::lepi:

handecım cok sevndım canımmmm ne gzell ohh prensesın gelıo ohh pembiş pembişş:))bnde cmartesı gıdıcem ıns bu kez gösterır pazartesı gtmiştim cok kötü grip oldm dıe bebişede baktııı hiç bişy göremedı 2 kez erkek gıbı demıstı daha önce ama bu kez hiç gözükmedı cumartesı ayrıntılı bakcam dedıııı off bnde ögrenmek ıstıommm bnde erkek gıbı hıssedıodum lıla herkes oğlun olcak fln dıo banada bıde tahmını erkek dedıler yyaa sımdı ben kız oldugundan süphe edıomm sanırım kız .daha dogru duzgun pipi göremedık 16 haftyı gectık ıns gösterırr allhım(

amanın benm sat 9 aralıkk hepsıde erkek:))lila banada erkek yazmıs ama kesın deılkı canımmm kesın demıooo bu kez hıc göremedıkk:))

canım gözün aydın bebeşinin cinsiyetini öğrenmişsin maaşallah
allahım bide ben öğrensem :çok üzgünüm:

kızlar şimdi haberlerde izliyorum plastik biberenlorun kanser riski ve hormonları bozucu riski varmış bilgimizee

işte tatlım benimde dediğim bu millet erkek erkek diye diye içime soktu ve benim hislerim o yöne kaydı..
bakalım yarın bi olsa...
belkide kızdıııır bayanssulusmile
yarın saat 10 çabuk olsun yaaa....

corneli canım evet erkek yazmışım tahminiydiya ondan eğer değişirse düzeltiveririz olsun..
ama istersen sileyim benimki gibi renksiz yapayım he? istermisin yoksa kalsınmı böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…