benim bebişim bugün çok hareketli ilk kez bu kadar çok hissettim bide karnım bugün acayip şişti geriliyorum
mrb kızlar nasılsınızz?
yarın kontrolümüz varrr ikizlerin cinsiyetleri belli olucak artıkkk:):):)alkisalkisalkis
ayy bu gece heycandan uyuyamam:):)hihoyyytsırnaşık şeyalkisalkisalkis
zaten yaklaşık 1 haftadır her gece saçma sapan rüyalar görüyorum sabahları yorgun uyanıyorum sanki rüyamda yaşıyorumakannehir
ben de bugüne kadar bu kadar net hissetmiyordum senin de az kalmış hissedersin
amanda aman bizim güzel eylül annemiz hasta mı olmuş nazlanıyomuymuş geçmiş olsun :ecrin_bebek: dikkat et kendine a.sKızlar yaa, hastayım dedim, kimse ilgilenmemiş benlen... küstüm size((Hasta hasta garip garip rüyalar gördüm..Bebeğim doğmuş.... Tam onu göremiyorum yarım yarım konuşuyor ama İngilizce....Eşime diyodum zaten İngilizce konuşcam ben kızımla diye... Eşime anlattım rüyamı dalga geçti benle, daha doğurmadan öğrettin ingilizceyi sen dünyada bi çığır açıcan falan diye :))
Kızlar yaa, hastayım dedim, kimse ilgilenmemiş benlen... küstüm size((
Hasta hasta garip garip rüyalar gördüm..
Bebeğim doğmuş.... Tam onu göremiyorum yarım yarım konuşuyor ama İngilizce....
Eşime diyodum zaten İngilizce konuşcam ben kızımla diye... Eşime anlattım rüyamı dalga geçti benle, daha doğurmadan öğrettin ingilizceyi sen dünyada bi çığır açıcan falan diye :))
hoşgeldin biz iiyiz sende iisin inş.Ah canım yaaa geçmiş olsun, inşallah yakında iyileşirsin. Ben de uzuuun bi süre sonra tekrar girdim siteye. İnşallah herkes iyidir...
benimde ayakta çok durunca ağrıyo dr una sor bakalım etkiliyo mu diyeİyiyiz canım çok şükür. Bende bel fıtığı var yaa, çok ağrıyo arada. Doğumu etkiler mi ona taktım ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?