çarşıda birkaç mağzada gördüm biraz daha araştırim söylerim sanadamihri01 bide şu dediğin kızlar için gelinlik gibi olan erkekler içinde damatlık gibi dediğin takımları nerde gördün
anneme söyledimde çarşıyı gezdim ama ben hiç görmedim dedi.
eğer adres verirsen annemde alsın bana
çok severim öyle cicikli bicikli şeyleri
söylediğin takımların herhangi bi adı var mı?
kızlar bugün kontrolum vardı daha doğrusu 3lü test için gittim dr gerek görmedi yapmadık o yüzden uzun uzun baktık bebişimize :)) nihayet kendini gösterdi KIZIMIZ kesinleşti :)) ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyodu resmen çok mutluyummmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
benim göbeğim beyaz beyaz dökülmeye başladı 3-4 gündür öyle kaşınıyorki anlatamam.bugün dr sordum çatlakmı olacak neden oluyor diye cildim çok kuruymuş krem verdi bebe yağını da kullanabilirsin dedi herkes kakao yağını tavsiye ediyor krem pahalı diye alamadm..günde 2 kere falan kullan dedi
evde yemek yok fast food sipariş ettim.
napiim yaasempatiksalakcinni bazen yiyorum mecburen
handecım cok sevndım canımmmm ne gzell ohh prensesın gelıo ohh pembiş pembişş:))bnde cmartesı gıdıcem ıns bu kez gösterır pazartesı gtmiştim cok kötü grip oldm dıe bebişede baktııı hiç bişy göremedı 2 kez erkek gıbı demıstı daha önce ama bu kez hiç gözükmedı cumartesı ayrıntılı bakcam dedıııı off bnde ögrenmek ıstıommm bnde erkek gıbı hıssedıodum lıla herkes oğlun olcak fln dıo banada bıde tahmını erkek dedıler yyaa sımdı ben kız oldugundan süphe edıomm sanırım kız .daha dogru duzgun pipi göremedık 16 haftyı gectık ıns gösterırr allhım(
kızlar bugün kontrolum vardı daha doğrusu 3lü test için gittim dr gerek görmedi yapmadık o yüzden uzun uzun baktık bebişimize :)) nihayet kendini gösterdi KIZIMIZ kesinleşti :)) ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyodu resmen çok mutluyummmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
benim göbeğim beyaz beyaz dökülmeye başladı 3-4 gündür öyle kaşınıyorki anlatamam.bugün dr sordum çatlakmı olacak neden oluyor diye cildim çok kuruymuş krem verdi bebe yağını da kullanabilirsin dedi herkes kakao yağını tavsiye ediyor krem pahalı diye alamadm..günde 2 kere falan kullan dedi
günaydıınnn :) aslında en erkenciniz benim, sancılandım 5 ten beri ayaktayım, karnıma kranplar giriyor mafoldumben 2009 annelerinin bebek odalarına ve cicilerine baktım oyalandım biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?