2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ben çok erken uynıyorm bakıyorm kk ya kimse olmuyo biraz başka sitelere bakıyorm saba 7. 30 da kalkıyom sütümü içiyom 2 saat sonra kan ilacımı portakal suyu sıkıyom onla içiyo 1 sat sonrada kavaltı yapıyom öğlene 2 saat kalıyo arada meyve götürüyom sonra corba yada hafif zepse yemeği varsa yiyorm yanında yoğurt arda yine meyve ceviz falan akşam oluyo salata ne pişitdiysem onları yiyorum ama makarna pilav hamur işi yemiyom hatta sevmiyormda iyiki sevmiyrm çok kilo aldım 4 ayda 5 klo ve daha hızlanmaya başlayacak kilo ner yapcağm bilmiyom yediklrm bunlar yasakkelime

vay be cok saglikli besleniyorsmussun. ben ne bulursam yiyorum ( cunku isten eve cok yorgun gelyom ve yemekle falan ugrasasim gelmyo kolay bisiler pisirym. gunduzeri ise meyve, ceviz falan goturyom ama cogu zaman almayi unuttugum icin karnim acikinca biskuvi ekmek ve hamurisleri falan bulabildigimi yiyorum :sinifsinif: o yuzden de cok kilo aldim 4 ayda 5 kilo almistim son 3 hafta ne kadar aldim bi Allah bilir :1closedeyes:

sabahları bendede oluyu karın ağrısı gaz sancısı kasıklarıda ağrıyo bunlar normalmiş çünkü bebeğimiz büuüyo kendine yer yapıyo 24 haftaya kadar süremiş bu haftadan sonra geçermiş ama herkesn değil tabi geçmeyende olusa normalmiş bebek ozaman karnımızn aşağısnda oluyomuş düşünsenize bebek büyürken karnımızn açılmasnı artıkdayanacağız bu ağrılara canım

canım şu danone yoğutlar varya ara ğüm olarak onlardada ye küçük paket sütler var akşadan çantana koy işe giderken biliyosn bebeğin bu ayda kemik yapısı gelişiyo calsiyum çok önemli yeterli calsiyum alamazsan ilerde sende çekersn dişlerin ağrırr hatta şimdiden başlar kemiklern eklem yerlernde ağrılar oluur kendini çok güçsüz hissedrsn eğer böle durmlar varsa bol bol calsuyum tukat olmazsa bile kendini zorla babğini büyümesi için gerçi o seni takmıyo bile sendeki bütn calsiyumu çekiyo annesi hastaymış umrundamı o büuümesne bakar:dance:

günaydın kızlar
bugün doktora gidicez umarım cinsiyetini öğrenirzi.tahminler hep kız olacak diyo ama gece rüyamda asker gördüm acaba erkek demek mi bu???

günaydın kızlar
bugün doktora gidicez umarım cinsiyetini öğrenirzi.tahminler hep kız olacak diyo ama gece rüyamda asker gördüm acaba erkek demek mi bu???

aa canım bende rüyamda asker görmüştüm hem 2 dfa 2 dr gideceğim akşamı gördüm veee oğloşum oluyo seninde galiba bi paşamız geliyo hadi hayırlısı canm allah gönlüne göre versn istiyomusn bi paşan olsn?gamyoncuiremsu

gunaydın arkadaşlar...
calsıyum cok önemli... mutlaka takvıye yapmalısınız...sonra kemık erımesı-diş çürümesi falan olmasın...
bu arada gecen gun benımde kasıklarım cok ağrıdı..ama onu soğuğa verdım bı yere gıtmıştık evlerınde ısıtıcı yoktu donmuştım...ertesı gunde hep ağrı çektım.. :))

ilk rüyamıda hamile kaldğım gece gördm asker başımda duruyordu bizde bebek istiyoruzya hatta sabah kalktı eşime dedimki eger bu ay hamile kalırsa bizm oğlumu laca ve dğru çıktı canm:teytey:

tşk ederim pınar opuyorumnanaktan
bilmem ki melos sağlıklı olsun da her ikisinin de ayrı tadı var.eşim erkek istiyo,annem kız kafamçokkarıştı

günaydıın kızlar opuyorumnanaktan cinsiyetlerin geneli belli oldu bende 10 nisanda gitcem dr inş o zaman belli olur benimkideboshayallersmile

kızlar benim nette sorn var bağlantı gidiyo geliyo neyse bende kavaltımı hazırlaym sonra görüşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…