2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damaklı olanlardan kullandım ben
büyüyünce zaten hepsi kauçuk oluyo ayına yaşına göre alıyorsun
kızım 3 yaşına kadar emdi :)) dişlerinin arasından dili dışarı çıkıyordu :) çok komik konuşuyordu :)
ama bırakınca dişleri hemen düzeldi

bu haldede yatılı misafir çok zor olsa gerek ben erkenden akşamları uyuyorum misafir olsa 12 ye kadar mecbur oturuyosun oda insana eziyet..

ben koltukta uyuyup kaldım valla acıdılar halime gidip yattım son iki gün:)

bende aynı şekilde süründüm yaa.. gözler kapanıyo gidiyo.. kafamı kaldıramıyorum.. ama napimm işte idare ettim mecburen... çok şükür gittiler bende artık eskisi gibi erkenden uyuyabiliriimmm... yaşassıınn uykkuuuu =))))))))))))))

ya bide bu biberonların plastiği için bi ton şey çıktı haberlerde yok amerikada ve ingilterede toplatılmış diye

nuby diye bi markaya bakmıştım ben kadında en iyisi bu demişti ama emin olamadım bi türlü,tecrübeli anneler ne der bu konuda?

hayırlı olsun valla bende hıssedıyorum dıyorlarkı bağırsak hareketleri sankı hamıle öncesı bağırsaklarım yoktu lülülülülülü

avent anne göğsüne çok yakınmış diye okumuştum.ama bilir kişi tecrübeli anneler ne der bu konuda bilemiyorum..

biberon seçimi için erken henüz kızlar yaa.. daha bebişlerim doğumuna ortalama 5 ay var.. min 6 ay anne sütü alacaklarını düşünürsek epey bi zaman var önümüzde....

biberon seçimi için erken henüz kızlar yaa.. daha bebişlerim doğumuna ortalama 5 ay var.. min 6 ay anne sütü alacaklarını düşünürsek epey bi zaman var önümüzde....

haklısın guzelım ben bişeyler almamak için kendımı zor tutuyorum dr.um düşük riskım var dedıkçe korkuyorum ama çok heveslenıyor ınsan..

ya ben şimdiden araştırıyorum canım.sonra hangi beberon iyi diye araştırmaya fırsatım olacağını sanmıyorum bebek falan oluncaçççşimdiden birçok şeyi araştırıp bilmek öğrenmek iyi oluyor benim için..sonra kafam allak bullak olur çünküükafamçokkarıştı

neyse size iyi muhabbetler ben biraz başka sitelerden araştırayım.öptüm sizi ..

mrb kızlar nasılsınızz?
yarın kontrolümüz varrr ikizlerin cinsiyetleri belli olucak artıkkk:):):)alkisalkisalkis
ayy bu gece heycandan uyuyamam:):)hihoyyytsırnaşık şeyalkisalkisalkis
zaten yaklaşık 1 haftadır her gece saçma sapan rüyalar görüyorum sabahları yorgun uyanıyorum sanki rüyamda yaşıyorumakannehir

bence de tam tersi şimdiden kafaları doldurursam işime yarayacağında sıkılıveririm o yüzden ben alışverişi son aylara bırakacam inş iş paraya bakar paranı ayarlarsan gerisi kolay 2 saatte halledersin valla her şeyii:)hehe banyosudur nasıl bakılır vs onları da son aylarda araştırcam güzelce şimdi göbüş tadı çıkartıorum her şey zamanında güzel cinsiyet merak ediorum falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…