mrb kızlar nasılsınızz?
yarın kontrolümüz varrr ikizlerin cinsiyetleri belli olucak artıkkk:):):)alkisalkisalkis
ayy bu gece heycandan uyuyamam:):)hihoyyytsırnaşık şeyalkisalkisalkis
zaten yaklaşık 1 haftadır her gece saçma sapan rüyalar görüyorum sabahları yorgun uyanıyorum sanki rüyamda yaşıyorumakannehir
mrb kızlar nasılsınızz?
yarın kontrolümüz varrr ikizlerin cinsiyetleri belli olucak artıkkk:):):)alkisalkisalkis
ayy bu gece heycandan uyuyamam:):)hihoyyytsırnaşık şeyalkisalkisalkis
zaten yaklaşık 1 haftadır her gece saçma sapan rüyalar görüyorum sabahları yorgun uyanıyorum sanki rüyamda yaşıyorumakannehir
bende kaçtıımm.. herkese iyi akşamllarrrr..minişelre iyi bakıınn
maşallah guzel haberlerınle gel inşallah Şenizyerım o ikixleri..
Kızlar ayrıntılı ultrason illa renkli ultrasondamı belli oluyor
ayy ne güzel canım hayırlısı bakalım hbr veriirsin artıkkk
bence de tam tersi şimdiden kafaları doldurursam işime yarayacağında sıkılıveririm o yüzden ben alışverişi son aylara bırakacam inş iş paraya bakar paranı ayarlarsan gerisi kolay 2 saatte halledersin valla her şeyii:)hehe banyosudur nasıl bakılır vs onları da son aylarda araştırcam güzelce şimdi göbüş tadı çıkartıorum her şey zamanında güzel cinsiyet merak ediorum falan:)
Kızlar ayrıntılı ultrason illa renkli ultrasondamı belli oluyor
valla ben bilmiorum bu ayrıntılı ultrason 20 haftada mı yapılıoo???
nasıl geçdi sınavınız bende girdim dün zordu biraz
ya kızlar bi şey soracam bu aralar göbeğim çok kaşınıo sizde de oluo mu acep böyle tatlı tatlı büyüyo ondan mı ki
CANIM benimkide aynı elim göbeğimde sürekli büyüyo ya kaşınıyo :)) benimki pul pul beyaz beyaz dökülüyor bebe yağı kullanınca çok rahatlıyorum
ayy rahatladım ben de bebe yağı alayım o zaman ya bi de ultrason jeli diolardı o iyi geliomuş ama cesaret edemedim haftada 1 sürün diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?