kızlar göbek resmi koyacam bakabilirsiniz :)))
bayanlar.. doktorum bana dediki artık gögüs kremi kullanmaya başlayabilirsin. mustela önerdi. kalçalar, göbek ve gögüs uçlarına her akşam 15 dk masaj yaparak sür dedi...
gögüs için erken değil mi? siz ne yapıyorsunuz?
2o1o eylül anneleri göbekleri böllümünde
ozaman 3lü yapmaz 4lü test yapar
canım linki varsa atarmısın, benim haberim bile yok o topikten
senin 3 lü zamanın geçti sanırım canım artık istiosan 4 lü yaptırırsın,,bir de dataylı usg var tabi
Teşekkür ederim canım
doktordan memnunmusun? 3.lü test istedımı?
benım tandığım bı doktor o hastaneyı tavsıye ettı.... düzgun bır hastanedır dedı hem ekonomık hem temız hemde guvenılır dedı.. ama ekonomık kısmı pek kalmayacak galiba :)))
nasılsa 1 hormon fazla bakılcak dimi?
bide ben bu sefer devlet hastanesinde yaptırıcam orda ücret alıyorlar mı bu testler için
2li testi özelde yaptırmıştım 70 tl para vermiştim
evet canım alıolar die biliorum çünkü ben bakırköy devlet hastanesine 3 lü test fiyatını sordum 80 TL demişlerdi...
ben dr dan çok memnunum her gittiğimde ayrıntılı bütün heryerine bakıyor 3lü test istemedi bir dahaki ay ayrıntılı ultrasona çağırdı gerek duyarsam istiyorum dedi 3lü test için bende güveniyorum.hatta ayrıntılı ultrason yapıcaz istersen dışarıdada yaptırtabilirsin dedi.ekonomik mi bilemiyorum kuzenim eşi sezeryan oldu 1 yıl önce 2800 lira ödemiş çıkarken şuan 1880 dediler ama şu takıldı bu yapıldı demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?