insallah canım. suda kaynayan bir antibiyotikmiş. receteyi faxlayacak 1 gün arayla içicekmişim. sonra tekrar kültür alacaklar.
sağol canım teşekkür ederim..
düşünmelıyım bıraz daha.
ben medıcal parka gıdıyorum artık..normal 1500+550 epidural
sezeryan zounlu 2000-isteğe bağlı 2500 içinde + 260 TL ağrı pompası...
artı bebeğin ilk aşıları ve 10 gunluk muayenesı varmı...
bebeğe kımlık çıkarınca yenidoğandan fark alınmıyormuş...
bu ücretler paketmış ekstra cıkmazmış--dedıler bızaat fıyat sordum :)))
Kızlar herkese merhaba :))) doktordan geldim biraz önce....
K I Z I M oluyor... zemuszemus
Lil@ cım sen de buradasın listeme eklersin. 3 lü testte yaptırdım ani bir kararla Allahtan hayırlısı. Sonucu 1 hafta sonra alıcam.
hoşçakalın!
ama şimdi o yavru içeriden bunu hissetmez mi, anne ve babası onu istemiyor gibi düşünmez mi. sizin kaçıncı çocuk bilmiyorum ama benim gönlümde ilk çocuğumuz olduğu için yarım yarımdı. Eşim erkek taraflıydı biraz daha. zaten bende rüyamda erkek görmüştüm, herkes de bana erkek diyordu, ayrıca bıçak - makas testi de :) erkek sonuç vermişti. doktor erkek deyince şaşırmadım zaten beklediğim birşeydi. ve eşim bu şaşırmamış halimi "sevinmedi" olarak yorumlayıp bana surat astı 2 saat kadar :) çok komikti, çünkü benim zaten gönlüm yarı yarıyaydı, erkek olacğaını hissettiğim için şaşırmadım. kız dese, bu kadar rüyaya rağmen kız olsa, şaşırırdım. şaşırmadım diye eşim "sen oğlumuz olacak diye resmen üzüldün" deyince çok güldüm. gergin olan ben, içinde taşıyan ben iken nasıl sevinmem, sadece hem bekliyordum, hem de heyecandan gerildim dedim. 2 saat sonra o da anladı mutlu olduğumu da suratını asmaktan vazgeçti :)
gözün aydın hihoyyyt
bir prenses daha :))
gözün aydın canım :ecrin_bebek:
gözün aydın darısı bizim başımıza böyle sizi görünce hemen doktora gidesim geliyor
sevcancımmm gözün aydı canım.
sağlıkla gelsin inşallah prensesimiz....
oyy ne güzel bi gün listemiz renk renk,ve hızla tamamlanıyor..
darısı öğrenmeyenlerin başına...
sevcan sende bizimle kız anneleri kervanına katılmıssın gözün aydın :)
sevcan: canımmm gözün aydın canım!!!!!!! hayırlı olsun
sağlıcakla kucağına almanı diliyorum canım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?