aaa kızlar cadııı hemde nasıl...
ben evlenmeden önce abimlerle beraber oturuyorduk.
onların 1,5 yaşında bir kızları vardı.
bende 17-18imde falanım.
neyse odama geçtim kapıyı kapattım pedimi değiştiriyorum.
odada bi çıtırtı oldu arkamı bi döndüm bizim velet arkamda ne arada girmiş ordaymış galiba haberim yok neyse küçücük daha diye aldırış etmedim.sesimi çıkarmadım....
sonra bi gün babamlar abimler ablamlar kısaca tüm sülale yemek masasındayız.
bu cadı orada ağzını açıpta....
"biliyonuzmuuuuu halam dötüne bez balıoooo" demezmiiii....
Allahım yer yarılsada içine girseydim dediğim andı o....
küçük müçük demiycez onlarıda insan yerine koyacaz valla :))))
teşekkürler lapacı iyiyim çilek buldum yedim daha iyi olduuum hehe:)
aaa kızlar cadııı hemde nasıl...
ben evlenmeden önce abimlerle beraber oturuyorduk.
onların 1,5 yaşında bir kızları vardı.
bende 17-18imde falanım.
neyse odama geçtim kapıyı kapattım pedimi değiştiriyorum.
odada bi çıtırtı oldu arkamı bi döndüm bizim velet arkamda ne arada girmiş ordaymış galiba haberim yok neyse küçücük daha diye aldırış etmedim.sesimi çıkarmadım....
sonra bi gün babamlar abimler ablamlar kısaca tüm sülale yemek masasındayız.
bu cadı orada ağzını açıpta....
"biliyonuzmuuuuu halam dötüne bez balıoooo" demezmiiii....
Allahım yer yarılsada içine girseydim dediğim andı o....
küçük müçük demiycez onlarıda insan yerine koyacaz valla :))))
selam kızlar. ben geldim tekrar. aynı konuyla sizi sıkmak istemiyorum ama şu anda aklımdan sadece bu geçtiği için bununla ilgili yazıyorum. kusura bakmayın lütfen. Allah sizi böyle bir ikilemde bırakmasın. sonunda düşündüm ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdim. hele bir üçlü testimi yaptırayım. sonra da ayrıntılı ultrasona gireyim. risk görürse doktor o zaman yaptırırım değil mi ama. şimdi ortalıkta bir risk falan yokken yaptırmanın bir gereği yok değil mi ama. kızlaaaarrrrr sizce doğru mu yaptım...
canım sıkıntı bende de var ya olumsuz çıkarsa kendimi bütün hamileliğim boyunca mutsuz edicem gibi geliyoselam kızlar. ben geldim tekrar. aynı konuyla sizi sıkmak istemiyorum ama şu anda aklımdan sadece bu geçtiği için bununla ilgili yazıyorum. kusura bakmayın lütfen. Allah sizi böyle bir ikilemde bırakmasın. sonunda düşündüm ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdim. hele bir üçlü testimi yaptırayım. sonra da ayrıntılı ultrasona gireyim. risk görürse doktor o zaman yaptırırım değil mi ama. şimdi ortalıkta bir risk falan yokken yaptırmanın bir gereği yok değil mi ama. kızlaaaarrrrr sizce doğru mu yaptım...
kızlar bebek sitelerine bakarken bişeye gözüm takıldı..biberonlarda kullanılan uçlar..bi kauçuk var bide silikonlu var..acaba hangisi daha sağlıklı .
canım sıkıntı bende de var ya olumsuz çıkarsa kendimi bütün hamileliğim boyunca mutsuz edicem gibi geliyo
hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum
EYLÜL analarııııııııııııııııııı kaynatıyosunuz yine bakıyorum
canım benim biliyor musun artık doktorlar her hastasına amniyosentez öneriyor. risk grubunda olsun olmasın. rutin muayene gibi oldu yani. risk görmediysen ne gerek var. anneyi neden sıkıntıya sokuyorsun. önce tüm tarama testlerini yaptırt. ayrıntılı ultrasonda muayene et. baktın bir problem var o zaman istersin amniyosentezi. valla artık doktorlara da güvenmemek gerek. çoğu para için ve kendi çalışmaları için gereksiz şeyler istiyorlar. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. son kararım bu. yarın da yanına gidip ben şu anda amniyosentez yaptırmayı düşünlüyorum diyeceğim. üçlü test yaptırmasını söyliyeceğim. ve ne zaman çağırırsa o zaman da ayrıntılı ultrasona girmeyi isteyeceğim.
bacım haftasonu yatılı misafirim vardı geçen haftada kk ya girme problemi yaşadım ısrarla ama sahalara geri döndümguclubacismile
bu haldede yatılı misafir çok zor olsa gerek ben erkenden akşamları uyuyorum misafir olsa 12 ye kadar mecbur oturuyosun oda insana eziyet..
silikonlular daha sert kauçuklar yumuşak oluyo
ben kızımda silikon tercih ettim damak düşmesi felan olmasın diye şekil bozukluğu felan olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?