2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cinsiyetlerden sonrada isim telaşı saracak hepimizi o mu olsa bu mu? hangi isim daha güzel yanına ne koysam falan filaannn :))

nevin_ ve A&S oyyyy yerim ben o göbüşlerin içindebi bebişleri. size de, göbüşünüze de, bebişlerinize de maşallah

cinsiyetlerden sonrada isim telaşı saracak hepimizi o mu olsa bu mu? hangi isim daha güzel yanına ne koysam falan filaannn :))

valla biz bir aydır düşünüyoruz erkek ismi bulamıyoruz canım. kız olsa ismi hazırdı ama erkek isminde takıldık kaldık...

kızlar,
ben kim topiğinden misafirim:)))
bişey sorucam. şu anne karnında kalp atışını dinlemeye yarayan angel sond lardan alan oldu mu. tavsiye ediyormusunuz?

kızlar,
ben kim topiğinden misafirim:)))
bişey sorucam. şu anne karnında kalp atışını dinlemeye yarayan angel sond lardan alan oldu mu. tavsiye ediyormusunuz?

canım ben de çok istedim almayı ama eşim izin vermedi. alınca sen suyunu çıkartırsın her saat başı dinlemek istersin. bu da bebiş için çok zararlı dedi. ikna etti beni. almadık o yüzden.

mestitosh zararı yok diyorlar..
benim bir düşük old bu bebeişimde de kanamam. çok pinpirikli oldum. her hafta dr gidiyorum. artık başka başka dr gidiyorum fırça yemiyeyim diye:)))

canım kız olsa ne koyacaktınız?? bizde bakıyoruz ama (

ilk hamileliğimde kızıma defne ismini koyacaktık kısmet olmadı. bu bebişim kız olsaydı sedef düşünmüştük ama erkekmiş bebişim. şimdi de erkek ismi düşünüyoruz.

Durumu çok iyi anladım, hayırlısıyla dünyaya gelsin hepsi inşallah. Annelerine hayran erkek çocuklarımız olur umarım :) eşim bana, sevinmediğimi sanıp surat asınca dedim ki, "ben niye sevinmeyeyim. erkekler anneye düşkün olur, kız olsaydı sana düşkün olurdu ama oğlan bana düşkün olacak, sen dışlanacaksın , biri üzülecekse sen üzül :))) dedim.
Şaka bir yana, umarım mutlu, hayatla barışık, huzurlu çocuklarımız olur umarım.

mestitosh zararı yok diyorlar..
benim bir düşük old bu bebeişimde de kanamam. çok pinpirikli oldum. her hafta dr gidiyorum. artık başka başka dr gidiyorum fırça yemiyeyim diye:)))

canım benim çok geçmiş olsun. sen araştırdıysan zararı yoksa madem sen bilirsin istersen al. gerçi zaten sen de çok sık ultrasona giriyormuşsun. yani bu durumda alsan da bişey olmaz bence... ama eğer alırsan suyunu çıkarma bari...

arkadaşlar kanal d de çocuğa nasıl cinsel eğitim vermeli konusunu işleniyor bence izleyin ileride faydası olacak çocuklar bukonuda çok soru soruyorlar şu anda benim başımda var böyle bir durum

:))))mestitosh sağol canım benim...
allah sana ve tüm hamilelere hayırlısı ile meleklerini kucaklarına almayı nasip kısmet etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…