2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız. lila şuanda doktorda olmalı. gelsede bize söylese cinsiyetini.inşallah öğrenmiştir. bugün randevusu olupta cinsiyetini öğrenmemiş olanlar inşallah öğrenirler.

günaydın kızlarnasıl keyifler..bizde iyiyiz merakla 10 nisan kontrolümüzü bekliyoruz heyecanla...bugünde netleşicek olanlar var galiba herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım..

aa canım sağolasın aleykümselam...

selam güzel anneler...
Benim bulantılarım bitmedi bitmedi bitmedi (
Yoruluyorum aartık çok bitkin düşüyorum....
Tansiyonum normalde zaten 9-6 mide bulantılarından sonra daha da düşüyor bayılacak gibi oluyorum....
Ne zaman bitecek artıkkkk????

selam kızlar benim de cinsiyetim belli kzım olcakbayanssulusmile
baştaki listeye eklenmek için özelden mesaj atmak gerekiyomuş heralde ama ben daha özelden mesaj atamıyorum napcam?

günaydın herkese gerçi öğlen oldu ama :)cnım kaç haftalık oldu senin bende çok çektim bulantılardan berbat günler geçirdim senin gibi tansiyonumda düşüyodu hiç geçmiycek sandım ama geçte olsa 14. haftadan sonra geçti şimdi 16. haftam bitti iyiyim çok şükür ara ara oluyor ama çok beni rahatsız etmiyor geçmesi lazım seninde doktorunla bi görüş istersen.

bu arada kızlar arkadaşımın kızı oldu 2 gün önce bir görseniz güzelliğini tatlığını darısı başımıza inş bizde tez elden bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırı büyüsünlerde görelim artık demi:)

ben de bulantı ilacı içtiğim halde bulantılar devam Allah a şükür yediklerimi çıkarmıyorum
sadece sabahları aç karnına çıkartıyorum
dün gece uyku sersemi acayip su içmişim içtiğim suyu 5 dak sonra çıkarttım

cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın darısı benim ve öğrenmeyenlerin başına:)

istersen ben senin yerine mesaj atıp haber verebilirim

tamam cnm
benim son adet tarihim 15 aralık
yaşım 28
kilo 49
cinsiyetimiz kız
beklenen doğum tarihi taaa ilk gittiğimde 19 eylül demişlerdi bi daha sormadım..
2 li tarama yapıldı.

bunlar yeterli di mi

tamam cnm
benim son adet tarihim 15 aralık
yaşım 28
kilo 49
cinsiyetimiz kız
beklenen doğum tarihi taaa ilk gittiğimde 19 eylül demişlerdi bi daha sormadım..
2 li tarama yapıldı.

bunlar yeterli di mi

yeterli cnm ben şimdi msj atıyorum lilaya gözünaydın darısı başımıza

bi günaydın da benden:) gerçi uyanalı çok oldu ama daha yeni oturabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…