2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah guzel haberlerınle gel inşallah Şenizyerım o ikixleri..

Kızlar ayrıntılı ultrason illa renkli ultrasondamı belli oluyor

ayy ne güzel canım hayırlısı bakalım hbr veriirsin artıkkk

ya kızlar bi şey soracam bu aralar göbeğim çok kaşınıo sizde de oluo mu acep böyle tatlı tatlı büyüyo ondan mı ki

maşallah guzel haberlerınle gel inşallah Şenizyerım o ikixleri..

Kızlar ayrıntılı ultrason illa renkli ultrasondamı belli oluyor

ayy ne güzel canım hayırlısı bakalım hbr veriirsin artıkkk

tabiikiii yarın öğrendikten sonra (((tabi görebilirsek cinsiyetlerinii))) hemen yazacam burayaakaydirigubbakcemile5

aynı şeyleri düşünüyorum seninle arkadaşım kucağımıza bi alalım sağlıklı bir şekilde gerisi kolay para olunca dediğin gibi 2 saatlik iş hepsi

valla ben bilmiorum bu ayrıntılı ultrason 20 haftada mı yapılıoo???

ne beklentidesin bilmiyorum. ama umarım hem kız annesi hem erkek annesi olma duygusunu yaşarsın. çünkü ikisi de çok farklı duyguymuş, öyle diyorlar, ikisini de tatmak güzel olmalı.
Allah gönlüne göre versin.

nasıl geçdi sınavınız bende girdim dün zordu biraz

çalışana kolay çalışmayana zor diyeceğim ama o kadar çalışmama rağmen zorlandım gerçekten...özelliklede ıKTıSAT FACıA GıBı GEÇTı BENıM özel ders aldım verdiğim parayamı yanayım akşam işimi gücümü bırakıp gittiğimemi hocamız tablo çalıştırdı hep arz talep vs vs 1 tane tablo çıktı 29 soru tanım kötükedihüso sinirliyim o yüzden ... 2 ders kalıcak benim

ya kızlar bi şey soracam bu aralar göbeğim çok kaşınıo sizde de oluo mu acep böyle tatlı tatlı büyüyo ondan mı ki

CANIM benimkide aynı elim göbeğimde sürekli büyüyo ya kaşınıyo :)) benimki pul pul beyaz beyaz dökülüyor bebe yağı kullanınca çok rahatlıyorum

CANIM benimkide aynı elim göbeğimde sürekli büyüyo ya kaşınıyo :)) benimki pul pul beyaz beyaz dökülüyor bebe yağı kullanınca çok rahatlıyorum

ayy rahatladım ben de bebe yağı alayım o zaman ya bi de ultrason jeli diolardı o iyi geliomuş ama cesaret edemedim haftada 1 sürün diolar

ayy rahatladım ben de bebe yağı alayım o zaman ya bi de ultrason jeli diolardı o iyi geliomuş ama cesaret edemedim haftada 1 sürün diolar

onu hiç duymadım kremler de var eğer almak istersen drum bana yazdı ama ben almadım fiyatı yüksekti biraz almak istersen druna sor yazar bebe yağı kullanıyorum dedim sabah akşam sür dedi dr

kızlar bu arada 32 erkek 12 kız var tablomuzda erkekler öndeee :)

biboron seçiminde cam en sağlıklısı bence kauçuk çok çabuk yıpranıyor silikon en iyisi ben birde suluk alacam bazıları ilk 6 ay su vermiyormuş anne sütünde var diye ama ne kadar doğru bilmiyorum

bebek.com: İlk altı ay sadece anne sütü alan bebeklere neden su verilmez?
Dr. Ahmet Özen: Yapılan bilimsel çalışmalar anne sütünün sıcak ve kuru iklimlerde bile yeteri kadar su içerdiğini ve bebeğin su ihtiyacını karşıladığını göstermiştir. Hayatın ilk 4- 6 aylık döneminde bebeğin bütün su ihtiyacını anne sütü karşılar. Bu nedenle dışarıdan su vermek kesinlikle gerekli değildir. Ayrıca su kaynamış bile olsa bebeğin ishal olması için önemli bir risk faktörüdür. Bu nedenle bebeğin susuzluğunu gidermek için ilk 4- 6 ay su veya şekerli içecekler verilmesi önerilmez.

biz ilk defa duymuştuk kardeşim söyledi bizede kardeşim 6 ay su vermedi bebeğine ben kızıma su vermiştim ama

ben çıkıyorum kızım geldi benim mesaim başladı yemek yapacam iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan

Moralim bozuk,ceryan kesik.Mazertim varrrrrrrrr hamileyim bennnn.:CüvCüv:
Hormonlarım iyice şaştı benim.Duygusal travma yaşıyorum.Herşeyim karıştı delikafadulden lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…