2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım güzel dileklerin için tşk ederimkaydirigubbakcemile5

evet mihri bende şu an son derece dikkatle kanald izliyorum.
şu an yaşadıklarımız hayatın tatlı yanı asıl mesele onlar doğduktan sonra başlayacak.
Allahım nasıl yetiştireceğiz onları.
cinsel kimliklerini doğru şekilde anlamalarına nasıl yardımcı olabileceğiz....
dinledikce korkuyorum gerçekten.
erkek çocuğunda baba rol model çok önemliymiş...
barbie bebekler kız çocuklarının yetişmesinde kötü modelmiş...cinselliği simgelediğinde dolayı..
izleyelim bakalım...

Bende bı erkek annesı olacağım için dıkkatlıce ızlıyorum

annecikler nasılsınız bebeker nasıl
bende yeni dr için randevu aldım nisan 22 ye ta anca sıra vrmış
artık bekliyeceğim nisan 22 yi

annecikler nasılsınız bebeker nasıl
bende yeni dr için randevu aldım nisan 22 ye ta anca sıra vrmış
artık bekliyeceğim nisan 22 yi

iyiyiz kasığım ağrıyor arada bırde mantar sorunum var tekrarlıyor aman sağlıklı olsunlarda

iyiyiz kasığım ağrıyor arada bırde mantar sorunum var tekrarlıyor aman sağlıklı olsunlarda

canım busabah bende bir ağrıyla uyandım top gibiydi sanki karnım acıyordu
çok kortum

bu mantar hamilelikte neden oluyor ya bende de bacağımda başladı kaşıntı inşallah ilerlemez
çok kötü oluyor mantar
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer canım

benim kızım 8 yaşında ve ben hamile kaldığımdan beri nasıl meydana gelmdiğini çok merak ediyor bana soruyor sen benim annemsin sen beni doğurdun diyor ama benim babam benimle ne ilgisi var diye soru soruyor bende o anda ne cevap vereceğimi şaşırdım baban bana kan verdi sen onun kanını taşıyorsun böyle meydana geldin dedim oda bana kaza geçirenlerede kan veriliyor o zaman onların babasımı oluyor diye bir daha soru soruyor artık sorularından korkar oldum hamile kaldım kalalı yalan söylemek istemiyorum ama mecbur kalıyorum ileride szinde başınıza gelecek şimdi karnınızda eyvahedigeldismile

Çoook hastayım kızlarrr... gözlerim burnum şakkır şakır akıyor...
grip mi bahar nezlesi mi anlamadım....
Kolumu kaldıracak halim uyok.. işe de gidemedim bugün evdeyim ((

LıLıııııııııııııı
Şirinin kızımı olacakmış erkek olmayacakmıydı o nun bebeği allah allah bende bundan korkuyorum ama benimkini artık kesin bilir gibi geliyor ben dr gidene kadar 19 haftaya giriyorum kesin sonuç alırım hayırlısıyla inşallah

:roflol::roflol:ay çok güldüm yaaa ne akıllı kızın varmış allah bağışlasın canım gerçekten çok ilginç yaaaaaaa nerden buluyor :roflol::roflol::roflol:

hahahahahah)))))
ay ne zor yaaa ne denir ki güzel bilinçlenmek lazım bu konuda tabi...ne anlatıyorlar kanal d de peki???ben işyerindeyim izleyemeyiyorum:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…