2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar benim doğumda eylül 5 görünüyor takvimde bakalım hayırlısı ne zamansa öyle olsun.Bir oğlum olacak kısmetse.
Ben yanlış eylül anneleri topiğindeymiş uyarı geldi.Geç oldu ama neyseki katıldım aranıza.

şimdiki çocuklar çok cadı yaaa. kızlar ayrı cadı, erkekler ayrı cadı..

teşekkürler lapacı iyiyim çilek buldum yedim daha iyi olduuum hehe:)

afiyet olsun canım.....yarasın...

aman yarabbbiii delikafadulden senin yerinde olmak istemezdim

bu daha mantıklı bencede canım
az sabırlı olmak lazım işte böyle bi durumda sabırlı olmak çok zor
ama allahın izniyle bencede hiç bir sorun yok diye düşünüyorum ya..

canım sıkıntı bende de var ya olumsuz çıkarsa kendimi bütün hamileliğim boyunca mutsuz edicem gibi geliyo
hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum

kızlar bebek sitelerine bakarken bişeye gözüm takıldı..biberonlarda kullanılan uçlar..bi kauçuk var bide silikonlu var..acaba hangisi daha sağlıklı .

ben silikon olanından kullanmıştım oğlumda yine silikon olanından alıcam

kızlar bebek sitelerine bakarken bişeye gözüm takıldı..biberonlarda kullanılan uçlar..bi kauçuk var bide silikonlu var..acaba hangisi daha sağlıklı .

silikonlular daha sert kauçuklar yumuşak oluyo
ben kızımda silikon tercih ettim damak düşmesi felan olmasın diye şekil bozukluğu felan olmasın diye

canım sıkıntı bende de var ya olumsuz çıkarsa kendimi bütün hamileliğim boyunca mutsuz edicem gibi geliyo
hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum

canım benim biliyor musun artık doktorlar her hastasına amniyosentez öneriyor. risk grubunda olsun olmasın. rutin muayene gibi oldu yani. risk görmediysen ne gerek var. anneyi neden sıkıntıya sokuyorsun. önce tüm tarama testlerini yaptırt. ayrıntılı ultrasonda muayene et. baktın bir problem var o zaman istersin amniyosentezi. valla artık doktorlara da güvenmemek gerek. çoğu para için ve kendi çalışmaları için gereksiz şeyler istiyorlar. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. son kararım bu. yarın da yanına gidip ben şu anda amniyosentez yaptırmayı düşünlüyorum diyeceğim. üçlü test yaptırmasını söyliyeceğim. ve ne zaman çağırırsa o zaman da ayrıntılı ultrasona girmeyi isteyeceğim.

bacım haftasonu yatılı misafirim vardı geçen haftada kk ya girme problemi yaşadım ısrarla ama sahalara geri döndümguclubacismile

selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım.
mestitosh, inşaallah bebeğinde herhangi bir problem yoktur, hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına alırsın.
hamilelik güzel olmasının yanı sıra böyle de zorlu bir süreç, hepimiz için hayırlısını dilerim...

dediğin gibi rutin yapıyolar artık... ama sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısın.. mesela bana 2 li test yaptı dr um.. 3 lü ye gerek yok dedi.. bende yaptırmayacağım. ama yaptıranlarda var... yani burda senin ne hisedeceğin önemli. yaptırıp sürekli şüphe içinde mi oalcaksın yoksa yaptırmayıp mı şüphe içinde kalacaksın? için nasıl rahat edecekse öyle yap...
aynı şey benim başıma gelseydi eğer ben önce diğer testlerimi yaptırıp eğer risk çıkarsa o zaman yaptırmayı isterdim. içim öyle rahat ederdi. amniyosentez gerçekten uzman kişiler tarafından yapılmalı çünkü. o uzmanı bulmak falanda strese sokardı beni...
sende kendin için hayırlı olanı seçersin inş..
fazla üzme kendini. herşey olacağına varır...
bilmiyorum duanın gücüne inanırmısın ama ben sürekli dua ediyorum sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diye.. inş seninde buradaki herkesin de evlatları sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar... :1hug:

bacım haftasonu yatılı misafirim vardı geçen haftada kk ya girme problemi yaşadım ısrarla ama sahalara geri döndümguclubacismile

hoşgelldiinn o zamaaannn.... arayı açma bir daha yerimseniben
bendede vardı yatılı misafir 8 gündür =( feleğim şaştı.. dün gece gittiler neyseki =)))

bu haldede yatılı misafir çok zor olsa gerek ben erkenden akşamları uyuyorum misafir olsa 12 ye kadar mecbur oturuyosun oda insana eziyet..

silikonlular daha sert kauçuklar yumuşak oluyo
ben kızımda silikon tercih ettim damak düşmesi felan olmasın diye şekil bozukluğu felan olmasın diye

neler biliyorsunuz tecrübeli anneler ya paylaşın bizimlede bak nekadar önemli...
şimdide bi formda okudum birisine kauçuk tercih etmiş doktor.ama diş çıkarm döneminde sanırım....çene yapısında bozukluk olmasın diyee...
ilk ayla silikonmu tavsiye ediliyor genelde.

selam hamişler....
lilacım listeye eklemişsin kızı sağol...

ama şöyle bir durum var doktor ikincide de kız dedi.ama ilk tahmini erkek olduğu için içimde kuşku oldu ya yannışsa diye...kız olduğuna kendimi inandıramıyorum bir türlü...kız erkek hiç farketmiyo iilk bebeğim sağlıklı olsun yeter...ama kesinlikten emin olamıyorum..napçam yaa...bir de benimki 16 haftada oynamaya başladı hissediyorum artık onu...erken olunca erkek diyorlar erkenmi 4 ayda oynaması???

iyi bari uyuyabilmişsin bizimkiler geldiklerinde o kadar çok konuşuyolarki ordan burdan insan esnemeye bile vakit bulamıyor ki uyuyup kalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…