2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahahah)))))
ay ne zor yaaa ne denir ki güzel bilinçlenmek lazım bu konuda tabi...ne anlatıyorlar kanal d de peki???ben işyerindeyim izleyemeyiyorum:1ninca:
çok gülmeyin sizinde başınıza gelecek bundan 4 5 sene sonra sizde soru sormasın diye dua edeceksiniz hamile kaldığımdan beri çok soru soruyor benimkisi bilmiyorumkismile

süper ya çok güldüm kızlar cadı oluyo :)) maş. kızına
e benim kızım bişey soramıyor:)) bizim bebek laboratuar çocuğu :)))

çok gülmeyin sizinde başınıza gelecek bundan 4 5 sene sonra sizde soru sormasın diye dua edeceksiniz hamile kaldığımdan beri çok soru soruyor benimkisi bilmiyorumkismile

gerçekten çok zor bir durum yaaaaaaaa ama çok hoşuma gitti hala gülüyorum kaydirigubbakcemile5

benmi kızımda çok kıskanıyordu tedaviye başladığımda hiç istemiyordu belki vazgeçerim diye bana dediki
şimdi bu tüp bebek olacak diye çokmu gazlı olacak :))
yani gazlı bebek zor olur vazgeç :)))

süper ya çok güldüm kızlar cadı oluyo :)) maş. kızına
e benim kızım bişey soramıyor:)) bizim bebek laboratuar çocuğu :)))

onu bile anlatması zor kızım sen laboratuardamı oluştn denilecek bu sefer nasıl diye soracak ver cevabını verebilirsen doğuruyoruz ama sonrası büyütene kadar hayatta en zor iş anne baba olmak

kızlar bişey merak ediyorum pembe 50 vardı adınımı değiştirdi yoksa buralardamı yok merak ettim bayadır ismini görmüyorum

anlatsana ya merak ettim tecrübemiz olur canım

mesela ped gördü bu ne diye sordu bende kısaca kadınların kullanması gerek dedim ertesi gün bir baktım kendiside koymuş bir peçete şoka gidim ve bir müddet bende kadın değilmiyim bende kullanacam diye ısrar etti unutturana kadar ne çektim şimdide ben doktora giderken oda gelmek istiyo kilo aldım belki bende hamileyim diyor anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor beni doktora götür diyor öyle demeyin şimdi bende gülüyorum ama o anda çıldıracak gibi oluyorum

aaa kızlar cadııı hemde nasıl...
ben evlenmeden önce abimlerle beraber oturuyorduk.
onların 1,5 yaşında bir kızları vardı.
bende 17-18imde falanım.
neyse odama geçtim kapıyı kapattım pedimi değiştiriyorum.
odada bi çıtırtı oldu arkamı bi döndüm bizim velet arkamda ne arada girmiş ordaymış galiba haberim yok neyse küçücük daha diye aldırış etmedim.sesimi çıkarmadım....

sonra bi gün babamlar abimler ablamlar kısaca tüm sülale yemek masasındayız.
bu cadı orada ağzını açıpta....

"biliyonuzmuuuuu halam dötüne bez balıoooo" demezmiiii....
Allahım yer yarılsada içine girseydim dediğim andı o....

küçük müçük demiycez onlarıda insan yerine koyacaz valla :))))

bu dahada güzelmiş ya :))

selam kızlar. ben geldim tekrar. aynı konuyla sizi sıkmak istemiyorum ama şu anda aklımdan sadece bu geçtiği için bununla ilgili yazıyorum. kusura bakmayın lütfen. Allah sizi böyle bir ikilemde bırakmasın. sonunda düşündüm ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdim. hele bir üçlü testimi yaptırayım. sonra da ayrıntılı ultrasona gireyim. risk görürse doktor o zaman yaptırırım değil mi ama. şimdi ortalıkta bir risk falan yokken yaptırmanın bir gereği yok değil mi ama. kızlaaaarrrrr sizce doğru mu yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…