bu haldede yatılı misafir çok zor olsa gerek ben erkenden akşamları uyuyorum misafir olsa 12 ye kadar mecbur oturuyosun oda insana eziyet..
ben koltukta uyuyup kaldım valla acıdılar halime gidip yattım son iki gün:)
ya bide bu biberonların plastiği için bi ton şey çıktı haberlerde yok amerikada ve ingilterede toplatılmış diye
selam hamişler....
lilacım listeye eklemişsin kızı sağol...
ama şöyle bir durum var doktor ikincide de kız dedi.ama ilk tahmini erkek olduğu için içimde kuşku oldu ya yannışsa diye...kız olduğuna kendimi inandıramıyorum bir türlü...kız erkek hiç farketmiyo iilk bebeğim sağlıklı olsun yeter...ama kesinlikten emin olamıyorum..napçam yaa...bir de benimki 16 haftada oynamaya başladı hissediyorum artık onu...erken olunca erkek diyorlar erkenmi 4 ayda oynaması???
nuby diye bi markaya bakmıştım ben kadında en iyisi bu demişti ama emin olamadım bi türlü,tecrübeli anneler ne der bu konuda?
avent anne göğsüne çok yakınmış diye okumuştum.ama bilir kişi tecrübeli anneler ne der bu konuda bilemiyorum..
biberon seçimi için erken henüz kızlar yaa.. daha bebişlerim doğumuna ortalama 5 ay var.. min 6 ay anne sütü alacaklarını düşünürsek epey bi zaman var önümüzde....
kızlar ben çıkıyorum çok öptüm hepinizi
biberon seçimi için erken henüz kızlar yaa.. daha bebişlerim doğumuna ortalama 5 ay var.. min 6 ay anne sütü alacaklarını düşünürsek epey bi zaman var önümüzde....
ya ben şimdiden araştırıyorum canım.sonra hangi beberon iyi diye araştırmaya fırsatım olacağını sanmıyorum bebek falan oluncaçççşimdiden birçok şeyi araştırıp bilmek öğrenmek iyi oluyor benim için..sonra kafam allak bullak olur çünküükafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?