günaydın canlarrropuyorumnanaktan
kızlar günaydın
günaydın kızlar ben çok erken uynıyorm bakıyorm kk ya kimse olmuyo biraz başka sitelere bakıyorm saba 7. 30 da kalkıyom sütümü içiyom 2 saat sonra kan ilacımı portakal suyu sıkıyom onla içiyo 1 sat sonrada kavaltı yapıyom öğlene 2 saat kalıyo arada meyve götürüyom sonra corba yada hafif zepse yemeği varsa yiyorm yanında yoğurt arda yine meyve ceviz falan akşam oluyo salata ne pişitdiysem onları yiyorum ama makarna pilav hamur işi yemiyom hatta sevmiyormda iyiki sevmiyrm çok kilo aldım 4 ayda 5 klo ve daha hızlanmaya başlayacak kilo ner yapcağm bilmiyom yediklrm bunlar yasakkelime
vay be cok saglikli besleniyorsmussun. ben ne bulursam yiyorum( cunku isten eve cok yorgun gelyom ve yemekle falan ugrasasim gelmyo kolay bisiler pisirym. gunduzeri ise meyve, ceviz falan goturyom ama cogu zaman almayi unuttugum icin karnim acikinca biskuvi ekmek ve hamurisleri falan bulabildigimi yiyorum :sinifsinif: o yuzden de cok kilo aldim 4 ayda 5 kilo almistim son 3 hafta ne kadar aldim bi Allah bilir :1closedeyes:
günaydın kızlar
bugün doktora gidicez umarım cinsiyetini öğrenirzi.tahminler hep kız olacak diyo ama gece rüyamda asker gördüm acaba erkek demek mi bu???
günaydın kızlar
bugün doktora gidicez umarım cinsiyetini öğrenirzi.tahminler hep kız olacak diyo ama gece rüyamda asker gördüm acaba erkek demek mi bu???
aa canım bende rüyamda asker görmüştüm hem 2 dfa 2 dr gideceğim akşamı gördüm veee oğloşum oluyo seninde galiba bi paşamız geliyo hadi hayırlısı canm allah gönlüne göre versn istiyomusn bi paşan olsn?gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?