2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korkma cnm bebeğin iidir :ecrin_bebek: belki tansiyonun falan düşmüştür sıvı az tükettiysen ondan ağrıyodur başın

mopsy bayıldım ya daha kocaman olsun inşallah :)) Bende haftaya senin gibi olurmuyum acaba kaydirigubbakcemile5

sen kaç haftalıksın canım.olursun bence biranda çıkıyor vallaha daha geçen hafta bukadar yoktu sanki...bende şaşırıyorum:CüvCüv:

Canım sanada geçmiş olsun neden iyi hissetmiyorsun arada hepimizde olur sen bizlere takıl miden bulanıyorsa ne güzel bebişin sağlıklıdır benim dr.um miden buşlanıyorsa ve kusuyorsan mutlusundur demek diyordu..Ben 16.hafta içindeyim hala midem bulanıyor istifra ediyorum başımda ağrıyor Başın şiddetliyse dr.unu ara istersen ilaç verir

bende üstüme bişeyler aldım hep geniş geniş :CüvCüv: yazın daha rahat olur

Kızlar ben çıkıyorum uzanıyım artık Dr.artık kalkabilirsin dese biraz biraz Allaha emanet meleklerımız...

canım ben alışverişi zaten çok severim zevk alıyorum araştırmaktan....alışverişinde tadını çıkarıyorum son aylar zaten o sıcaklarda eziyete dönüştürmek istemiyorum koştur koştur bir yerden al çık 2 satte gibi....herşeyin en iyisine bakarım..yavaş yavaş araştırıp sonradan çarşılarda bütün ürünlere bakmaktansa kafamda belirlediğim şeyleri almak incelemek bana daha mantıklı gelmişti..herkezin kendi düşüncesi tabi... herşeyin tadını sonuna kadar çıkarıyorum bebişiminde göbüşünde alışverişinde...şuanda hamileleiğin zirvesindeyim..zaten yazın bizim başka koşuşturmalarımızda olacak 2-3 düğün var..onlarada kıyafet bulmam lazım kendime..of off..benim için en uygunu bu..olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
KIZLAR ŞıMDı DR GELDıM BEBEĞıMı gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin

Saglikla kucagina alirsin insallah kizini..

aaaa nagişşş kızınmı oluyorrrrr çok sevindim yaa.negüzel cimcime çıtır bıcır bir kız daha ...gözünaydın canım ...allahım sonuna kadar bu sevinçlerimiz eksik etmesin

gözün aydıııın hihoyyyt hihoyyyt

gunaydın kızlarrr nagişcım cok sevındım kızın olmasına saglıkla gelsınler ınssallahh.ya kızlar bişe soracam dun gece sagıma dönerken bı agrı sapladı karnıma nasıl bı agrı ama sancı kıpırdayamıom nasıl korktum yaa agladım sancıdan o denlıydı 5 dk kıpırdayamadım.bugunde demınden berı karnımın tm uzerınde bı agrı var böle elımı koyuom sertlık var bı tuhaf bı agrı sızdede oluomu?

kaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım hep sağlıklı kıpır kıpır olurlar inşallah

evet canım 2 gündür bendede oluyo nedense bırde 3-4 dk boyunca sancı giriyo bitiyo giriyo bitiyo eyvahedigeldismile bugün doktora gidiyorum sorucam insan korkuyo ama inş bişi yoktur :Saruboceq:

Canım geçmiş olsun A&S Aman sinirlerini bozma morallerimizi yüksek tutmalıyız...

kızlar çok sağolun desteğiniz için
sizlerle paylaşınca takmamaya başladım

cnm gözün aydın prensesin hayırlısıyla gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…