2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim göbekde varsa göğüslerim aldı başını gidiyor haha
sütyenlere sığmıyor 1- 2 beden büyük aldım onlarda acıtmaya başladı
artık lastikli jimnastik/spor sütyeni mi ne diyorlar ya onlardan kullanıyorum
bence yavaş yavaş başlanabilir

kızlar selam
cinsiyetler artık öğreniliyor öğrenmeyen az kaldı
yeni öğrenen herksein gözün aydın sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerde gelsin inş
bu arada göbüş topiğini ıssız bıraktınız kızlar ben çok merak ediyorum sizleri
biz anne oğul yine resim koyduk sizlerdende bekliyoruz

Kızlar merhabalar .. ıyi haftalar göbişlerinizi büyütün bol bol..

bide kaç kilo aldınız şimdiye kadar ya ben 4 kilo aldım şimdiden
son aylarda çok şişersin böyle hızlı gitme diyolar
doktorum bişey demedi ama

ben hala ilk hamile kaldığım kiloya bile tam gelmiş sayılmam hiç almadım yani o hesaba göre

göbeklere baktım benim bu hafta akşamları belli oluyor ama bu hafta iyi beslendim yatarken bile yemek yedim ilk haftaların acısını çıkardım cokacimcoook

senin 3 lü zamanın geçti sanırım canım artık istiosan 4 lü yaptırırsın,,bir de dataylı usg var tabi

nasılsa 1 hormon fazla bakılcak dimi?
bide ben bu sefer devlet hastanesinde yaptırıcam orda ücret alıyorlar mı bu testler için
2li testi özelde yaptırmıştım 70 tl para vermiştim

ben dr dan çok memnunum her gittiğimde ayrıntılı bütün heryerine bakıyor 3lü test istemedi bir dahaki ay ayrıntılı ultrasona çağırdı gerek duyarsam istiyorum dedi 3lü test için bende güveniyorum.hatta ayrıntılı ultrason yapıcaz istersen dışarıdada yaptırtabilirsin dedi.ekonomik mi bilemiyorum kuzenim eşi sezeryan oldu 1 yıl önce 2800 lira ödemiş çıkarken şuan 1880 dediler ama şu takıldı bu yapıldı demişler.

nasılsa 1 hormon fazla bakılcak dimi?
bide ben bu sefer devlet hastanesinde yaptırıcam orda ücret alıyorlar mı bu testler için
2li testi özelde yaptırmıştım 70 tl para vermiştim

evet canım alıolar die biliorum çünkü ben bakırköy devlet hastanesine 3 lü test fiyatını sordum 80 TL demişlerdi...

ben ilk sayfadaki linkleri bilmiyordum hiç TŞK EDERıM
hemen baktım göbüşlere maşallahhhhh tü tü tü

bide cicişler varmış haha orayada bi bakalım

merhaba kızlar nasılsınız ben bugün giremedim kk ya evdeki netten bi yazı çıktı inglhizce siteden atıldınz falan yazıyodu sizede oldumu hiçbir site giriş yapamadım kk da şimdi iş yerine geldim ordan girdim bi sorn yok kendi netimde bidaha giremeyeceğim galiba bomlandımmı acaba sizdede oldumu bilgi verirmisn arkadaşlarbilmiyorumkismile

sağol canım teşekkür ederim..
düşünmelıyım bıraz daha.

ben medıcal parka gıdıyorum artık..normal 1500+550 epidural
sezeryan zounlu 2000-isteğe bağlı 2500 içinde + 260 TL ağrı pompası...
artı bebeğin ilk aşıları ve 10 gunluk muayenesı varmı...
bebeğe kımlık çıkarınca yenidoğandan fark alınmıyormuş...

bu ücretler paketmış ekstra cıkmazmış--dedıler bızaat fıyat sordum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…