sabacım gözün aydı...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu inşallah...
benim göbüşümde ve göğsümde kırmızı benekler var çok değil bazen de kaşınıyo cumartesi dışardaydık çok terlemiştim eve gelince hemen duş aldım ama geçmedi eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan zararsız ilaçlardır korkma.ilerleyip bebeğe geçmesi daha tehlikeli yada erken doğuma sebep oluyo biliyosun.için rahat olsun ilaçlardan yana
herkese tünaydın ve iyi haftalar,
bende bu cumartesi cinsiyetimizi öğrendim , acayip heyecanlandım. aslında cinsiyet konusunda ilk çocuğumuz olacağı için benim için farketmiyordu, ona heyecanlanmadım. Ama doktora 5 kişi gidince insan tuhaf oluyor , cümbür cemaat ordaydık. ister istemez heyecanlandım :)
mavi cicişler bizim olsun, pembe cicişler sizin :)))) evvvet, hayırlısıyla, Allah nasip ederse bir afacanımız olacak. artık bebiş yerine daha erkeksi kelimeler kullanacağız :)
darısı öğrenmeyenlerin başına.
evet kullanmazsan daha zararlı cocugunu düşürebilirsin bile dedi
canımteşekkür ederiz lapacımmm inşallah seninde güçlü kuvvetli annesine aşık bi oğlun olur canım...
valla ne yalan söyliyim tüm belirtiler erkekti ama benimde gönlüm kızdan yanaydı.
eşim hamile kaldığımı söylediğim anda erkek hissetmişti.
ama biz bayanız ya evcilik oynayarak büyüyoruz ya ondan kız çocuğuna şartlanıyoruz ..
cinsiyeti söylendiğinde bende şaşırmadım.
pek tepki vermedim.
eşim uçtu...
ha mutlu değilmiydim tabikide çok mutluydum ama şaşırmadığım bir sonuçtu.
eşimin şu lafı göldürdü beni.
düşünsene evde sana aşık 2 erkek :))))))
erkekler anneye düşkün olur ne güzel işte...
canım yaa bide bana böyle diyor dedim ben çok mutluyum ki zaten.
sadece şaşırmadım beklediğimiz sonuçtu ondan yani...
lilacım teşekkür ederim canım seni de yoruyoruz ama inşallah son kez değiştirirsin bizi:))
teşekkür ederiz lapacımmm inşallah seninde güçlü kuvvetli annesine aşık bi oğlun olur canım...
valla ne yalan söyliyim tüm belirtiler erkekti ama benimde gönlüm kızdan yanaydı.
ama biz bayanız ya evcilik oynayarak büyüyoruz ya ondan kız çocuğuna şartlanıyoruz ..
pek tepki vermedim.
eşim uçtu...
geçmiş olsun inşallah bebeğine birşey olmaz doktor ona göre vermiştira.s.
insallah canım. suda kaynayan bir antibiyotikmiş. receteyi faxlayacak 1 gün arayla içicekmişim. sonra tekrar kültür alacaklar.
herkese merhaba ne güzel ya hepiniz bebişlerinizn cinsiyetini öğrendiniz gözünüzaydın darısı benim başıma inşallah cumayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım bebişim gösterir kendini :Saruboceq:
teşekkür ederiz lapacımmm inşallah seninde güçlü kuvvetli annesine aşık bi oğlun olur canım...
pek tepki vermedim.
eşim uçtu...
Kızlar herkese merhaba :))) doktordan geldim biraz önce....
K I Z I M oluyor... zemuszemus
Lil@ cım sen de buradasın listeme eklersin. 3 lü testte yaptırdım ani bir kararla Allahtan hayırlısı. Sonucu 1 hafta sonra alıcam.
hoşçakalın!
Kızlar herkese merhaba :))) doktordan geldim biraz önce....
K I Z I M oluyor... zemuszemus
Lil@ cım sen de buradasın listeme eklersin. 3 lü testte yaptırdım ani bir kararla Allahtan hayırlısı. Sonucu 1 hafta sonra alıcam.
hoşçakalın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?