selam kızlar nasılsınız. lila şuanda doktorda olmalı. gelsede bize söylese cinsiyetini.inşallah öğrenmiştir. bugün randevusu olupta cinsiyetini öğrenmemiş olanlar inşallah öğrenirler.
rica ederim ceylancım hoşgeldin aramıza...
sevcan bir öğrensem rahatlıycam..
inşallah canım sende en kısa zamanda öğrenirsin..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
sleepy canım bunu okuyacaksın eminim geldiğinde 2010 ağustos annelerinden berrakadanın selamı var sana :)
günaydın kızlarnasıl keyifler..bizde iyiyiz merakla 10 nisan kontrolümüzü bekliyoruz heyecanla...bugünde netleşicek olanlar var galiba herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım..
günaydın canım hoşgeldin:))
selam güzel anneler...
Benim bulantılarım bitmedi bitmedi bitmedi(
Yoruluyorum aartık çok bitkin düşüyorum....
Tansiyonum normalde zaten 9-6 mide bulantılarından sonra daha da düşüyor bayılacak gibi oluyorum....
Ne zaman bitecek artıkkkk????
selam kızlar benim de cinsiyetim belli kzım olcakbayanssulusmile
baştaki listeye eklenmek için özelden mesaj atmak gerekiyomuş heralde ama ben daha özelden mesaj atamıyorum napcam?
selam güzel anneler...
Benim bulantılarım bitmedi bitmedi bitmedi(
Yoruluyorum aartık çok bitkin düşüyorum....
Tansiyonum normalde zaten 9-6 mide bulantılarından sonra daha da düşüyor bayılacak gibi oluyorum....
Ne zaman bitecek artıkkkk????
baştaki listeye eklenmek için özelden mesaj atmak gerekiyomuş heralde ama ben daha özelden mesaj atamıyorum napcam?
istersen ben senin yerine mesaj atıp haber verebilirim
tamam cnm
benim son adet tarihim 15 aralık
yaşım 28
kilo 49
cinsiyetimiz kız
beklenen doğum tarihi taaa ilk gittiğimde 19 eylül demişlerdi bi daha sormadım..
2 li tarama yapıldı.
bunlar yeterli di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?