2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende bebeğimi hissetmek istiyorum artık zamanı gelmedimi gece bile uyuyamıyorum bebşin hareketlenmesini beklemekten ne zaman başlayacak annesine dokunmaya bilmiyorumkismile

zeynepcim az daha sabret daha dur ne tekmeler yicez:)))

günaydın hamişler opuyorumnanaktan
zeynepcim doktora gittiğimde bebeği hissetmeye başladın mı dedi.ben de hayır dedim.3.aynda hissettiğini söyleyenler var da ben de gülüp geçiyorum dedi.daha çok erkenmiş canım ilk hamileliğinse eğer bi de.

ya kıpırdamasını hissediyorum öyle tam olarak değil tekme felan değil
nasıl anlatsam farklı şeyler :))

ilk bebşim canım ama hissedenler varmış bende hissedeyim artık büyüdü teyzesi 4 aylık oldu nerdeyse hissetmeyince bir sorun var sanıyorum

günaydın herkese, havalar ısındı bugün de aklıma şu cilt lekeleri takıldı, bir şey kullanan varmı

kızlar benim saç diplerimde beyezlarım iyice belli oluyor boya yapmak istemiyorum hint kınası yapmayı düşünüyorum sadece diplere int baktım zararı yok diyor ama kararsızım beyazlarıda kapatmam lazım çok kötü duruyor sizde de saç sorunu varmı ne yapıyorsunuz

kızlar günaydın
ün gece çok kötü bir gün geçirdim sapığın bi tanesi arayıp küfretti ama neler dedi bilemezsiziniz
eşimi çağırdım hemen aradı açmadı gece bile uyuyamadım ağlayarak bağırarak uyanadım
ben aslında etkilenmem böyle şeylerden ama hamilelikten sanırım çok etkilendim tabi oğlumda
sabaha kadar sancım oldu gece wcye bile korkarak gittim
inş bi daha aramaz pislik

geçmiş olsun canım inş. birdaha yaşamazsın bende çok kötü oluyorum o gibi durumlarda çok rahatsız edici

bu zamanda sapıkmı kaldı :))) anında bulunur ne cesaret ya
sen takma canım saçmalık sadece

ya ben kızımdada pıt pıt atma gibi hissetmedim
sanki böyle iki eliyle içimi tırmalıyordu sürekli 3 buçuk aylıkken
bu ikinci ama daha tam olarak başlamadı :))

ii sen gene hint kınasıyla dipleri kapatabilecen benim platin öyle bi şansımda yok (

ortalık sapık dolu ne anlıyolarsa geri zekalılar boşver takma kafana bebeğine yazık

günaydın kızlar,A&S savcılığa suç duyurusunda bulnuabilirsin kesin ceza alıyo böyle manyaklar...

platin çok hoş bende boyatmak istiyordum ama kısmet olmadı artık doğumdan sonra şimdilik dipleri halledebilsem yeter bana çoooooooooooooook kötü aynalara bakamıyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…