2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım ya
ne zevk alıyorlarsa memleket psikopat dolu

sinir oldum bak.polise ver numarasını
bende ne anladığını anlamıyorum benden sonrada birilerini aradı sanırım eşim aradı hep meşguldü kimleri üzdü pislik kimbilir
canım benim eşim polis zaten eğer bugün de ararsa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucaz

geçmiş olsun canım inş. birdaha yaşamazsın bende çok kötü oluyorum o gibi durumlarda çok rahatsız edici

evt cnm ya çok kötü oldum hala etkisindeyim
Allahım kimseye yaşatmasın

ahh kızlar benim saçlarım biraz erken beyazlamaya başladı kardeşlerimde hiç beyay yok sinir oluyorum (( güzelim saçlarım iyice mahvoldu hamilelikte saman gibi oldular beyazlarda iyice çirkinleştirdi bebişim sağolsun delikafaduldenbi gelsin ısırcam poposunu

canım üzme kendini bebişide strese sokma yazık oda hissediyordur sapık işte çok kimsenin başına geliyor zaman zaman allah akıl fikir versin dengesiz insanlara

platin çok hoş bende boyatmak istiyordum ama kısmet olmadı artık doğumdan sonra şimdilik dipleri halledebilsem yeter bana çoooooooooooooook kötü aynalara bakamıyorum (((

eğer doğumdan sonra açık renk istiyorsan kesinlikle kına kullanma çok zor açılır kına
saçında yıpranır yani

cnm ya olmazmı bide önce özelden aradı sonra kendi numarasını gösterdi
aradık gsm i rehbere kayıtlı değilmiş

ortalık sapık dolu ne anlıyolarsa geri zekalılar boşver takma kafana bebeğine yazık

evt cnm ya oda sabaha kadar yatmadı benim sıkıntımı çekti ki melek gibi uyurdu geceleri

günaydın kızlar,A&S savcılığa suç duyurusunda bulnuabilirsin kesin ceza alıyo böyle manyaklar...

cnm eşimde aynısını söyledi oda mukayitlik yaptığı için zamanında biliyor
ben üzülmeyeyim diye bişey demedi ama numarayı aldı o kesin bişeyler düşünüyordur
birileri dur demezse bu pislik devam edecek çünkü

Denizcim çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...
A&S cim sana da geçmiş olsun canım ,, bana da geçenler de çok çirkin bi mesaj gelmişti ,,aradık ama açmadı telefonu,,böle sapıklar cezasız kalmamalı...

siz geri aramayın kızlar bırakın o sizi arasın ısrarla,savcı çağırdığında görür anyayı konyayı...
bu arada ben hamilelikten önce saç rengimi koyu renge çevirmiştim allahtan öyle yapmışım diplerim çıktı ama hiç belli değil..gerçi organik boyatabilirsin diyolar ama ben yinede onada güvenmiyorum

A&S yani demek istediğim tlf sapıklığı yapcak cesarete bak anında yakalanır
teknoloji eskisi gibi değilki o anlamda dedim

bugün kına alıp halletmeyi düşünüyorum artık dayanamıyorum saçımın bu haline zaten doğuma daha çok var o zamna kadar kınayla idare edeceğim zaten akıyor doğumdan sonra boya düşünüyorum

doktorum 14 . haftadan sonra bitkisel boyatabilirsin dedi ama ben yinede cesaret edemiyorum idare edieğiz artık oya işi zor oluyor hamilelikte

kızlaar benim sorumu gören olmadı mı? cilt lekeleri için bişey kullanan varmı, malum havalar ısındı?napcaz, benim zaten çillerim var, bebekle ve yazla birlikte iyice artcak diye ödüm kopuyor.

kızlaar benim sorumu gören olmadı mı? cilt lekeleri için bişey kullanan varmı, malum havalar ısındı?napcaz, benim zaten çillerim var, bebekle ve yazla birlikte iyice artcak diye ödüm kopuyor.

canım doktorun bi ilaç verebilir benim bi arkadaşıma vermişti lekelerle ilgili...ona sor derim ben biz ne desek yanlış olur şimdi

canım cilt lekeleri için ii bir güneş kremi al yüksek faktorlu kaliteli bi marka
ben başladım sürmeye dışarı çıkınca

kesinlikle ilaç kullanmamak gerekiyomuş, yüksek faktörlü güneş kremi kullanmam gerektiğini söyledi doktorum, dün cildiyeciye gittim, bi kaç marka önerdi.dünya para güneş kremleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…