2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çarşıda birkaç mağzada gördüm biraz daha araştırim söylerim sanada

kızlar bebişlerınıze bişeyler aldınızmıı ben aldımm bişilerr cınsıyet kesınleşsin hiç durmucam valla suan bıle zor duruomm:))cogu seyı sarıyesıl beyaz turuncu ve krem rengı aldım kızsa eger pembelere baslarım:))

etrafımdaki herkes cinsiyetini soruyor banada ama ben cevap veremiyorum ne yazık öğrenseydik hayırlısıyla içimiz rahatlardı ismiyle severdik

hayirli olsun canim.

evde yemek yok fast food sipariş ettim.
napiim yaasempatiksalakcinni bazen yiyorum mecburen

bende canim su an esimin ablasindayim kadinin fish and chip bufesi var fish and chips yedim simdi ufacik kizi var bana bakiyo bebek resimlerini gormus bunalr ne diyo saadet bunalr ne bi cok bebek resmi ufacik cok sirin bir kiz hepimize boyle sirin saglikli bebekler cocuklar nasip etsin allahim. sarsari bukle bukle saclar masmavi gozler o kadar guzelki bale yapiyo almis ayisini kucagina saadet bu bebek resimelri ne diyo dedimki senin biraz ufak kardeslerin dedim :)

herkese teşekkür ederim artık rahatladım gerçekten en azından ona göre bişiler yapılır bebeğe beyaz,sarı,yeşilden vazgeçip pembeye döneriz artık darısı öğrenemeyenlere
lila yarın gelir gelmez yaz bende çok merak ediyorum

[

saol canım benimmmm... inşallah görürsün ikilemde kalmak kötü kız mı erkekmi? hayırlısı olsun drum bi rahatsızlığın olursa gel dedi zaten bu ay sonunda antalyaya gidiyorum orda kontrolune git dedi 1 ay yokummm :hulya:

Canım benim yaaa gözün aydın, öğrendin demek. Rabbim herkesin gönlüne versin, kız da versin inşallah, erkek de. Sağlıkla tabiii. Karnıma krem sürmüyorum henüz daha yeni aldım zaten kremi. Doktor yazmıştı, Madecassol (40 gr.) Bakalım ne kadar etkili. Günde iki çok yaa, uğraşmak zor gelir bana :tomato:

teşekkürler melek.....
ben almadım kremi bakalım bebe yağı ve bitkisel yağlarla denicem

ewett handecımm cok kötuu cok merak edıyorumm valla bakalım hyrlsıı artıkk ıns göruruzz bızdee sen neden antalyaya gıdorsun cnm yaa annenmı ordaydıı oh gez bakalım ama dıkkt ett aman sakın kzını ,üzme annsı oyyy cnm ya ne cok sevndım ben kız annelerıne cok sevınıom ıns bndee kız annesı olurummm yerım ben onları ya:))

offfff temizlik yaptım sabahtan beri hiç oturmadım bebişimde bende çok yoruldukkkkk ne güzel çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş 9 unda benimde kontrolüm inşallah belli olur artık

kızlaarrr ne güzel cinsiytlerin çoğu belli olmuş az kaldı hadi darısı onların başına
benim mide yanmam ve ağrılarım çok kötü

kızlar multi tabs üye olan ilk 100 anneye Ayşe önerin hamilelik ve doğum kitabını hediye ediyormuş.
bana daha önce çok şeker anahtarlık yollamışlardı şimdide kitap hediye ediyorlar...
link vermek yasak diye veremiyorum arama yapın nette bulursunuz zaten.
multi tabs ın sitesinde...

günaydın kızlar. bugün en erken gelen benim galiba. hepiniz uyuyorsunuzdur şimdi ne güzel.bir cuma günü bir de pazartesi günü okula gelmek bana ağır geliyo yaaa...

günaydıınnn :) aslında en erkenciniz benim, sancılandım 5 ten beri ayaktayım, karnıma kranplar giriyor mafoldumben 2009 annelerinin bebek odalarına ve cicilerine baktım oyalandım biraz..

günaydıınnn :) aslında en erkenciniz benim, sancılandım 5 ten beri ayaktayım, karnıma kranplar giriyor mafoldumben 2009 annelerinin bebek odalarına ve cicilerine baktım oyalandım biraz..

Sancilandim derken? eyvahedigeldismile benim de karnimda degisik degisik agrilar oluyo ben devamli olmayinca cok takmiyorum.. seninki nasil bi agri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…