Günaydın arkadaşlar.Bugün herkes erkenci galiba.A&S 'ciğim sana da geçmiş olsun.Kafana takma sen boşver.Bugün ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum arkadaşlar.Şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantıs var.Korkmaya başladım bebeğime bir şey oldu diye.Benim gibi olan var mı aranızda.Biraz daha sabredip geçmezse dr.gideceğim.
mopsybayıldım ya daha kocaman olsun inşallah :)) Bende haftaya senin gibi olurmuyum acaba kaydirigubbakcemile5
Günaydın arkadaşlar.Bugün herkes erkenci galiba.A&S 'ciğim sana da geçmiş olsun.Kafana takma sen boşver.Bugün ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum arkadaşlar.Şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantıs var.Korkmaya başladım bebeğime bir şey oldu diye.Benim gibi olan var mı aranızda.Biraz daha sabredip geçmezse dr.gideceğim.
sen kaç haftalıksın canım.olursun bence biranda çıkıyor vallaha daha geçen hafta bukadar yoktu sanki...bende şaşırıyorum:CüvCüv:
Ben 16+4 Gün içerisinde bende koymaya çalışıyım Göbişimi
Ben 16+4 Gün içerisinde bende koymaya çalışıyım Göbişimi
bence de tam tersi şimdiden kafaları doldurursam işime yarayacağında sıkılıveririm o yüzden ben alışverişi son aylara bırakacam inş iş paraya bakar paranı ayarlarsan gerisi kolay 2 saatte halledersin valla her şeyii:)hehe banyosudur nasıl bakılır vs onları da son aylarda araştırcam güzelce şimdi göbüş tadı çıkartıorum her şey zamanında güzel cinsiyet merak ediorum falan:)
KIZLAR ŞİMDİ DR GELDİM BEBEĞİMİ gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin
KIZLAR ŞİMDİ DR GELDİM BEBEĞİMİ gördüm çok harektliydi maaşallahcinsiyetinide öğrendik
veeeeeeeeeeeeee kızıııııııııııııııııııımmm olacak benimde baştan beri içime öyle doğuyordu ve öyle oldu çok şükür sağlığıda iyiymiş allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah elimize hepimizin
gunaydın kızlarrr nagişcım cok sevındım kızın olmasına saglıkla gelsınler ınssallahh.ya kızlar bişe soracam dun gece sagıma dönerken bı agrı sapladı karnıma nasıl bı agrı ama sancı kıpırdayamıom nasıl korktum yaa agladım sancıdan o denlıydı 5 dk kıpırdayamadım.bugunde demınden berı karnımın tm uzerınde bı agrı var böle elımı koyuom sertlık var bı tuhaf bı agrı sızdede oluomu?
Canım geçmiş olsun A&S Aman sinirlerini bozma morallerimizi yüksek tutmalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?