2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol cnm ya neyseki sizlerle konuşmak detleşmek çok ii geldi rahatladım

A&S yani demek istediğim tlf sapıklığı yapcak cesarete bak anında yakalanır
teknoloji eskisi gibi değilki o anlamda dedim
evt cnm ya cesaret olmasa numarasını gösteririmi
tabiki bulunur artık hiçbişey eskisi gibi değil

günaydın şekerler...bende göbek teşhiri yaptm resimler diğer tarafta:CüvCüv::CüvCüv:

bende bugün gidecem bakalım gösterecekmi artık (((

mopsy üzerindekiler çok geniş canım ama genede kilolu çıkmamışsın ii görünüyorsun

Günaydın arkadaşlar.Bugün herkes erkenci galiba.A&S 'ciğim sana da geçmiş olsun.Kafana takma sen boşver.Bugün ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum arkadaşlar.Şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantıs var.Korkmaya başladım bebeğime bir şey oldu diye.Benim gibi olan var mı aranızda.Biraz daha sabredip geçmezse dr.gideceğim.

Amanda amanda Eylül anneleri iyicene duygusal olmuş İlgi göstereceğim ama çıkmışsın yafrum

Günaydınlar bugün midem çok fena insan istifra edince mutlu olurmu Ben mutlu oluyorum demekki oğlum içimde allahın izniyle sağlıklı Diyorum

Canım geçmiş olsun A&S Aman sinirlerini bozma morallerimizi yüksek tutmalıyız...

günaydın kızlar nasılısınız.. bayagı sakindi buralar 10 dk önce.. yavas yavas herkes gelio doluoruz :)

mopsy bayıldım ya daha kocaman olsun inşallah :)) Bende haftaya senin gibi olurmuyum acaba kaydirigubbakcemile5

inşallah görürsün nevincim..insan bi hevesle gidiyor göremeyince kızıyorum bebişe bende kaçtır bize yaramzlık yapıyor...yine bekleme moduna geçiyoruz.inş sen görürsünde rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…