2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebişim bugün çok hareketli ilk kez bu kadar çok hissettim bide karnım bugün acayip şişti geriliyorum

ben de bugüne kadar bu kadar net hissetmiyordum senin de az kalmış hissedersin

Hadi bakalim sende ikiz annesi olucaksin ne guzel,sanirim tek yumurta ikizi seninkide benim bebislerimde tek yumurta ikizi ve inanilmaz cok merak ediyorum cinsiyetlerini.

ben de bugüne kadar bu kadar net hissetmiyordum senin de az kalmış hissedersin

benimki özellikle sabaha karşı 5-6 olunca çok hareketleniyor.
o saatlerde daha çok hissediyorum. birde düz yatınca :)
gündüzleri çok aşırı bi hareket yok daha

bende gündüzleri daha çok hissediyorum o da annesi gibi uykucu heralde gece tık yok sositososito

Kızlar yaa, hastayım dedim, kimse ilgilenmemiş benlen... küstüm size ((
Hasta hasta garip garip rüyalar gördüm..
Bebeğim doğmuş.... Tam onu göremiyorum yarım yarım konuşuyor ama İngilizce....
Eşime diyodum zaten İngilizce konuşcam ben kızımla diye... Eşime anlattım rüyamı dalga geçti benle, daha doğurmadan öğrettin ingilizceyi sen dünyada bi çığır açıcan falan diye :))

amanda aman bizim güzel eylül annemiz hasta mı olmuş nazlanıyomuymuş geçmiş olsun :ecrin_bebek: dikkat et kendine a.s

Ah canım yaaa geçmiş olsun, inşallah yakında iyileşirsin. Ben de uzuuun bi süre sonra tekrar girdim siteye. İnşallah herkes iyidir...

ıyiyiz canım çok şükür. Bende bel fıtığı var yaa, çok ağrıyo arada. Doğumu etkiler mi ona taktım ben de...

melek hoşgeldin canım nasılsın. görünmüyordun baya bir süre..iyisin değil mi..

kızlar bugün karnımda acayip pıt pıtlar var :)bebişim çok hareketli sanırım yada artık hissetmeyemi başladım acaba sizdede oluyormu?

kızlar sabah dr gidiyorum artık dayanamıyorum eşim ısrarıyla sabah başka dr gidiyorum
inşallah hayırlı haberlerle gelirim

günün ilk günaydını benden hayırlı sabahlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…