Durumu çok iyi anladım, hayırlısıyla dünyaya gelsin hepsi inşallah. Annelerine hayran erkek çocuklarımız olur umarım :) eşim bana, sevinmediğimi sanıp surat asınca dedim ki, "ben niye sevinmeyeyim. erkekler anneye düşkün olur, kız olsaydı sana düşkün olurdu ama oğlan bana düşkün olacak, sen dışlanacaksın , biri üzülecekse sen üzül :))) dedim.
Şaka bir yana, umarım mutlu, hayatla barışık, huzurlu çocuklarımız olur umarım.
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar bebkleriniz için isim düşündünüz mü?
evet mihri bende şu an son derece dikkatle kanald izliyorum.
şu an yaşadıklarımız hayatın tatlı yanı asıl mesele onlar doğduktan sonra başlayacak.
Allahım nasıl yetiştireceğiz onları.
cinsel kimliklerini doğru şekilde anlamalarına nasıl yardımcı olabileceğiz....
dinledikce korkuyorum gerçekten.
erkek çocuğunda baba rol model çok önemliymiş...
barbie bebekler kız çocuklarının yetişmesinde kötü modelmiş...cinselliği simgelediğinde dolayı..
izleyelim bakalım...
sabaa ve sevcan tebrik ederim kızlar hayırlı uğurlu olsun. gözünüz aydın.
annecikler nasılsınız bebeker nasıl
bende yeni dr için randevu aldım nisan 22 ye ta anca sıra vrmış
artık bekliyeceğim nisan 22 yi
iyiyiz kasığım ağrıyor arada bırde mantar sorunum var tekrarlıyor aman sağlıklı olsunlarda
sevcancım cınsiyetını öğrenmişsiniz hayırlı olsun..
benim kızım 8 yaşında ve ben hamile kaldığımdan beri nasıl meydana gelmdiğini çok merak ediyor bana soruyor sen benim annemsin sen beni doğurdun diyor ama benim babam benimle ne ilgisi var diye soru soruyor bende o anda ne cevap vereceğimi şaşırdım baban bana kan verdi sen onun kanını taşıyorsun böyle meydana geldin dedim oda bana kaza geçirenlerede kan veriliyor o zaman onların babasımı oluyor diye bir daha soru soruyor artık sorularından korkar oldum hamile kaldım kalalı yalan söylemek istemiyorum ama mecbur kalıyorum ileride szinde başınıza gelecek şimdi karnınızda eyvahedigeldismile
benim kızım 8 yaşında ve ben hamile kaldığımdan beri nasıl meydana gelmdiğini çok merak ediyor bana soruyor sen benim annemsin sen beni doğurdun diyor ama benim babam benimle ne ilgisi var diye soru soruyor bende o anda ne cevap vereceğimi şaşırdım baban bana kan verdi sen onun kanını taşıyorsun böyle meydana geldin dedim oda bana kaza geçirenlerede kan veriliyor o zaman onların babasımı oluyor diye bir daha soru soruyor artık sorularından korkar oldum hamile kaldım kalalı yalan söylemek istemiyorum ama mecbur kalıyorum ileride szinde başınıza gelecek şimdi karnınızda eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?