- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Sevcan cığım gözün aydın canım
sevcancım gözün aydınn canım sağlıkla gelsin inşallah:))
cinsiyetlerden sonrada isim telaşı saracak hepimizi o mu olsa bu mu? hangi isim daha güzel yanına ne koysam falan filaannn :))
kızlar,
ben kim topiğinden misafirim:)))
bişey sorucam. şu anne karnında kalp atışını dinlemeye yarayan angel sond lardan alan oldu mu. tavsiye ediyormusunuz?
valla biz bir aydır düşünüyoruz erkek ismi bulamıyoruz canım. kız olsa ismi hazırdı ama erkek isminde takıldık kaldık...
canım kız olsa ne koyacaktınız?? bizde bakıyoruz ama(
Sabacığım ilkönce gözünaydın olsun sonunda bizde öğrendik :))) prensler çoğalıyor maşallah
Valla çok haklısın eşimle bende kızıyoruz kendimize bebeğimiz bize küsecek diye:kedi: ama şimdi bayağı bir kaptırdık erkek annesi babası olmaya doğduktan sonra evladın hepsi bir canım. eşimin 2. evliliği benimle onun zaten bir kızı var şimdi bir kızı bir oğlu olmuş oluyor daha ne olsun yerimseniben bana diyor erkek çocukları anneye düşkün olur diye beni avutuyor. kaydirigubbakcemile3 yaşım itibari ile kaza maza olmaza tabii :)) 2. çocuk düşünmüyorum canım. o yüzden kız üstünde çok durmuştum yoksa dediğin gibi 2. çocuğu doğurmayı düşünsem hiççç bu düşünceye sahip olmazdım. Herşeyin hayırlısı canım bebeğim küsmesin annesine ben onu da çokkk seviyorumgamyoncuiremsu Bu yaşımda anne olmak gibi bir hayalim gerçekleşiyor Allahtan ne isteyeyim. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah.
sabaa ve sevcan tebrik ederim kızlar hayırlı uğurlu olsun. gözünüz aydın.
mestitosh zararı yok diyorlar..
benim bir düşük old bu bebeişimde de kanamam. çok pinpirikli oldum. her hafta dr gidiyorum. artık başka başka dr gidiyorum fırça yemiyeyim diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?