2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah canım. suda kaynayan bir antibiyotikmiş. receteyi faxlayacak 1 gün arayla içicekmişim. sonra tekrar kültür alacaklar.

benim dudağımda uçuk çıktığında yüzüm şişmişti doktor antibiyotik veremem dedi demekki senin olayın daha önemli hamileyken vücut çok dirençsiz oluyor bu yüzde hastalanıyoruz ben her gün kocaman bir bardak greyfurt suyu içiyorum kendimi daha iyi hissediyorum guclubacismile

hayırlısı olsun cnm çok fazla dr değiştirmekte çok iyi değil sonuna kadar aynı dr kontrolünde olmuş olursun en azından fiyatlarda çokaşırı değil eğer ki bütçeni zorlamıycaksa.

gözün aydın darısı bizim başımıza böyle sizi görünce hemen doktora gidesim geliyor

sevcancımmm gözün aydı canım.
sağlıkla gelsin inşallah prensesimiz....

oyy ne güzel bi gün listemiz renk renk,ve hızla tamamlanıyor..
darısı öğrenmeyenlerin başına...

amin amin amin
inş benimkide yarın gösterir ya
çatlayacam bende artık :))

benimde içime doğmuştu kızım olacağı ne bileyim daha değişik geçiyordu çünkü oğlundakinden farklıydı ama bulantılarım daha geçmedi herkesin aynımı acaba

benimde doktorum ikiliyi gerek görmedi üçlüyü yaptıralım demişti üçlüyü yaptıdım perşembede sonucunu alıcam

sevcan: canımmm gözün aydın canım!!!!!!! hayırlı olsun
sağlıcakla kucağına almanı diliyorum canım!!

a bu arada ben bu gün tıp fakültesine gititm.
30 nisana gün verdiler ayrıntılı organ taramasıymış sanırım bu detaylı ultrason oluyor...

ultrasonada girdim gitmişken hani dün size diyordum ya göğüs kemiğimde bir baskı var sanki bebeğin başıymış gibi geliyor kemiğimi açıtıyor diye.
işte onu sordum.
meğer o rahim duvarımmış benim :)
dedi ki doktor genişlediği için rahim duvarı yukarı doğru dayanıyor ileride nefes almakta zorlanacaksın şimdi sadece mide yanması yaşayabilirsin dedi.
oh iyi bari dedim bende oraya bebeğin başı değiyor sanıyorsum şimdi rahatladım :))))

Sabacığım ilkönce gözünaydın olsun sonunda bizde öğrendik :))) prensler çoğalıyor maşallah
Valla çok haklısın eşimle bende kızıyoruz kendimize bebeğimiz bize küsecek diye:kedi: ama şimdi bayağı bir kaptırdık erkek annesi babası olmaya doğduktan sonra evladın hepsi bir canım. eşimin 2. evliliği benimle onun zaten bir kızı var şimdi bir kızı bir oğlu olmuş oluyor daha ne olsun yerimseniben bana diyor erkek çocukları anneye düşkün olur diye beni avutuyor. kaydirigubbakcemile3 yaşım itibari ile kaza maza olmaza tabii :)) 2. çocuk düşünmüyorum canım. o yüzden kız üstünde çok durmuştum yoksa dediğin gibi 2. çocuğu doğurmayı düşünsem hiççç bu düşünceye sahip olmazdım. Herşeyin hayırlısı canım bebeğim küsmesin annesine ben onu da çokkk seviyorumgamyoncuiremsu Bu yaşımda anne olmak gibi bir hayalim gerçekleşiyor Allahtan ne isteyeyim. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…