çok gülmeyin sizinde başınıza gelecek bundan 4 5 sene sonra sizde soru sormasın diye dua edeceksiniz hamile kaldığımdan beri çok soru soruyor benimkisi bilmiyorumkismilehahahahahah)))))
ay ne zor yaaa ne denir ki güzel bilinçlenmek lazım bu konuda tabi...ne anlatıyorlar kanal d de peki???ben işyerindeyim izleyemeyiyorum:1ninca:
benim kızım 8 yaşında ve ben hamile kaldığımdan beri nasıl meydana gelmdiğini çok merak ediyor bana soruyor sen benim annemsin sen beni doğurdun diyor ama benim babam benimle ne ilgisi var diye soru soruyor bende o anda ne cevap vereceğimi şaşırdım baban bana kan verdi sen onun kanını taşıyorsun böyle meydana geldin dedim oda bana kaza geçirenlerede kan veriliyor o zaman onların babasımı oluyor diye bir daha soru soruyor artık sorularından korkar oldum hamile kaldım kalalı yalan söylemek istemiyorum ama mecbur kalıyorum ileride szinde başınıza gelecek şimdi karnınızda eyvahedigeldismile
nagihan sen nezaman gidiyorsun doktora**??
çok gülmeyin sizinde başınıza gelecek bundan 4 5 sene sonra sizde soru sormasın diye dua edeceksiniz hamile kaldığımdan beri çok soru soruyor benimkisi bilmiyorumkismile
süper ya çok güldüm kızlar cadı oluyo :)) maş. kızına
e benim kızım bişey soramıyor:)) bizim bebek laboratuar çocuğu :)))
daha neler soruyor neler anlatsam gülmekten çatlarsın delikafaduldengerçekten çok zor bir durum yaaaaaaaa ama çok hoşuma gitti hala gülüyorum kaydirigubbakcemile5
daha neler soruyor neler anlatsam gülmekten çatlarsın delikafadulden
daha neler soruyor neler anlatsam gülmekten çatlarsın delikafadulden
anlatsana ya merak ettim tecrübemiz olur canım
günaydın kızlar sınavdan geliyoruz bebişle sınava girdik Aöf :))
slmmmmmmmm güzel annelerrr:.)
hoşgeldin afilli..nasılsın
mesela ped gördü bu ne diye sordu bende kısaca kadınların kullanması gerek dedim ertesi gün bir baktım kendiside koymuş bir peçete şoka gidim ve bir müddet bende kadın değilmiyim bende kullanacam diye ısrar etti unutturana kadar ne çektim şimdide ben doktora giderken oda gelmek istiyo kilo aldım belki bende hamileyim diyor anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor beni doktora götür diyor öyle demeyin şimdi bende gülüyorum ama o anda çıldıracak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?